DESENE DIN INTERIOR: Impresii de la retreatul urban de ”Alchimie emoțională”

mai 15, 2018 Adrian C. Băjenaru No comments exist

NOTĂ: În data de 5 Mai am susținut un urban retreat într-o locație mirifică din Otopeni, care s-a dovedit a fi o experiență revelatoare pentru participanți dar și pentru organizatori. Am îmbinat meditația de alchimie internă a fuziunii emoționale, cu yoga și pictură intuitivă. Co-organizatorul acestui event a fost Alexandra Dumitrescu, o ființă minunată, care îmbină armonios practica și predarea hatha yoga cu arta prin emisfera dreaptă.

V-ați gândit vreodată de ce între copii și adulți este o diferență atât de mare?

Tocmai pentru că un copil este caracterizat mai degrabă de verbul ”a fi” decât de ”a face”. Copilul este pur și simplu, adultul are mereu ceva de făcut.

COPIL ADULT
Flexibil Rigid
Se joacă muncește
Este Face
Râde  este morocănos
O confuzie care apare chiar și atunci când ne dorim să pictăm. De fapt, adevărata natură a geniului, a artistului. nu constă în rațiune cât constă în simpla stare de spirit, de flux, de conectare la propria ființă.

Prin combinația inedită a practicilor Taoiste cu Yoga și Pictură intuitivă, ne-am conectat sâmbătă la geniul interior, la acea parte de copil creator care se bucură de existență și își transpune emoțiile în pânză.

PRIMEȘTE ARTICOLELE PRIN E-MAIL:  

Alexandra Dumitrescu (Prof. Yoga), inițiatoarea conceptului holistic Perspectives of Life, Art & Yoga, persoana lângă care am susținut retreatul de ”Alchimie emoțională”, ne-a încântat cu o sesiune de Hatha Yoga pentru deschiderea inimii (Anahata) care a ajuns la niveluri foarte profunde ale Sufletului nostru, am făcut apoi o incursiune în miraculoasa și fascinanta lume a emoțiilor și am învățat cea mai eficientă practică de alchimie internă de a le integra.

Să nu uităm că în fiecare dintre noi există un copil interior care așteaptă să fie trezit ca să meargă la joacă!

Multă iubire, Adrian!

 

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *