Meditație Dinamică & Vizualizare Creativă

Iubește și fă ce vrei! (Fericitul Augustin)

DE CE?

  • Dorești să ai mai multă energie și vitalitate?
  • Vrei să înlături pentru totdeauna stress-ul din viața ta?
  • Somnul tău este nelinișit și nu te simți odihnit dimineața?
  • Ești captiv în amintirile dureroase din trecut sau pierdut în scenariile din viitor?
  • Vrei să radiezi de bucurie în fața prietenilor tăi și să te conectezi mai ușor cu cei dragi?

FERICIRE AUTENTICĂ.

O ședință cu mine este atipică și presupune niște exerciții de conștiință care te vor pune în acord cu propria ta ființă, cu elementele masculin și feminin dar și cu ”Homo religiosus” din tine, entitatea transcendentală de care vorbea Eliade în studiile sale, sau, de ce nu, cu ”Homo Spiritus”, care reprezintă Conștiința Universală sau cum spun șamanii, ”Homo luminous”. Nu îți promit marea cu sarea, precum diletanții și obscurantiștii, nu te voi face să crezi în minuni și nici eu nu mă ocup cu materializarea miracolelor, însă te voi ajuta să dobândești doi piloni robuști pe care viața ta se va sprijini: Claritatea (i.e. adevărul obiectiv) și Echilibrul (i.e. potențialul tău real). Experiența mea vastă în domeniul terapiilor holistice, tehnicilor meditative și de integrare minte/corp studiate dealungul diferitelor tradiții spirituale îți va fi călăuză pe propriul tău drum. Am un portofoliu de sute de clienți din toată țara și de peste hotare, deasemenea cu sportivi de performanță ajutându-i să își îmbunătățească performanțele, cu personaje din lumea mondenă, respectiv cinematografia românească acordându-i pe înțelegeri mai înalte asupra vieții și propriei persoane. 

SINCRONICITATE. SERENDIPITY. LEGEA ATRACTIEI

În urma ședințelor, voi prescrie un ”cocktail” specific de exerciții de constiinta axate pe structura clientului, in scopul de crearea a unei noi realitati. Pasiunile mele legate de paradigma transpersonală reprezentată de Grof & Laszlo, Moss și alții, de cercetările empirice în noua fizică cuantică a stringurilor și superstringurilor,  prin Michio Kaku, Einstein, Tesla, Planck sau Harramein, a descoperirilor în biologie moleculară făcute de Montagne, deasemenea experiența și studiile mele, m-au condus spre o înțelegere mai avansată și corelativă a omului și Universului, pe care te invit cu drag să o experimentezi. Ceea ce îți propun, este o călătorie ascensională, o descoperire de sine. Metoda mea este eclectică și încorporează mai multe elemente, după cum urmează:

1

echilibrare energetică (a intra în contact cu plenitudinea ființei noastre, la niveluri de conștiință spirituală și arhetipală)

2

relaxare profundă (inducție în stări de conștiință modificată, unde neurocerebrale Afla și Theta)

3

respirație, awareness & ghidare meditativă (facilitatorul, coordonează conform unui script meditația; vizualizare creativă)

4

mutarea punctului de asamblare + explicațiile problemelor aferente (barometrul de conștiință)

5

sugestionare pozitivă & redirecționare axiologică

Rezultatele sunt garantate încă după prima ședință, unde se poate observa vizibil, diminuarea stress-ului și creșterea vitalității. Sunt recomandate cca. 3-5 ședințe pentru rezultate optime, însă numărul poate varia în funcție de client. În timpul ședințelor se percepe o stare de relaxare intensă și apar fenomene psiho-somatice de eliberare.

Predominant Beta (14-28 Hz)

Predominant Alfa (7-14 Hz)

Predominant Theta (4-7 Hz)

Predominant Delta (0.6-4 Hz)

Stare de veghe, asociate gândirii logic-raționale, rezolvarea situațiilor concrete, activitate și alertă Detașare, receptivitate, relaxare, meditație Stare meditativă profundă, nivelul convingerilor și credințelor despre viață, atitudini și comportamente Somn profund REM. Apar și în starea de veghe alături de alte unde