Tao cu Adrian. Alchima Iubirii, Tao Yoga, Tai Chi, Qi Gong, Heartfulness pentru reducerea stresului, împlinire si sanatate.

 • office@adrianbajenaru.ro
 • 0736115586

The power and humble pride of the King. The strength and focus of the Warrior. The playfulness and entertaining essence of the Joker. The mystery and surprise of the Magician. The compassion and sensitivity of the Lover.” (Yogi David Lurey, The 5 Archetypes of Men)

Primește informațiile despre sănătate, stare de bine, wellness prin e-mail!

De ce să studiezi cu Adrian?

Adrian are un stil aparte de predare. el a studiat meditatia si tehnicile de integrare minte-corp sub umbrela mai multor traditii si a sintetizat cu grija informatia. Mai mult, la cursuri, se fac transmisiuni astfel incat veti simti un vibe special, o stare de implinire fara un motiv anume, o stare de iubire non-posesiva care rasare din inima si se manifesta precum un soare, un soare interior.

tao yoga

La curs sunt predate și asane de yoga taoistă, care are trei scopuri principale: (1) creșterea energiei interne, (2) cu cât suntem mai conștienți de minte, corp și respirație cu atât mai bine acestea relaționează între ele, (3) creșterea flexibilității fizice și capacității respiratorii.​

tai chi & qi gong

Practicarea Qi Gongului Iluminării reprezintă un dans sacru cu Timpul, iar prin executarea ciclurilor Pământului și Cerului, îți modific esența energetică foarte repede, în acest mod observi cum ți se schimbă karma. - Maestrul Zhu

alchimie interna

Tehnici de integrare a emoțiilor și lucrul cu polaritățile. Uniunea opuselor complementare animus și anima. Alchimia înseamnă a crea o relație cu însăși viața, o aventură, o iubire profundă față de tot ceea ce este.

Ce spun clientii

"Naturalețea, modestia, cunoașterea, pacea, acceptarea au fost trăirile transmise și simțite în această zi petrecută împreună. Adrian, ai ajuns să înțelegi Alchimia și ești gata să o predai. Ceea ce transmiți e destinul tău dar și al nostru. Al tău, al meu. Mulțumesc pentru Darul TĂU!."
rosemarie bianca
NLP Trainer
”Adrian este un terapeut extraordinar! M-a ajutat încă de când afacerea mea era doar un concept. Este un om de pus în lista oamenilor de cinste! Îți mulțumesc din suflet, Adrian! Îl recomand cu căldură! El este cheia!”
Dragos Dragomir
Antreprenor
"Namaste, Inapoi in prezent... Ne putem elibera de suferinta, frici si asteptari?! Daca vei citi cartea lui Adrian C Bajenaru-Inapoi in prezent iti vei da seama ca momentul prezent este tot ce avem. Inapoi in prezent este o carte deosebita, o experienta spre o viata mai buna. Prezentul pe care il traiesc azi este oglinda in care ma voi regasi mai tarziu.."
Vanda Jianu
Zeita de Jad

SESIUNE DROP IN

Vino la sala si savureaza o experienta TAO

RON50/1 sesiune
 • Yoga mat din partea noastra
 • Ceai sau cafea
 • 1 sedinta integrala

ABONAMENT

4 sedinte in 4 weekenduri consecutive

RON140/1 sesiune
 • Yoga mat din partea noastra
 • Ceai sau cafea
 • 4 sesiuni 4 sambete la rand
 • GRATUIT 1 sedinta de consiliere

SESIUNE INDIVIDUALA

La domiciliul tau sau la sala

RON120/1 sesiune
 • Yoga mat din partea noastra
 • Ceai sau cafea
 • 1 sedinta integrala