Testimoniale

Adrian este un barbat cald, cu bun simt, pe care il stimez si il apreciez pentru tot ceea ce face ptr. noi, oamenii! Pe mine in mod special, m-a ajutat, prin practica sa aduc mai multa prezenta, sa constientizez multe lucruri despre mine, sa ma disciplinez, sa ma iert si sa ma apreciez pentru ceea ce sunt, sa ma iubesc si mai ales, mi-a adus multa claritate in toate aspectele din viata mea!

Asa ca, daca sunteti sceptici, atunci va spun de pe acum, fiti in continuare spectici, nu e pentru voi. In schimb, daca sunteti intr-un moment in viata voastra in care nu stiti ce faceti si aveti nevoie de o schimbare, atunci acum e momentul sa actionati si sa veniti la cursurile lui Adrian C. Băjenaru! Fiti deschisi si cereti si comportati-va ca si cum ati avea acea schimbare de care va doriti, chiar daca nu stiti cum, iar universul va va da!

O zi minunata tuturor!

Peace, out, NAMASTE!

Robert Andrei-Botezat, Specialist

Recomand cu drag! Ce invat in sedintele cu Adrian? Invat sa ma accept asa cum sunt, invat ca sunt mai puternica decat cred eu, invat sa-mi accept si sa-mi cresc divinul din mine. Toti avem divinitate in noi dar, uneori, nu putem sa o vedem. Eu am ales ca Adrian sa fie unul dintre oamenii care ma ajuta sa fiu ceea ce sunt cu adevarat. Multumesc,Adrian!

Marlene Iordache, Kinetoterapeut

Am ramas profund entuziasmata dupa o prima sedinta de yoga combinata cu tai chi, respiratie, meditatie si discutii revelatoare. Am simtit in Adrian harul de vindecator, autenticitatea, iubirea, blandetea si claritatea cu care transmite informatiile si tehnicile de lucru. Am lucrat cu energia, am simtit conexiunea cu sufletul meu, am aflat informatii relevante despre sinele meu autentic. Sunt recunoscatoare ca am cunoscut acest om minunat si ghid pentru evolutia mea spirituala. Excelent, recomand cu caldura! Multumesc, Adrian!

Ana Ucrainciuc, Contabil

Adrian este un terapeut extraordinar! M-a ajutat încă de când afacerea mea era doar un concept. Este un om de pus în lista oamenilor de cinste! Îți mulțumesc din suflet, Adrian!

Îl recomand cu căldură! El este cheia 🗝

Dragoș Dragomir, Antreprenor

Cartea lui Adrian Bajenaru este o gura de aer proaspat, intr-o lume imbibata de informatii digerate neatent sau prea rapid. E un ghid real care ma ajuta sa navighez cu bucurie in noianul de tehnici de evolutie spirituala. Poate fi folosita oricand, pentru ca este o lucrare inzestrata cu bun simt, simplitate si este infuzata cu speranta ca putem face diferenta in viata noastra, exercitandu-ne rolul de creatori ai adevarului sufletesc. O recomand tuturor celor care vor sa se aseze in interiorul lor, sa se adanceasca in acel “cine sunt” autentic.

Denisa Neacșu, Psiholog, Facilitator ”Waking the Wild Woman”

Sincer, nu pot reda în cuvinte energia acelei seri petrecute cu fiinte atat de deschise si pline de bucurie. Nimic nu se compară cu propria Ta experienţă autentică de a lua parte la astfel de ateliere cum sunt cele sustinute si “animate” de Adrian. Doar daca il (re)cunosti pe viu, vei simti ce am simtit eu ca fiind dincolo de cuvinte.. inexprimabil, indescriptibil.. Fara nicio urma de exagerare, simt ca ele sunt prea putine si insuficiente sa redea Totul.

Sunt convinsă că ceea ce s-a petrecut acolo, nu e deloc întâmplător. Insufletesti si trezesti totul in jur. Alchimie e un cuvant mic, care nu cuprinde tot ceea e am trait. Dragă om divin, ai plantat cu adevărat seminţe minunate în adâncul sufletului meu. Iti multumesc pt ca ma inspiri sa infloresc acolo unde sunt “plantata” de viata si sa fac Rai din ce am. Sa inspir si sa ma las inspirata!

Multumesc pt ca existi si pt ca ma inspiri sa traiesc frumos, simplu, cu usurinta, multa bucurie si in armonie cu sufletul meu.
Cu infinita recunostinta si mult drag,
Ma inclin. Namaste.

Ștefania Ancuța, Owner, Dreamcatcher Catch your Dreams

“Sunt calma in echilibrul elevarii.” Asta traiesc la clase alaturi de Adrian, un canal minunat prin care Iubirea se revarsa in lume. Iti multumesc pentru exemplu. Namaste!

Andrada Nistor, Fotograf

Am ajuns la prima sedinta de tao yoga, iar dupa intrebarile: cine ai fost, cine esti si cine vrei sa fii, am ales sa fiu prezenta. Yoga cu Adrian a combinat energia cu emotiile existente in fiecare, intr-o minge care a scos la joaca copilul interior, caruia nu ii este frica de intensitatea niciunei trairi. Pentru mine, tao yoga inseamna meditatie activa, traita in prezenta. Namaste

Andree Petrilă, Marketing, OMV Petrom

Greu de explicat in cuvinte experienta Orbitei Perlei Rotitoare alaturi de Adrian. Drumul catre sinele meu autentic a fost facilitat dintr-un spatiu plin de blandete si iubire si am simtit foarte intens conectarea cu sufletul meu. Ulterior am ramas ancorata in energia magica a bucuriei. Multumesc din inima, Adrian!

Namaste

Oana Mirica, Specialist Marketing

There is an incredible energy at the class. You feel good to be yourself, feel the positive vibes, you want to evolve. Great experience.

Iuliana Rusei, Management