TESTIMONIALE

Terapie

2014- Lidia Cheța (Terapeut)

Cel mai stilat terapeut!

11.02.2015 – Ioana M.

Adrian m-a ajutat la dezvoltarea imaginii de sine si la autocunoatere. Dupa fiecare sedinta m-am simtit mai optimista si mai motivata sa fac ceea ce mi-am propus. Slabitul a fost pentru mine un motiv de stress, insa Adrian m-a ajutat sa abordez lucrurile mult mai relaxat, sa am mai multa incredere in mine. Nu ma mai simt vinovata cand mananc, ma bucur de fiecare masa si ma bucur de fiecare masa si slabesc fara sa fac eforturi prea mari.

18.02.2015- Laura.L (corporatistă)

La aproape 5 luni de terapie cu Adrian, observ imbunatatiri vizibile ale problemelor care m-au adus la centru.

2014- Alexandra I. (în urma terapiei energetice)

 Pe langa faptul ca Adrian mi-a „diagnosticat” foarte bine problemele fizice dar si cele sufletesti, terapia facuta mi-a adus o stare de liniste dar si o claritate mentala. Dupa cele cateva sedinte am simtit cum pur si simplu blocajul emotional cu care ma confruntam a disparut. Bineinteles, ca trebuie sa te si deschizi spre lucrurile acestea. Dincolo de terapie, Adrian mi-a dat si alte sfaturi utlie si recomandari care m-au facut sa constientizez mai bine „testul” cu care m-am confruntat si sa stiu cum sa ma protejez pe viitor. Oricine se confrunta cu o problema fizica sau afectiva ar trebui sa apeleze si la un „doctor” de suflet!.

2014- Gabriel P.

După tratamentele energetice repetate cu Adrian, deși eram sceptic inițial, efectele au fost extraordinare și au acționat în special asupra emoțiilor mele. De exemplu, înainte de tratamente eram mai nervos și îmi ieșeam mai repede din fire, acum sunt mult mai calm și chiar acord multă atenție lucrului în grădină!

2014- Tudorică Violeta 

Profesionist!

12.09.2015- Seminar Mindfulness ”Liniștea se învață”

E. Ghinea (Psiholog)

Adrian, mi-a făcut plăcere să participi la această întâlnire și să intru în jocul pe care l-ai propus!

L. Vâlcu

Mi-a făcut foarte mare plăcere să participi la seminar, am aflat lucruri foarte utile și interesante, spre ca aplicând ceea ce am învățat să îmi schimb viața în bine!

M. Enescu (Psiholog)

A fost o mare plăcere să vin azi și să răspund la inviytația ta, am aflat informații utile într-o atmosferă primitoare, interactivă, prietenoasă, ceva binevenit pentru o dimineață ploioasă de Sâmbătă. Mult succes, Adi!

A. Iancu

A fost o mare plăcere, neașteptat de bine!

Curs “Tai Chi Primordial”, Craiova

Lila Gima

Va marturisesc ca ma regasesc total in aceste tehnici si întâlnirea din Parcul Romanescu a fost o experienta de care aveam nevoie. Am avut acea senzatie de “Wau, Universul chiar lucreaza” :), chiar daca zilnic face treaba asta minunata. Starea a fost de fericire launtrica autentica (acum mi-am reamintit cum este 🙂 ). Abia astept sa vina urmatorul curs sa vad/simt ce minuni se mai intampla :). Pana atunci – practica, practica. Si pentru mine (cum probabil este si pentru multi altii) cred ca este una dintre lectiile vietii (am rezonat total cu afirmatia d-voastra si m-am mai trezit). Multumesc! Multumesc! Multumesc!
 

Laura

Stabilirea intentiei prin wuji aduce in primul rand echilibru in fiinta ta, echilibru intre minte, corp si emotie. Astfel, cand toate aspectele fiintei tale merg in aceeasi directie, este suficient doar sa privesti in jurul tau si sa zambesti vietii si poti observa ca dorinta ta manifestata este acolo, asteptamdu-te sa intinzi mana si s-o imbratisezi. Este exact lucrul pe care l-am expetimentat chiar in pauza cursului impreuna cu o colega, cand privirile ni s-au intalnit si, din cateva cuvinte am realizat ca intentiile noastre tocmai s-au manifestat. 

Dacă ai participat la cursurile lui Adrian, ești rugat să îți scrii și tu opinia ta cu privire la felul în care te-ai simțit lucrând cu el: