TREZIREA ȘI ASCENSIONAREA SINELUI

TREZIREA ȘI ASCENSIONAREA SINELUI

CE ESTE ”SINELE”

Noțiunea de Sine trece dincolo de ”al meu” și se reduce pur și simplu la starea de ”a fi” (eu sunt), o stare de maximă potențialitate care descătușează resursele și energiile personale. Sinele egotic, este o dimensiunea polarizată compusă din corp, minte, emoții, este condiționată și are ca scop ”crearea unei imagini sociale”, pe când Sinele nu are o imagine, este neutru, nu are formă (amorf) și face parte din Forța plină de Compasiune a Vieții.
La acest curs nu vorbim de ”sine” ca un concept abstract și amorf ci ca o energie specifică (Kundalini) care se ridică de la baza coloanei vertebrale (polaritate feminină) până la nivelul creștetului capului (polaritate masculină) pentru a atinge starea de maximă potențialitate, de întregire umană. Prin această contopire a energiile polare, eu înțeleg ”mariajul intim” care are loc în ființa noastră.
 
DE CE SĂ PARTICIPI LA ACEST CURS
*exerciții practice (asanas) care îți vor declanșa energia proprie a Sinelui
*vei simți pur și simplu, vibrând în interior Sinele și vei putea vizualiza poate pentru prima dată ”lumina internă”
*vei depista cele 3 mari blocaje care îți încorsetează energia vitală
*vei învăța exerciții practice pentru a debloca cele trei mari noduri (granthi)
*pot apărea vindecări spontane (sunt numeroase cazurile în care au indivizii s-au vindecat sau recuperat instantaneu)
*va crește semnificativ nivelul energetic și talentele creatoare
*vei simți o stare profundă de liniște și conectare cu ființa ta, practic te vei întoarce înapoi în CENTRU).
 
O EXPERIENȚĂ PERSONALĂ
Am descoperit că ”nu sunt CORPUL”, că ”nu sunt EMOȚIILE mele”, că ”nu mă identific cu narațiunile despre mine furnizate de MINTE” în urmă cu aproape 8 ani de zile pe când mergeam la niște sesiuni de inforenergoterapie și bioenergoterapie cu un mare parapsiholog. În urma ședințelor și transmisiunilor făcute de acesta, am învățat câteva exerciții de yoga tibetană și am avansat cunoașterea în mod personal spre kundalini yoga. Trezirea lui Kundalini a durat vreme de trei luni de zile, cu reacții psiho-somato-energetice foarte puternice și stări de conștiință extinsă care mi-au schimbat total percepția asupra lumii interioare și exterioare, ajutându-mă să îmi vindec o hernie de disc lombară aflată într-un stadiu avansat.
 

MINDFUL KUNDALINI YOGA

Kundalini Yoga este o formă foarte eficientă de Yoga care este axată pe trezirea și ascensionarea energiei Kundalini, care sălășluiește încolăcită la baza coloanei vertebrale, unde se află și chakra Muladhara. Energia Kundalini este asociată naturii Feminine, iar prin ascensionare ajunge la nivelul Sahasrara unde încheie un ciclu, prin uniunea cu Masculinul.

Termenul de ”Yoga” provine din ”yoke”, care înseamnă literal ”a uni” și are o conotație similară cu termenul chinezesc de ”Tao”, de aceea eu consider Kundalini Yoga cea mai puternică formă de yoga, cu care am avut experiențe intense, într-un timp foarte scurt. În tematica cursului avem și modalități practice pentru depășirea celor trei noduri (granthi) și dobândirea darurilor și siddhi-urilor.

În anul 2011 mi s-a declanșat energia vitală Kundalini și am echilibrat-o cu tehnicile pe care acum le predau la curs. Am trecut prin multe schimbări psiho-fiziologice și practic prin stadiile de trezire și ascensiune a lui Shakti Kundalini care a durat aproape 3 luni.

MULADHARA Instinct, securitate, supraviețuire
SWADHISTANA Sexualitate, plăcere, emoții de bază
MANIPURA Putere personală, frică, anxietate, 
ANAHATA Compasiune, dragoste necondiționată, echilibru
VISHUDDHA Expresivitate de sine, comunicare, charismă
AJNA Intuiția, încrederea în ghidarea interioară
SAHASRARA Înțelepciunea, eliberarea, iluminarea

 

Întoarce-te “Înapoi în prezent”

Mă găsești și pe:

Healing. Stress reduction. Relaxation.

Sesiune individuale de terapie holistica si masaj Reiki

Cauți echilibrul minte, corp, spirit?

Găsește cursul potrivit