in Spirit

Experiențe inedite cu Integrarea Umbrei

ÎN FIECARE ZI LUCRĂM cu umbra într-o manieră inconștientă, însă la cursul de ”WUJI GONG: Integrarea Umbrei și Împlinirea Destinului Personal”, o să punem mai multă energie în acest proces.
De ce?
(1) interacțiunea de grup antrenează mai multă energie
(2) obiectivism din partea altora
(3) WUJI este un instrument minunat de eliberare de rezistențe
(4) instructorul facilitează nondirectiv grupul și catalizează experiențele cursanților
Am ținut acest curs în mai multe orașe din țară iar într-unul dintre ele mi s-a întâmplat un lucru bizar și mi-a fost dificil să înțeleg inițial. Una dintre participante, cu care aveam o relație foarte bună instructor-student a suferit o schimbare la 360 de grade în urma cursului care părea inofensiv și au ieșit niște umbre foarte, foarte întunecate din adâncul ei. Am acceptat acest lucru și am fost cât se poate de înțelegător, oferindu-i suportul meu.
 
Pe de-o parte mă întristasem din pricina cocktailului ei emoțional, furie, angoasă, tristețe, dar am înțeles că pe de altă parte este parte din procesul de integrare.
O altă întâmplare foarte interesantă s-a petrecut exact în timpul cursului, când o doamnă care punea foarte multe întrebări a fost apostrofată de o altă participantă de-a dreptul iritată de atitudinea ei. Am fost tentat să intervin inițial, însă am considerat că este mai bine să ”las să fie”. În timp ce ofeream câteva explicații cu privire la zonele în care umbra se blochează, ”doamna iritată” a realizat de ce o criticase pe cealaltă: văzuse o umbră acolo!
După meditația colectivă de la sfârșitul cursului ambele s-au îmbrățișat și și-au zâmbit cu sufletul.
Nu este deloc simplu să dai piept cu un aspect bizar față de care ești în totală negare, mai mult îl critici cu pathos la celălalt. Cursul ”Wuji Gong: Integrarea Umbrei și împlinirea Destinului Personal” funcționase, mai ales în cazul ei.
 
Viața ne pune la dispoziție instrumente care ne pot accelera enorm evoluția, iar Wuji este unul dintre ele. Vă recomand cu căldură acest curs de numai 3 ore care cuprinde elementele definitorii ale întunericului din tine. Chiar așa… Umbra este un soi de rezistență, una foarte mare și aflată în inconștient. Umbra iese la suprafață printr-un mecanism de proiecție care a fost sintetizat marțial de Iisus:
 
”De ce vezi paiul din ochiul fratelui și nu iei seama bârnei din ochiul tău?”
 
Când începi și vezi perspectiva de ansamblu, începi și te relaxezi pentru că atâta vreme cât celălalt este oglinda ta, nu există judecată.
  • Poate că ai o latură sexuală care încă nu s-a exprimat, de aceea o vezi mereu în afară și o critici
  • Poate că în tine se află un depozit latent de furie și agresivitate, de aceea nu vrei să îl vezi decât în altul
  • S-ar putea să nu îți placă banii, dar paradoxal să vrei să fii bogat

Exemplele pot continua la nesfârșit… Ce facem cu aceste zone umbroase care conțin totuși atât de multă energie? Ne separăm de ele și ne vom confrunta violent cu ele la un momentdat, sau le vom integra blând ca părți ale noastre?

Cu cât opui mai multă rezistență umbrei, cu atât îi furnizezi mai multă energie. ÎNSCRIE-TE CHIAR ACUM  la cursul pregătit special pentru tine și vei afla cum să gestionezi umbra ”fără a o gestiona” în niciun fel, să o integrezi fără prea multă muncă conștientă și bătăi de cap.

 

Multă iubire,

Adrian.

Leave a Reply

Write a Comment

Comment

avatar
  Subscribe  
Notify of