in Energy

Aleg să văd Magia

În fiecare situație suntem puși în fața unor alegeri foarte importante, poate chiar vitale, fie că este vorba de ce gânduri lăsăm să se plimbe prin mintea noastră, fie că e vorba de ce acțiuni întreprindem.

Gândul, această unitate informațională cu care lucrează mintea ta, care pare atât de inofensiv la prima vedere, este de fapt cea mai puternică armă a ta pentru că dacă înveți să gestionezi gândirea faci pași uriași spre a-ți schimba viața. Mai cu seamă, înveți să devii din ce în ce mai liber și mai independent, mai liber de:

  1. karma și ereditate dobândită de la părinți și strămoși dar și toate convingerile, tiparele și ritualurile preluate de la ei;
  2. propriile tale capcane pe care sabotorul interior ți le pune la fiecare pas;
  3. acțiuni pline de impuls care îți fac atât de mult rău.

M-am născut sub patronatul Gemenilor, zodie predispusă la  lucrul cu mintea, analiză și sinteză, logică, comunicare etc. Practic, de când mă știu am fost ”în minte”… și este foarte bine, pentru că această atitudine m-a ajutat enorm să accesez foarte multă informație, însă știam că ceva lipsește, că pot cunoaște totul dar la ce bun dacă nu trăiesc cu corpul meu ceea ce cunosc cu ajutorul minții mele?

Astăzi, oamenii sunt pasionați de definiții și înțelegeri, abordări ale iubirii, dar la ce bun dacă nu trăiesc IUBIREA.

La ce bun să fim premianți la vorbe în școala vieții dacă rămânem repetenți la trăire?

Așadar, MAGIA apare atunci când te adâncești în EXPERIENȚA pe care o ai la un momentdat, fie că este vorba de tristețe, fie că este vorba de un moment în care ești foarte fericit, pur și simplu conectează-te cu emoția ta.

Mai mult decât atât, când eram copil, părinții mei mi-au insuflat o frică de succes și de fericire. De fiecare dată când eram fericit, nu mă puteam bucura pe deplin de acel sentiment pentru că îmi ajungeau rapid ganduri precum ”Ah… oricum o să se termine…”

Mai târziu am stat și am meditat puțin… Nimic nu se termină cu adevărat atâta timp cât sunt total acolo. Buddhiștii numesc aeastă ”trecere” impermanență, referindu-se la natura schimbătoare a realității. Totul se schimbă, e adevărat, dar nimic nu se pierde. Nu există pierdere, există transformare, o transformare metafizică, alchimică prin conectarea autentică dintre subiect și obiect dintre tine și experiența ta, dintre tine și oamenii din jurul tău. Toate la timpul PREZENT.

Aceasta este singura MAGIE pe care o cunosc!

Multă iubire, Adryang.

 

0 0 vote
Article Rating

Write a Comment

Comment

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments