Am împărțit și primit bucurie la Yoga Festival Editia a III-a Bucuresti 2019


Warning: Use of undefined constant comentarii - assumed 'comentarii' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/adrianba/public_html/wp-content/themes/Sandbox/single.php on line 18
0 comentarii

Esti practicant sau instructor de yoga si nu stiai? In Bucuresti a avut loc a treia editie a Festivalului de Yoga marca Fitness Scandinavia la care am luat si eu parte in calitate de trainer.

Fie ca esti instructor, fie practicant si doar nebun de yoga atunci era musai sa te strecori macar la o clasa din multe ale festivalului de anul acesta. Printre instructorii cu care ti-as fi recomandat sa practici l-as mentiona in special pe Yogi Ashokananda. Clasa predata de mine a purtat denumirea de ”Flourishing Hatha Yoga”. 

Termenul de ”flourishing” provine din psihologie dar este în stransa legatura si cu chakrele care sunt descrise ori ca niste ”roti” energetice ori ca niste ”flori de lotus”. Asadar, ”flourishing” se refera la inflorirea noastra ca adevarate fiinte umane, constiente si pline de lumine care emana prin toti porii abundenta si stare de bine. Yoga este o metoda practica de a aduce la suprafata petalele fiintei umane: stima de sine mai crescuta, un vibe pozitiv, stare de bine, incredere in fortele proprii, sens si semnificatie.

ANANDAMIDA

Odata cu practica creierul emana neurohormon special (n. pe langa dopamina, serotonine, endorfine) care poarta denumirea de anandamida, canabinoid endogen descoperit de omul de stiinta israelian Dr. Mechoulam. V-ati dat seama, denumirea provine din sanskritul ”ananda” care inseamna ”extaz”, ”bucurie”, ”beatitudine”. Aceasta molecula a extazului este secretata din abundenta in cortexul unui yoghin. 

Daca esti practicant, stii foarte deja despre ce vorbesc.

Ma bucur si sunt recunoscator ca am practicat alaturi de niste oameni minunati weekendul acesta si ne revedem cu drag anul viitor! 

Namaste

View this post on Instagram

Mulțumesc @fitnessscandinaviaschool , @veronicamiona și @richmondbachia pentru oportunitatea de a preda într-un loc fascinant: festivalul de yoga ed. 3 unde am luat parte alaturi de alte figuri de referință in yoga atât tara cat și în afară. Vibeul a fost magic, oamenii magnifici, instructorii la fel. Împreună ducem Yoga în Romania la alt nivel. Namaste.

A post shared by ADRYANG.YOGA (@adryang.yoga) on

Articol publicat în categoria: Body, Energy, Mind

Comentarii

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Mă găsești și pe:

error: Content is protected !!