in Energy, Spirit

Am predat Yoga la SummerWell

Vara este perioada ideală a festivalurilor iar după ce am practicat yoga și tai chi pe vibe-uri psy la Dakini, a venit momentul să predau și pe lângă Capitală, la unul dintre cele mai faine și mai cu tradiție festivaluri din România — SummerWell.

Să fiu sincer, ador să predau și mai ales când este vorba de a practica yoga în natură este de-a dreptul colosal. Devii și tu o parte din întreg și nici măcar nu este nevoie să depui vrun efort.

© Ruxandra Scripcariu

Când predai dimineața la festivaluri este bine să ții cont și de faptul că oamenii aceia care vin sunt după o noapte plină de dans, distracție, sunt poate puțin înțepeniți și deshidratați și dacă este necesar, să te adaptezi și este foarte posibil să se trezească foarte puțini.

Neașteptat de mulți practicanți au fost chiar dacă ne-am așezat pe salteluțe încă de la 9.30am. Știu, pare dimineață chiar și pentru cineva care nu s-a bâțâit toată noaptea.

De fiecare dată când onorez prezența ca profesor, dublez și ca om. Și știi de ce? Pentru că lumea de azi are nevoie de mai mulți oameni adevărați și de cât mai puțini profesori atoateștiutori, așa că dacă m-ai văzut dansând pe acolo și povestind despre mantre, tantre și posturi să știi că eram tot eu, de data asta eu, omul.

0 0 vote
Article Rating

Write a Comment

Comment

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments