Anul Porcului: Abundenta este pentru toata lumea

0 comentarii

In traditia chineza anii guvernati de arhetipul ”porcului” sunt: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019. Anul curent este un an excelent pentru a ne depasi limitele financiare de pana acum. Ne putem astepta la voie buna si bucurie dar si relatii de prietenie autentica. 

Anul Porcului de Pamant poate fi descris intr-un singur cuvant! SUCCES! Succesul este pentru oricine, la fel si abundenta! Universul in sine este pura abundenta care doar asteapta sa iti iei felia de tort.

Porcului nu ii place sa stea in centrul atentiei, sa faca pe interesantul, lui ii place viata pur si simplu. Aceasta deriva spre hedonism si placerile vietii il poate afecta uneori. Sunt entuziasti si plin de bucurie indiferent de circumstante dar si un pic lenesi. Barbarii nascuti sub acest semn sunt politicosi si optimisti iar femeile plin de energie si entuziasm.

Iata cateva lucruri la care te poti astepta in functie de zodia ta din horoscopul chinezesc:

Fara imprumuturi

Anul acesta ocoleste pe cat posibil sa imprumuti bani, pentru ca imprumuturile sunt o actiune care indeparteaza energia prosperitatii si abundentei. Asa ca straduieste-te sa faci chiar tu sa faci acei bani de care ai nevoie, vei fi mult mai multumit de eforturile depuse.

Impresii personale

Anul acesta este pentru cei care stiu ce vor in primul rand. Daca ai cu adevarat niste intentii de suflet Universul te va indruma spre acestea. Stii si tu ce se intampla daca nu stii unde vrei sa ajungi… poti ajunge oriunde! Asa ca daca nu ti-au facut inca un vision board pentru anul 2019 atunci este timpul sa incepi, astazi este prima zi din anul chinezesc.

Puterea de manifestare este colosala, iar energiile cosmice ale acestui an sustin proiectele noi. Poate este chiar acel an in care vei manifesta acele dorinte de suflet la care ai tot visat.

Eu lucrez efectiv la cateva proiecte noi care mi s-au deschis pur si simplu in fata inca de luna trecuta. Totul a venit spre mine insa am fost acolo sa ascult si sa dau curs imboldurilor Sinelui meu cel mai inalt.

 

Multa abundenta, A.

Articol publicat în categoria: Energy

Comentarii

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Recomandări:

Dacă îți place ce scriu…

STUDIO

Mă găsești și pe: