in Energy

Anul Porcului: Abundența este pentru toată lumea

În tradiția chineză anii guvernați de arhetipul ”porcului” sunt: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019. Anul curent este un an excelent pentru a ne depăși limitele financiare de până acum. Ne putem aștepta la voie bună și bucurie dar și relații de prietenie autentică.

Anul Porcului de Pământ poate fi descris într-un singur cuvânt! SUCCES! Succesul este pentru oricine, la fel și abundența! Universul în sine este pură abundență care doar așteaptă să îți iei felia de tort.

Porcului nu îi place să stea în centrul atenției, să facă pe interesantul, lui îi place viața pur și simplu. Aceasta derivă spre hedonism și plăcerile vieții îl pot afecta uneori. Sunt entuziaști și plini de bucurie indiferent de circumstanțe dar și un pic leneși. Bărbații născuți sub acest semn sunt politicoși și optimiști iar femeile pline de energie și entuziasm.

Iată câteva lucruri la care te poți aștepta în funcție de zodia ta din horoscopul chinezesc:

 • 🐀Șobolan– fericire și prosperitate
 • 🐂 Bivol – un an plin de oportunități pentru a face mai mulți bani
 • 🐅 Tigru – face orice își dorește… la alegere dar trebuie să dea și socoteală altora pentru alegerile făcute
 • 🐇 Iepure – prietenii noi și legături afective care se leagă fără rezistențe. Un an bun 
 • 🐉 Dragon – un an în care vei reflecta la viața ta și care îți oferă oportunitatea să faci schimbările necesare pentru binele tău cel mai înalt
 • 🐍 Șarpe – scoate sabia și treci pe modul ”expansiv”, anul acesta ai nevoie de energie masculină și să îți folosești abilitățile de persuasiune 
 • 🐎 Cal – un an foarte, foarte bun 
 • 🐐 Capră – anul acesta toate visele tale devin realitate
 • 🐒 Maimuța – șansa și norocul influențează energia acestui an pentru tine
 • 🐓 Cocoș – acordă mai multă atenție relațiilor interumane și conexiunilor în general pentru a avea succesul pe care ți-l dorești anul acesta
 • 🐕 Câine – pentru a reuși este nevoie de efort și responsabilitate
 • 🐖 Porc – stabilește-ți prioritățile și treci la treabă, este anul tău, toate-s pentru tine

Fără împrumuturi

Anul acesta ocolește pe cât posibil să împrumuți bani, pentru că împrumuturile sunt o acțiune care îndepartează energia prosperității și abundenței. Așa că străduiește-te să faci chiar tu acei bani de care ai nevoie, vei fi mult mai mulțumit de eforturile depuse.

Impresii personale

Anul acesta este pentru cei care știu ce vor în primul rând. Dacă ai cu adevărat niște intenții de suflet Universul te va îndruma spre acestea. Știi și tu ce se întâmplă dacă nu știi unde vrei să ajungi… poți ajunge oriunde! Așa că dacă nu ți-ai făcut încă un vision board pentru anul 2019 atunci este timpul să începi, astăzi este prima zi din anul chinezesc.

Puterea de manifestare este colosală, iar energiile cosmice ale acestui an susțin proiectele noi. Poate este chiar acel an în care vei manifesta acele dorințe de suflet la care ai tot visat.

Eu lucrez efectiv la câteva proiecte noi care mi s-au deschis pur și simplu în față încă de luna trecută. Totul a venit spre mine însă am fost acolo să ascult și să dau curs imboldurilor Sinelui meu cel mai înalt.

 

Multă abundență, A.

0 0 vote
Article Rating

Write a Comment

Comment

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments