Biolocația și Vederea la Distanță de Zi cu Zi

  • by

 

De curând am lansat cursul de BIOTERAPIE în care predau tehnici integrative pentru:

  • curățarea aurei
  • citirea și diagnoza energetică și intuitivă
  • diagnoză și tratamente proximale (1 la 1 cu clientul în față) sau distale (la distanță)
  • tehnici de încărcare și protecție

Ne aflăm momentan în modulul al doilea și vreau să vă împărtășesc relatarea Luciei cu privire la una din tehnicile de găsire a obiectelor pierdute. Am inventat această tehnică mai demult pe când aveam o pisică Pusha care căzuse de pe balcon iar afară erau niște câini fioroși care aveau antecedente cu hăituiala pisicilor.

Era o ploaie torențială atunci, iar picăturile parcă nu mai cădeau succesiv, ci toate odată. Răpăia atât de tare încât nimeni din casă nu se încumeta să iasă. Într-un sfârșit mi-am luat ceva pe mine și am ieșit fără să argumentez sau să spun încotro o să mă îndrept. Mama fostei mele prietene se uita că gura căscată la mine și se minuna. În jurul meu se făcuse o tăcere mormântală. Într-un sfârșit… am ieșit. Mi-am activat simbolurile Reiki și am rostit o afirmație ”Reiki, du-mă acolo unde este Pusha!”. Zis și făcut. M-am lăsat purtat de energie și intuiție cu gândul intens că deja o găsisem  și așa am ajuns la vreo trei cartiere distanță unde am ”simțit” că se ascunde într-un subsol. I-am chemat pe ceilalți, ploaia începuse deja să se oprească. I-am cerut unui locatar care locuia la parter să ne deschidă ușa de la subsol ca să pot intra. Acesta mă privea mirat și îmi tot repeta că este.. cum se zice că am uitat… cuvântul ăla pe care îl tot spun oamenii atunci când tu crezi în visele tale… imposibil.

Am pătruns și ce credeți, pisica era chiar acolo, speriată iar când am luat-o în brațe mi-a lăsat câteva dâre de gheară destul de adânci. Cu toate acestea, nu îmi păsa, eu tocmai găsisem pisica și îmi puteam argumenta teoria.

În urmă cu câteva săptămâni și cu mulți ani de la această întâmplare, Lucia, una dintre cursantele de la Bioterapie mă întreabă dacă știu vreo tehnică de biolocație. I-am scris repede tehnica:

  1. Activează simbolurile (CKR; SHK; HSZSN)
  2. Păstrează gândul viu că deja ai găsit-o
  3. Lasă-te purtată de energie și intuiție
  4. Detașează-te pe cât posibil

Deși pisica ei  pe nume Ambra fusese pierdută de două zile, minunea s-a produs.

Deci există posibilitatea să găsim atât obiecte, cât și persoane sau animăluțe pierdute. Pentru mine este o realitate de zi cu zi. Cine se arată sceptic, ar trebui mai întâi să testeze.

Natura glăsuiește în Sufletul nostru, este bine, este mai degrabă normal decât paranormal să învățăm să o ascultăm.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments