in înapoi în prezent

Citește o carte… lent

[…] Sunt de-a dreptul sătul de existența actuală fugitivă, dar mai ales de soluțiile ”ieftine și bune” cu tentă salvaționistă a amărâților corporatiști sau cetățeni disperați în căutare asiduă după elixiruri care să înlesnească viața. Mitul ”Fotocititului” și al ”Cititului rapid” m-a pierdut exact în momentul în care trebuia să mă prindă.

Dacă mergeți la un curs care vă promite învățarea unei metode revoluționare prin care o să asimilați mai multă informație într-un timp mai scurt, pot să vă asigur că vă cheltuiți banii degeaba. După ce că ”gonim” cu toții deja prea tare pe autostrada alunecoasă a vieții noastre, ne îngreunăm și mai tare mersul, afundându-ne tot mai adânc în iluzie și crescând considerabil riscul accidentării.

Alegeți în schimb lecturarea lentă a unei cărți și astfel o veți digera mai bine, veți simți ce voia să transmită autorul prin acele rânduri, veți trece povestea prin voi și veți fi mai mulțumiți de timpul acordat cu grijă și simțire, spre elevarea ființei voastre. Veți savura experiența dulce de a simți în interior scenele dramatice și inspiraționale pe care autorul le-a creionat pentru voi.[…]

Fragment din cartea ”Înapoi în prezent

 

 

0 0 vote
Article Rating

Write a Comment

Comment

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments