Coaching the Life Coach

0 comentarii

Să învățăm pe alții ne pricepem cu toții, însă noi cât de bine ne-am învățat lecția?

La această întrebare încearcă acest articol să răspundă prin analiza resurselor-cheie pe care este musai să le aibă orice persoană care pretinde că ne poate conduce către performanță, ne poate învăța un skill, o abilitate de care avem nevoie sau pur și simplu ne poate oferi informații prețioase despre anumite domenii de care suntem interesați:

Obiectivele

  1. În primul rând, activitatea și evoluția ”studentului” trebuie monitorizată. Monitorizarea include: obiective; performanțe etc.
  2. Tipul de prezentare trebuie să fie pliabil pe necesităție de învățare ale clienților. Dacă instruirea este una individuală atunci va avea caracteristici proprii. Prezentările se pot face forma unor dezbateri, metafore sau demonstrații.
  3. Eficiența înseamnă a cunoaște bine terenul. Terenul reprezintă interesele, aspirațiile, limitele și tot ceea ce ține de personalitatea clientului.
  4. Organizarea de trainiguri, workshopuri, seminarii dar și ședințe individuale pentru creșterea competențelor specifice ale persoanelor interesate.

Uneltele

Alte resurse importante sunt:

Skill-uri:

Abilități:

Activități detaliate:

 

Bibliografie:

http://www.onetonline.org/link/summary/25-3021.00

Articol publicat în categoria: Spirit
Vezi și alte articole care ating subiectul: , , ,

Comentarii

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Despre Fuziunea Emotionala

Mă găsești și pe: