Corporate

Team-building si Corporate Yoga si Tai Chi cu Adrian

Experienta mea de psiholog, coach, profesor taoist mi-a pus la dispozitie oportunitati inedite de a colabora cu peste doua mii de oameni numai in ultimii doi ani

Workshopurile ADRYANG sunt bazate pe profesionalism si incredere, flexibilitate si adaptabilitate. Datorita abilitatilor mele crescute de group si social dynamics am avut o intrare in diferite arii si energii de grup, care mai de care mai diferite. Am treinuit grupuri de oameni de la ultra-spirituali pana la angajatii Sephora. Majoritatea cursantilor mei sunt corporatisti si imi place sa cred dupa cum spun multi dintre ei ca sunt unul dintre pilonii schimbarii pentru ei. Am adus mai mult mindfulness, claritate, intuitie, pace launtrica si bunastare in sufletele lor

Chiar si eu am lucrat in vanzari si am fost corporatist inainte sa plonjez in spiritualitate, yoga si freelancing. M-am bucurat enorm de experientele invatate si stiu ce inseamna ca dupa programul intensiv sa ma asez pe salteluta mea si sa practic. Am mai multa putere de munca, ma simt mult mai relaxat si am o stare de bine care transpare prin atitudinea mea. Aceste efecte ale yoga si tai chi se reflecta in rezultatele muncii mele si evolutia mea in domeniul profesional.

Din viata mea de corporatist am luat: disciplina, motivatia intrinseca, atingerea rezultatelor/targetelor. Aceste lucruri le-am dus cu mine in experienta mea de freelancer.

Știință: Tai Chi & Yoga în Corporații

Cercetătorii din clinica Mayo au analizat corelația dintre nivelul de stress și calitatea vieții pe un eșantion de cca. 13,000 de angajați ai unui centru wellness. Aceștia au fost chestionați în legătură cu:

Peste 2,000 de angajați au sugerat faptul că posedă niveluri mari de stress, stare de sănătate mai slabă, calitatea vieții la fel, oboseală crescută și stări cașectice, presiune sangvină ridicată și niveluri de colesterol și zahăr în sânge și pe deasupra mulți erau și supraponderali. Cercetătorii au considerat în urma studiului că programele bazate pe reducerea stress-ului, yoga și tai chi schimbau total paradigma.

Aproximativ 2/3 din companiile americane adoptă astfel de programe de wellness datorită beneficiilor numeroase pe care le aduce. Din acestea amintim:

  1. Coping cu stress-ul
  2. Echilibru viață profesională-viață personală
  3. Spiritualitate
  4. Reziliență
  5. Valori de viață și etică
  6. Stare de bine și fericire
  7. Eficiență la locul de muncă și productivitate crescută
  8. Reducerea incidenței bolilor cardiovasculare și a riscurilor aferente
  9. Reducerea stărilor depresive, anxietății și atacurilor de panică

Între anii 2011 și 2015 au fost alocați cca. 200 milioane $ de către statul american pentru a suporta cheltuielile companiilor în dezvoltare de a-și permite să acceseze programe corporate wellness. A investi într-un program corporate wellness este o idee genială din mai multe motive, după cum menționează un studiu din anul 2010 din Harvard Business Review, pentru că are efecte ambivalente, atât asupra angajaților cât și a afacerii în sine (e.g. scade riscul atacurilor cardiace iar firmele nu mai sunt nevoite să plătească pentru angajații spitalizați; crește semnificativ productivitatea etc.)

Ce programe ofer:

Recomandări:

Dacă îți place ce scriu…

STUDIO

Mă găsești și pe:

Healing. Stress reduction. Relaxation.

Sesiune individuale de terapie holistica si masaj Reiki

Cauți echilibrul minte, corp, spirit?

Găsește cursul potrivit