Corporate Yoga

— DACA NU VII TU LA YOGA, VINE YOGA LA TINE LA BIROU —

Experiența mea de psiholog, coach, profesor yoga și tai chi mi-a pus la dispoziție oportunități inedite de a colabora cu peste două mii de oameni numai în ultimii doi ani. Am predat pentru companii, în programe educaționale și la festivaluri internaționale.

Workshopurile ADRYANG sunt bazate pe profesionalism și încredere, flexibilitate și adaptabilitate. Datorită abilităților mele crescute de group și social dynamics am avut o intrare în diferite arii și energii sociale, care mai de care mai diferite. Am treinuit grupuri de oameni cu diverse tipologii, de la ultra-spirituali până la corporatisti.

80% dintre cursantii mei sunt sunt corporatiști și îmi place să cred după cum spun mulți dintre ei că sunt unul dintre pilonii schimbării pentru ei.

Yoga chiar aduce mai mult mindfulness, claritate, intuiție, pace launtrică și bunăstare în sufletele lor.

=== EVIDENCE-BASED ===

Cercetătorii din clinica Mayo au analizat corelația dintre nivelul de stress și calitatea vieții pe un eșantion de cca. 13,000 de angajați ai unui centru wellness. Aceștia au fost chestionați în legătură cu:

✅ stress-ul resimțit
✅ calitatea individuală a vieții fiecăruia
✅ comportamente adaptative
✅ obiceiuri sănătoase

Peste 2,000 de angajați au sugerat faptul că posedă niveluri mari de stress, stare de sănătate mai slabă, calitatea vieții la fel, oboseală crescută și stări cașectice, presiune sangvină ridicată și niveluri de colesterol și zahăr în sânge și pe deasupra mulți erau și supraponderali. Cercetătorii au considerat în urma studiului că programele bazate pe reducerea stress-ului, yoga și tai chi schimbau total paradigma.

✅ Aproximativ 2/3 din companiile americane adoptă astfel de programe de wellness datorită beneficiilor numeroase pe care le aduc.

=== BENEFICII ===

✅ Coping cu stress-ul
✅ Echilibru viață profesională-viață personală
✅ Spiritualitate
✅ Reziliență
✅ Valori de viață și etică
✅ Stare de bine și fericire
✅ Eficiență la locul de muncă și productivitate crescută
✅ Reducerea incidenței bolilor cardiovasculare și a riscurilor aferente
✅ Reducerea stărilor depresive, anxietății și atacurilor de panică

=== CE OFER ===
✅ Mindful Hatha Yoga: posturi speciale prin care onorezi corpul cu prezenta ta
✅ Mindfulness meditation: probabil meditatia care a revolutionat lumea corporatista in ce priveste boost-ul de awareness si concentrare
✅ Mindful Breathing: respiratie constienta care deblocheaza comunicarea dintre planul mental si cel kinestezic
✅ Chair Yoga: yoga adaptata la postura sezand pe scaun. O abordare foarte flexibila care iti da un boost de wellbeing

=== DESPRE ADRYANG ===

© Ruxandra Scripcariu

  Nu sunt doar un profesor de yoga. Sunt un observator constient al realitatii. Impreuna vom aborda fiinta umana ca un intreg, in relatie cu sine, cu ceilalti si cu Cosmosul. Viata unui yoghin incepe in afara saltelutei. Abordarea mea in yoga te sustine nu doar pe salteluta, ci si in afara ei, sa aduci yoga in cotidian, sa gasesti relaxarea nu doar postura (asana) ci si in orice postura in care te afli cu moment cu moment in relatie, la job si tu cu tine insati/insuti.
    Nu sunt un profesor clasic de Tai Chi. Sunt un dansator care traieste si experimenteaza plenar viata. Tai Chi-ul este dansul energiilor, al elementelor si formelor fara de forma. Dansul cosmic al energiilor pe muzica sferelor. Prin Wuji Gong sau Tai Chi 13 Forme Yang vei afla cum sa pasesti pe urmele intinse de Sufletul tau inca de demult inaintea Personalitatii tale. Permite-mi sa te invat pasii.
   Eu sunt un Alchimist si te sustin sa gasesti lumina acolo unde umbrele preluat controlul, sa transmuti plumbul in aur si sa transformi relatiile cu ceilalti doar prin prezenta si aura ta, sa transcenzi dualitatea cotidiana, sa cobori in profunzimea Sufletului explorand dimensiunile subtile ale fiintei tale spre binele tau cel mai inalt.

Mai multe informatii: www.adrianbajenaru.ro | IG: adryang.yoga
_______________________________________

=== DETALII ===

✅ Pot sa ma deplasez la birou si sa lucrez cu tine si intreaga ta echipa
✅ Program: Luni – Marti – Miercuri – Vineri intre orele 7.30-14.00

Cere oferta personalizata in functie de echipa ta: office@adrianbajenaru.ro

error: Content is protected !!