Yoga & Tao Retreat: Healing our Feminine and Masculine

Prieteni dragi,

Iata-ne preZENti la un retreat unde ne intalnim cu cele doua personalitati/energii ale noastre: Masculin/Feminin; Shiva/Shakti; Yin/Yang; Animus și Anima, pentru a le vindeca, regenera și integra armonios
 
Ne regasim impreuna intr-un taram prin care uriasii se spune ca paseau altadata, la Rânca, pentru a explora din nou zone din ce in ce mai profunde ale fiintei noastre si piscuri de suflet dar si zone de basm ale naturii.
 
O sa facem o incursiune in milenara pestera a Muierii unde vom vindeca si integra energia noastra Feminina
 
Invitatie pe care o lansez catre tine este spre crearea unui spatiu safe, plin de intelegere si compasiune spre binele nostru suprem de unde ne vom conecta si interconecta la nivelul inimii noastre spirituale (hrid chakra) cu umbrele dar mai ales cu darurile, harurile si potentele noastre.

SADHANA

IMPORTANT! Unele inițieri și meditații se vor face în natură (pe lângă Peștera Muierii și Polovragi)
 
FACILITATORUL tau este Adrian C. BĂJENARU, psiholog, prof. Yoga, Tai Chi și Alchimie Internă.
 
Adrian face parte din noua generație de alchimiști care transmit cunoașterea taoistă în țara. Este deasemenea profesor de yoga, psiholog și autor. Are un stil de predare non-directiv și definește activitatea lui de profesor mai degrabă în termeni de ”a fi” (a susține spațiul) decât ”a face” . Prin urmare, fiecare ședință este diferită întrucât energia grupului fluctuează de la o zi la alta, de la o persoană la alta. Cea mai mare lecție învățată de la instructorii lui a fost aceea de a fi un exemplu al iubirii, nu de a lăsa iubirea doar la nivel de concept. Este o lecție pe care încă o învață.

DETALII ORGANIZATORICE

» Cand? 6-8 Septembrie
» Unde? Rânca
» Schimb de energie:
* 555 RON (Early Bird până la 5 Iulie) — reprezentând plata integrală unde beneficezi de REDUCERE 222 RON
* 777 RON după data de 5 Iulie (în două rate a câte 388.5 RON)
 
Oferim cu iubire:
» toate activitatile de lucru, sesiuni si initieri
» foc de tabara
» cadouri surpiza
 
CONFIRMAREA înscrierii se face prin achitarea sumei de 388.5 RON (reprezentând 50% din suma totală de 777 RON iar restul de 388.5 RON se vor achita la fața locului) sau 555 RON până la data de 5 Iulie (reprezentând achitarea întregii sume) in contul RO41BTRLRONCRT00I4275502 deschis pe numele BAJENARU ADRIAN-COSTINEL cu mentiunea ”Rânca” » email la office@adrianbajenaru.ro cu dovada platii.
 
» CAZAREA se va face in camera dubla/tripla, spatioase cu baie proprie (inclusă în preț)
 
» MASA nu este inclusă în prețul taberei și se plătește separat. Opțiunea (1) Mesele se vor lua la restaurant în funcție de preferințe (recomandat regim vegetarian/vegan — vă rugăm să anunțați dacă aveți și alte preferințe). Opțiunea (2) Avem la dispoziție întreaga pensiune inclusiv bucătăria unde se poate găti.
 
» CE SA ADUCI CU TINE? Echipament pentru plimbare in natura, yoga mat (optional), apa plata si multa deschidere pentru o experienta de imbogatire.
 
» TRANSPORTUL se va face cu ajutorul masinilor personale. Pentru a optimiza costul transportului te rugam sa ne transmiti daca poti prelua in masina si alti participanti si in ce numar.
Deasemenea in eventualitatea in care nu ai la dispozitie asigurat transportul te rugam sa ne anunti pentru a gasi o varianta potrivita si pentru tine.
 
» 16 locuri disponibile » Confirmă-ți din timp locul!
 
➥ CONFIRMARI SI REZERVARI in scris la office@adrianbajenaru.ro sau prin telefon la 0736 11 55 86
Call Now ButtonBook