Yoga & Tao Retreat: Healing our Feminine and Masculine

Prieteni dragi,

Iată-ne preZENți la un retreat unde ne întâlnim cu cele două personalități/energii ale noastre: Masculin/Feminin; Shiva/Shakti; Yin/Yang; Animus și Anima, pentru a le vindeca, regenera și integra armonios.
 
Ne regăsim împreună într-un tărâm prin care uriașii se spune că pășeau altădată, la Rânca, pentru a explora din nou zone din ce în ce mai profunde ale ființei noastre și piscuri de suflet, dar și zone de basm ale naturii.
 
O să facem o incursiune în milenara peșteră a Muierii unde vom vindeca și integra energia noastră Feminină.
Invitația pe care o lansez către tine este spre crearea unui spațiu safe, plin de înțelegere și compasiune spre binele nostru suprem de unde ne vom conecta și interconecta la nivelul inimii noastre spirituale (hrid chakra) cu umbrele, dar mai ales cu darurile, harurile și potențele noastre.

SADHANA

IMPORTANT! Unele inițieri și meditații se vor face în natură (pe lângă Peștera Muierii și Polovragi)
 
FACILITATORUL tău este Adrian C. BĂJENARU, psiholog, prof. Yoga, Tai Chi și Alchimie Internă.
 
Adrian face parte din noua generație de alchimiști care transmit cunoașterea taoistă în țară. Este deasemenea profesor de yoga, psiholog și autor. Are un stil de predare non-directiv și definește activitatea lui de profesor mai degrabă în termeni de ”a fi” (a susține spațiul) decât ”a face” . Prin urmare, fiecare ședință este diferită întrucât energia grupului fluctuează de la o zi la alta, de la o persoană la alta. Cea mai mare lecție învățată de la instructorii lui a fost aceea de a fi un exemplu al iubirii, nu de a lăsa iubirea doar la nivel de concept. Este o lecție pe care încă o învață.

DETALII ORGANIZATORICE

» Când? 6-8 Septembrie
» Unde? Rânca
» Schimb de energie:
* 777 RON  (în două rate a câte 388.5 RON)
 
Oferim cu iubire:
» toate activitățile de lucru, sesiuni și inițieri
» foc de tabară
» cadouri surpiză
 
CONFIRMAREA înscrierii se face prin achitarea unui avans de 388.5 RON (reprezentând 50% din suma totală de 777 RON iar restul de 388.5 RON se vor achita la fața locului) în contul RO41BTRLRONCRT00I4275502 deschis pe numele BAJENARU ADRIAN-COSTINEL cu mențiunea ”Rânca” » email la office@adrianbajenaru.ro cu dovada plății.
 
» CAZAREA se va face în camere duble/triple, spațioase cu baie proprie (inclusă în preț)
 
» MASA nu este inclusă în prețul taberei și se plătește separat. Opțiunea (1) Mesele se vor lua la restaurant în funcție de preferințe (recomandat regim vegetarian/vegan — vă rugăm să anunțați dacă aveți și alte preferințe). Opțiunea (2) Avem la dispoziție întreaga pensiune inclusiv bucătăria unde se poate găti.
 
» CE SĂ ADUCI CU TINE? Echipament pentru plimbare în natură, yoga mat (opțional), apă plată și multă deschidere pentru o experiență de îmbogățire.
 
» TRANSPORTUL se va face cu ajutorul mașinilor personale. Pentru a optimiza costul transportului te rugăm să ne transmiți dacă poți prelua în mașina și alți participanți și în ce număr.
Deasemenea în eventualitatea în care nu ai la dispoziție asigurat transportul te rugăm să ne anunți pentru a găsi o variantă potrivită și pentru tine.
 
» 16 locuri disponibile » Confirmă-ți din timp locul!
 
➥ CONFIRMĂRI ȘI REZERVĂRI în scris la office@adrianbajenaru.ro sau prin telefon la 0736 11 55 86
error: Content is protected !!