3 Days Breathtaking Tai Chi & Yin Yoga Retreat near the Sea

>>> Soarele și-a păstrat ultimele raze doar pentru câțiva dintre noi. O să ne bucurăm împreună de ele practicând acceptarea și integrarea experiențelor verii care și-a scris amintirile în celulele noastre. <<<

✨ Te aștept să inundăm corpul cu energia diafană a Răsăritului și să respirăm aerul vindecător al mării pentru două zile magice în care o să practicăm și studiem artele străvechi ale vitalității, energiei și păcii lăuntrice: Yin Yoga și Tai Chi.

✨ La sfârșitul celor trei zile fiecare celulă ne va mulțumi pentru darurile aduse propriului nostru corp și va musti de vitalitate, energie, expansivitate și mindfulness.

Valurile mării sunt precum valurile vieții. Câteodată vin valuri mai mari și alteori mai mici… Cum ar fi totuși să rămâi TU ÎNSUȚI, imperturbabil la fiecare modificare a realității din exterior?

STUDIU / SVADHYAYA

» Impermanența (buddhism): provine din sanskritul annica (“a” = non/in; “-nnica” = constant) adică natura schimbătoare a realității înconjurătoare. Lao Ti spune “realitatea are o problemă, trebuie să te adaptezi!”.

PROGRAM / SADHANA

» VINERI

» SÂMBĂTĂ

»  DUMINICĂ

DESPRE METODE

>>> Ce oferim în program: cazare x 3 zile/2 nopți; activități yoga și tai chi intensiv; inițiere în tai chi-ul iluminării; 1 exemplar carte “Înapoi în prezent”.

>>> Mesele: se plătesc la restaurantul aferent pensiunii (separat). Un meniu cu mic dejun, prânz și cină este de aprox. 100 de ron. Vor fi variante la alegere, inclusiv vegetariene.

>>> Locurile sunt LIMITATE. Confirmarea lor se face în baza “primul venit, primul servit“.

>>> Transportul: se va face cu ajutorul mașinilor personale. Ești rugat să ne anunți din timp dacă poți prelua și alți participanți alături de tine în mașină pentru a optimiza costurile de transport;

>>> CE SĂ ADUCI CU TINE: echipează-te lejer pentru plimbări în natură, salteluța de yoga, uleiuri esențiale, apă plata etc.

>>> IMPORTANT <<< pentru că alchimiștii fac mai mult cu mai puțin > pe timpul celor trei zile ne vom deconecta de la social media și vom pune deoparte telefoanele mobile pentru a ne conecta cu propria noastră natură

📌  Locație >>> Sea&Sky Villa Costinești

💳 Schimb de energie >>> 555 RON. Confirmarea participării se face doar prin achitarea unui avans de 300 RON iar restul de 255 RON se vor plăti direct la fața locului. Data limită până la care poți confirma participarea este 20 August. Pentru că suntem asumați în deciziile luate, în cazul în care te vei răzgândi și nu vei gasi un înlocuitor, plata deja efectuată se va pierde.

>> Detalii și confirmări: Mail: office@adrianbajenaru.ro sau WhatsApp: 0736115586

 

 

 

error: Content is protected !!