Detoxifiere Emotionala – Fuziunea celor Cinci Elemente

Te invit la acest workshop in care o sa experimentam un caleidoscop de emotii si sentimente, de afecte si tipare emotionale.

Heavy Check Mark on Google Ai cinci minti diferite, una striga ceva, cealalat altceva, una iti spune ca e bine ce faci, o alta minte te judeca pentru alegerea facuta. Cateodata te temi de vocea ta interioara pentru ca o sa iti sopteasca ceva gresit? Este vocea corecta oare?

Heavy Check Mark on Google Aici apare fuziunea… Rolul ei cel mai important este acela de a construi o energie solida a Sinelui nostru real. Sinele este asociat in Fuziunea cu Pamantul interior, element care le poate contine si inegra pe celelalte patru.

Avem emotii insa fugim de ele, am fost invatati sa fugim de ceea ce simtim, sa ne fie teama sau rusine sa ne aratam vulnerabilitatea, latura noastra emotionala, sensibila.


DE CE?

Da-ti voie sa incerci o

Heavy Check Mark on Google alternativa foarte eficienta impotriva:

Heavy Check Mark on Google tristetii prelungite

Heavy Check Mark on Google suferintei interioare

Heavy Check Mark on Google anxietatii si fricilor care te domina

Heavy Check Mark on Google furiei care iti tot de furca in relatia cu tine si cu ceilalti

Heavy Check Mark on Google mahnirii, descurajarii si lipsei poftei de viata


Noi oamenii actionam in general dintr-o stare de nesiguranta care nu implica asumarea totala a responsabilitatii. De multe ori simtim sa plangem dar refuzam sa o facem pe motiv ca este anormal sa ne exprimam emotiile sau ca ceilalti ne vor lua in ras. Alteori se deschid oportunitati spre noi si nu le dam curs pentru ca nu credem indeajuns in noi insine, nu credem in Forta Viata. Fuziunea elementelor inseamna pe scurt sa ne imprietenim cu Viata.

Viata nu poate fi descrisa in linii drepte indiferent cat ne-am stradui. Este important sa ne deschidem spre Viata si sa ii simtim suportul neconditionat.

Fuziunea emoțiilor implică spre deosbire de meditația clasică (mindfulness) VOINȚA și circulația energiei dealungul celor cinci elemente corelate celor cinci forțe psihice (shen).

În traditia taoista, organele sunt strans legate de cele cinci elemente, care reprezinta starile de agregare ale energiei. Organele, totodata, sunt asociate si unui spectru emotional specific, iar buna lor functionare are de-a face cu emotiile pe care experimentam. Elementele sunt reprezentate intr-o forma sferica, asa cum Universul prefera sa aseze structurile micro, atomice, dar si pe cele macro, respectiv planetare. Poate ca nu stiati pana acum, dar exista metode practice prin care puteti sa stimulati aceste elemente, acestea influentand totodata printr-un efect domino, atat emotiile cat si intreaga stare de sanatate a organismului.

”Emotions change how we see the world and how we interpret the action of others.”- P. Eckman

”Teama si spaima neîntreruptă pot leza sămânța (jing). Odată jing lezat, acesta poate provoca deficiențe si boli ale oaselor. În momentul reproducerii sperma nu va coborî [se referă la schimbul între fluidele esențiale din creier si rinichi, asa cum sunt descrise în literatura antică]. În consecință cele cinci viscere, care controlează si stochează sămânța, nu trebuie lezate [prin excesul emoțiilor; textul conține o descriere a leziunilor pe care le fac asupra viscerelor fiecare dintre emoții]. Dacă sunt lezate va scădea apărarea, iar yin [substanele corpului] vor secătui. Odată yin secătuit, va scădea qi [care este important pentru refacerea jing]. Scăderea qi va cauza moarte. (Linghsu)


🍃Fuziunea emoțională este o modalitate simplă și eficientă de a lucra cu emoțiile și sentimentele noastre, de a intra în contact cu acestea. Integrarea emoțiilor poate fi cel mai important lucru pe care îl putem face în viață, pentru că odată integrate, acestea ne pot transforma toate ariile vieții noastre. Deasemenea, în curs vom învăța cum să le ascultăm și cum să le gestionăm eficient.

În cursul acesta nu o să găsiți metode pentru a gândi pozitiv și nici tehnici sintetice și amorfe de a privi viața în roz, ci mai degrabă să o priviți așa cum este, neutră, dintr-o perspectivă obiectivă, iar în acest mod să găsiți echilibrul pe care îl căutați.


CUM?

In Fuziune invatam…

Teoria celor cinci elemente
Emotiile aferente elementelor
Elementul tau de baza
Elementul maestru al hartii tale
Ciclul de distrugere: de ce te afli intr-o stare ”nasoala”
Ciclul de creatie: cum sa te mentii intr-o stare de vibratie inalta
Cum sa iti ajustezi emotiile rapid, usor 
Sunetele elementelor 
Integrarea Focului, Apei, Lemnului si Metalului in Pamantul interior

Heavy Check Mark on Google Te rog sa vii cu harta ta natala printata (doar schema elementelor): https://healingtaousa.com/chinese-astrology/

BENEFICII

  1. A FI TU ÎNSUȚI. Fuziunea emoțională este o practică specială pentru integrarea dimensiunilor tale: mintea, emoțiile și corpul și creearea unității ființei tale;
  2. BUNĂTATE/GENEROZITATE. Vei avea acces la un izvor nativ dar încă nedescoperit de bunătate și compasiune. Efectul acesta a fost resimțit de majoritatea practicanților, care și-au mărit simțul de responsabilitate socială;
  3. RELAȚII. Probabil că te afli în căutarea unei metode de comunicare pentru a te ajuta să rezolvi conflictele cu ceilalți. Prin F.E., având acces la unitatea individuală, conflictele vor începe să se rezolve de la sine, relațiile să se vindece fără a interveni;
  4. DISTRESS. Alungă Stress-ul din viața, rezolvă-ți problemele fără griji, fără panică și anxietate;
  5. IMUNITATE. Ajută-ți sistemul natural de auto-apărare să își mărească eficiența prin meditația Fuziunii Emoționale.

Heavy Check Mark on Google SCHIMB DE ENERGIE: 111 RON

Heavy Check Mark on Google DETALII SI ÎNSCRIERI la 0736 11 55 86. Confirmarea participarii se face prin achitarea sumei de 60 RON sau intreaga suma in contul RO41BTRLRONCRT00I4275502 deschis pe numele BAJENARU ADRIAN-COSTINEL cu mentiunea ”Fuziune” » email la office@adrianbajenaru.ro cu dovada platii.

Persoanelor care au mai parcurs acest workshop si isi doresc sa reia se acorda o REDUCERE de 50%.

Heavy Check Mark on Google  LOCURI LIMITATE – va rugam sa va confirmati prezenta din timp

Heavy Check Mark on Google  LOCAȚIA va fi anuntata in urma confirmarii inscrierii.

Call Now ButtonBook