Lansare Carduri Oracol – Cheile Vieții • Adrian C. Băjenaru

ANUL TRECUT DE DRAGOBETE am avut debutul literar cu lucrarea Înapoi în prezent care a inspirat aproape 1000 de oameni si continua inca sa inspire cu succes.

Cunoaștem că TAROTUL sau CARDURILE ORACOL sunt unul dintre cele mai puternice instrumente de dezvoltare personala si evolutie spirituala…

Ideea s-a nascut prin toamna, intr-o seara pe cand faceam cateva etalari prietenei mele care mi-a sugerat inspirata parca de Divin:

– ”De ce nu iti creezi tu propriul tau tarot?”

De atunci am inceput sa downloadez in sufletul meu cele ”30 de mesaje de la Viata” pe care le-am denumit mai tarziu ”Cheile Vietii”.

Asadar, pachetul tau de carduri oracol contine:

(1) 30 de Carduri a cate 30 de Chei
(2) Ghid cu instructiuni de folosinta
(3) Posibilitatea de a descarca in telefonul tau mobil cele 30 de fisiere audio pentru deblocarea celor 30 de porti interioare

PASAJ DIN GHIDUL CU ACELASI NUME:

”DRAGĂ ALCHIMISTULE,

Cheile Vieții sunt un instrument puternic de accesare a unor energii creatoare direct de la Sursă. Conține coduri primite de la Natură, mesaje de bază prin care Dumnezeu și Natura conversează cu noi, oamenii.

Alchimistule, vreau ca tu să știi că acestea sunt cuvintele Naturii, mesajele realității înconjurătoare, dar mai ales cuvinte din interiorul tău, din Suflet, din Natura ta reală.

Știm cu toții că Natura a produs cei mai mulți iluminați și tot noi cunoaștem că Ea poate să creeze orice substanță posibilă, totul spre Binele nostru cel mai înalt. Câteodată aceste mesaje pot fi interpretate precum negative sau mai puțin benefice, însă cele mai grele și mai joase stări produc întotdeauna cele mai frumoase și mai entuziaste experiențe. Schimbările radicale apar în urma unor întâlniri sau contexte care ne-au făcut să suferim, sau ce este cel mai frumos, atunci când în urma unor calamități sau dezastre naturale egoul uman scade dramatic și se iese la iveală altuismul, generozitatea și compasiunea. Natura este cel mai mare Maestru iar Viața ne vorbește prin ea cu ajutorul celor 30 de Chei.

Cheile Vieții sunt un limbaj multidimensional care decodează acea parte din tine care îți blochează infinitatea experiențială eliberând un bogat evantai de emoții sau resurse de care poate nu erai conștient că existau în tine. Ele poate au stat ascunse în celule și în țesuturi, în ADN, în oase sau în corpul energetic, iar CV chiar asta face, decodează, vindecă, susține, atinge cu dragoste.”

CHEILE VIETII sunt mai mult decat un instrument de Divinatie, ele poarta un ”cod” special care deblocheaza o anumita ”POARTA” din corpul tau energetic sau din subconstient.

Prin contemplatie putem sa accesam energia fiecarei chei in parte. CV sunt o unealta foarte puternica pentru terapeuti care vor sa ajute, cupluri care vor sa se conecteze mai intens si mai autentic, oameni care vor sa ajunga mai aproape de sufletul lor.

Totodata, fiecarei chei ii corepsunde un fisier audio care poate fi accesat scanand codul QR de la sfarsitul cartii prin care este canalizata energia de deblocare si transmutare.

Lasa-te purtat
de energia miraculoasa a Vietii si alatura-te unui grup de oameni deschisi, spirituali, unde autenticitatea si spiritualitatea musteste.

Va astept cu drag si plin de VIATA pe 31 Martie 2019 la Suntuncopac- Yoga Studio & more pentru festivitatea de lansare.

Multă iubire, AdrYang

error: Content is protected !!