Reborn Flow Yoga ღ class with Adrian C. Băjenaru

Flow Yoga pentru rezistență, tonifiere, detox este o adaptare proprie de secvențe în flux continuu.

❀ O să vezi că la clasele de yoga, asanele sunt concepute de înțelepții milenari astfel încât să aibă fluență și să poată fi legate una de cealaltă laolaltă cu ritmică respiratorie, ceea ce îmbunătățește activitatea cardiovasculară și te ajută să capeți o relație mai bună cu propriul tău corp.

❀ Dacă ai practicat Surya Namaskar (Salutul Soarelui) sau Chandra Namaskar (Salutul Lunii) atunci știi despre ce este vorba. Abordez yoga într-un mod mai special, așa cum se pliază pe personalitatea mea, așa că o să ai parte și de meditație, concentrare și respirație, tot aici ne întâlnim și cu vestitele cinci rituri tibetane de care poate ai auzit.

❀ O să ai o surpriză atunci când o să vezi că ele sunt de fapt 7, cu posturi de forta si de rezistenta menite sa ne intareasca structura fizica dar si stima de sine.

❀ Una dintre metodele de analiza a stimei de sine este de a-ti acorda o nota in momentul in care te uiti in oglinda… tu cu tine, ce nota ti-ai da? Tu cu toate experientele, ridurile, zambetele, mastile si rolurile tale… ce nota ti-ai pune singur/a in catalogul vietii?

Reborn Flow Yoga ne ajuta sa ne crestem nota la ”purtare” in viata de zi cu zi, la felul in care ne purtam cu noi insine si cu ceilalti.

===============================================

SCHIMB DE ENERGIE:

INSTRUCTOR

Adrian C. Băjenaru, Prof. Yoga & Tao, Psiholog, Autor. Mai multe: www.adrianbajenaru.ro

PROGRAM:

ღ Mar, 19.00 – 20.30
Reborn Flow Yoga ღ class with Adrian C. Băjenaru

========================================

INSCRIERI:

Inscrierile se fac in baza unui e-mail de confirmare la office@adrianbajenaru.ro (Nume + Clasa dorită)