Retreat Alchimie: Vindecarea Energiei Masculine & Feminine

 
Prieteni dragi,
 
Iata-ne preZENti la un retreat unde ne intalnim cu cele doua personalitati/energii ale noastre: Masculin/Feminin; Shiva/Shakti; Yin/Yang; Animus și Anima, pentru a le vindeca, regenera și integra armonios
 
Ne regasim impreuna intr-un taram prin care uriasii se spune ca paseau altadata, la Rânca, pentru a explora din nou zone din ce in ce mai profunde ale fiintei noastre si piscuri de suflet dar si zone de basm ale naturii.
Invitatie pe care o lansez catre tine este spre crearea unui spatiu safe, plin de intelegere si compasiune spre binele nostru suprem de unde ne vom conecta si interconecta la nivelul inimii noastre spirituale (hrid chakra) cu umbrele dar mai ales cu darurile, harurile si potentele noastre.
 

PRACTICI.

 
IMPORTANT! Unele inițieri și meditații se vor face în natură și în interiorul Peșterii Polovragi
 
FACILITATORUL tau este Adrian C. BĂJENARU, prof. Yoga, Tai Chi și Alchimie Internă.
 
Adrian face parte din noua generație de alchimiști care transmit cunoașterea taoistă în țara. Este deasemenea profesor de yoga, psiholog și autor. Are un stil de predare non-directiv și definește activitatea lui de profesor mai degrabă în termeni de ”a fi” (a susține spațiul) decât ”a face” . Prin urmare, fiecare ședință este diferită întrucât energia grupului fluctuează de la o zi la alta, de la o persoană la alta. Cea mai mare lecție învățată de la instructorii lui a fost aceea de a fi un exemplu al iubirii, nu de a lăsa iubirea doar la nivel de concept. Este o lecție pe care încă o învață.
 

DETALII ORGANIZATORICE

» Cand? 13-15 Martie
» Unde? Paradisul montan de la Ranca Rânca 

CONFIRMAREA înscrierii:

» Schimb de energie.
— 555 RON până la 31 Ianuarie – REDUCERE 222 RON (EARLY BIRD)
— 777 RON după data de 31 Ianuarie (LATE BIRD)CONFIRMAREA înscrierii se face prin virament bancar.» Cere detalii despre confirmarea inscrierii: office@adrianbajenaru.ro sau WhatsApp 0736115586

Oferim cu iubire:

» toate activitatile de lucru, sesiuni si initieri
» foc de tabara
» cadouri surpiza
! Suma este nerambursabila in cazul in care te razgandesti si nu iti gasesti un inlocuitor.
 
» CAZAREA se va face in camera dubla/tripla, spatioase cu baie proprie (inclusă în preț)
 
» MASA nu este inclusă în prețul taberei și se plătește separat. Opțiunea (1) Mesele se vor lua la restaurant în funcție de preferințe (recomandat regim vegetarian/vegan — vă rugăm să anunțați dacă aveți și alte preferințe). Opțiunea (2) Avem la dispoziție întreaga pensiune inclusiv bucătăria unde se poate găti.
 
» CE SA ADUCI CU TINE? Echipament pentru plimbare in natura, yoga mat (optional), apa plata si multa deschidere pentru o experienta de imbogatire.
 
» TRANSPORTUL se va face cu ajutorul masinilor personale. Pentru a optimiza costul transportului te rugam sa ne transmiti daca poti prelua in masina si alti participanti si in ce numar.
Deasemenea in eventualitatea in care nu ai la dispozitie asigurat transportul te rugam sa ne anunti pentru a gasi o varianta potrivita si pentru tine.
 
» 18 locuri disponibile » Confirmă-ți din timp locul!
 
➥ CONFIRMARI SI REZERVARI in scris la office@adrianbajenaru.ro sau prin telefon la 0736 11 55 86
 
➠ Primeste NEWSLTTER de la alchimist > http://eepurl.com/gxkbYv
 
 
 
error: Content is protected !!