Seara de Film: Peaceful Warrior la Bucurania cu AdrYang si Sonia

Te invit alaturi de familia de suflete intr-o comunitate spirituala frumoasa, expansiva, energica, linistita dar si pragmatica si constienta sa vizionam impreuna filmul Peaceful Warrior (2006) bazatul pe romanul cu acelasi nume lui Dan Millman.
 
Am pus bazele acestei minunate comunitati in urma cu mai bine de un an de zile impreuna cu un suflet minunat, Sonia Vasilescu care se te bucura cu simpla ei prezenta.
 
DESPRE filmul Peaceful Warrior (Calea Luptatorului Pasnic)
 
Dan, un tanar gimnast care trece printr-o perioada dificila (Scott Mechlowicz) din cauza unui accident, intalneste pe Socrate, un ghid spiritual (Nick Nolte) care il indruma spre o filosofie de viata care nu numai ca are sa ii schimbe perspectivele dar il ajuta sa devina competitiv la un nivel foarte inalt.
 
Iata cateva replici bune din film:
 
Socrate: ”Unde esti, Dan?”
Dan: ”Aici!”
S: ”Cat este ceasul?”
D: ”Acum!”
S: ”Cine esti tu?”
D: ”Clipa!”
 
 
S-AR PUTEA SA ITI PLACA
Suntem la inceputul anului si simtim din plin energia si vibratia plina de expansiune care sustine abundenta, prosperitatea si prieteniile. Este un an cu vibratie ”3”, sunt favorizate grupurile, comunitatile si schimbarea permietrului in care activezi.
 
O sa discutam despre energiile benefice, proiectele noastre in raport cu motvatia starnita de film.
 
Cu ce sa vii? In primul cu voie buna si deschidere spre o comunitate sincera si primitoare, poti aduce cu tine fursecuri, fructe si orice iti doreste inima.
 
Participarea se face prin donatie. Avem o donatie recomandata de 30 RON insa fiecare ofera cat simte si poate.
 
PREMIU! la finalul serii vom face o extragere pentru a determina fericitul castigator al unui exemplar al cartii Înapoi în prezent
 
CONFIRMAREA INSCRIERII se face prin email cu nume, prenume +mesajul ”Seara de film” la: office@adrianbajenaru.ro
 
Multa iubire, Adrian C. Băjenaru.