Workshop Fuziune Emotionala- Gaeste-ti centrul prin Alchimie Interna

🙏Noi oamenii actionam in general dintr-o stare de nesiguranta care nu implica asumarea totala a responsabilitatii.

💗De multe ori simtim sa plangem dar refuzam sa o facem pe motiv ca este anormal sa ne exprimam emotiile sau ca ceilalti ne vor lua in ras.

Alteori se deschid oportunitati spre noi si nu le dam curs pentru ca nu credem indeajuns in noi insine, nu credem in Forta Viata.

Fuziunea elementelor inseamna pe scurt sa ne imprietenim cu Viata.

Viata nu poate fi descrisa in linii drepte indiferent cat ne-am stradui. Este important sa ne deschidem spre Viata si sa ii simtim suportul neconditionat.

Fuziunea emoțiilor implică spre deosbeire de meditația clasică (mindfulness) VOINȚA și circulația energiei dealungul celor cinci elemente corelate celor cinci forțe psihice (shen).

În traditia taoista, organele sunt strans legate de cele cinci elemente, care reprezinta starile de agregare ale energiei. Organele, totodata, sunt asociate si unui spectru emotional specific, iar buna lor functionare are de-a face cu emotiile pe care experimentam. Elementele sunt reprezentate intr-o forma sferica, asa cum Universul prefera sa aseze structurile micro, atomice, dar si pe cele macro, respectiv planetare. Poate ca nu stiati pana acum, dar exista metode practice prin care puteti sa stimulati aceste elemente, acestea influentand totodata printr-un efect domino, atat emotiile cat si intreaga stare de sanatate a organismului.

”Emotions change how we see the world and how we interpret the action of others.”- P. Eckman

”Teama si spaima neîntreruptă pot leza sămânța (jing). Odată jing lezat, acesta poate provoca deficiențe si boli ale oaselor. În momentul reproducerii sperma nu va coborî [se referă la schimbul între fluidele esențiale din creier si rinichi, asa cum sunt descrise în literatura antică]. În consecință cele cinci viscere, care controlează si stochează sămânța, nu trebuie lezate [prin excesul emoțiilor; textul conține o descriere a leziunilor pe care le fac asupra viscerelor fiecare dintre emoții]. Dacă sunt lezate va scădea apărarea, iar yin [substanele corpului] vor secătui. Odată yin secătuit, va scădea qi [care este important pentru refacerea jing]. Scăderea qi va cauza moarte. (Linghsu)

Fuziunea emoțională este o modalitate simplă și eficientă de a lucra cu emoțiile și sentimentele noastre, de a intra în contact cu acestea. Integrarea emoțiilor poate fi cel mai important lucru pe care îl putem face în viață, pentru că odată integrate, acestea ne pot transforma toate ariile vieții noastre. Deasemenea, în curs vom învăța cum să le ascultăm și cum să le gestionăm eficient.

În cursul acesta nu o să găsiți metode pentru a gândi pozitiv și nici tehnici sintetice și amorfe de a privi viața în roz, ci mai degrabă să o priviți așa cum este, neutră, dintr-o perspectivă obiectivă, iar în acest mod să găsiți echilibrul pe care îl căutați.

CUM?

Cursul este practic, veți învăța metode taoiste simple de fuziune emoțională, plus alte tehnici foarte eficiente de lucru cu emoțiile negative.

Taoiștii, susțin că există o corelație strânsă între corpul uman și emoții. La curs veți GRATUIT diagramele de asociere și le veți putea aplica în practicile d-stră cotidiene.

Se va învăța metoda de ”labelling emoțional” (n. emoții pozitive, negative și neutre), vom învăța metode de decondiționare a patternurilor reacționale cu cauzalitate inconștientă.

Beneficii
(1) A FI TU ÎNSUȚI. Fuziunea emoțională este o practică specială pentru integrarea dimensiunilor tale: mintea, emoțiile și corpul și creearea unității ființei tale;

(2) BUNĂTATE/GENEROZITATE. Vei avea acces la un izvor nativ dar încă nedescoperit de bunătate și compasiune. Efectul acesta a fost resimțit de majoritatea practicanților, care și-au mărit simțul de responsabilitate socială;

(3) RELAȚII. Probabil că te afli în căutarea unei metode de comunicare pentru a te ajuta să rezolvi conflictele cu ceilalți. Prin F.E., având acces la unitatea individuală, conflictele vor începe să se rezolve de la sine, relațiile să se vindece fără a interveni;

(4) DISTRESS. Alungă Stress-ul din viața, rezolvă-ți problemele fără griji, fără panică și anxietate;

(5) IMUNITATE. Ajută-ți sistemul natural de auto-apărare să își mărească eficiența prin meditația Fuziunii Emoționale.

SCHIMB DE ENERGIE: 130 RON
PROGRAMARI la 0736 11 55 86. Confirmarea participarii se face prin achitarea sumei de 50 RON in contul RO41BTRLRONCRT00I4275502 deschis pe numele BAJENARU ADRIAN-COSTINEL cu mentiunea ”curs Fuziune Emotionala”

LOCURI LIMITATE la 15.