De Dragobete ne întoarcem ”Înapoi în prezent”


Warning: Use of undefined constant comentarii - assumed 'comentarii' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/adrianba/public_html/wp-content/themes/Sandbox/single.php on line 18
0 comentarii

Unul dintre subiectele pe care le-am expus în cartea ”Înapoi în prezent” este și fenomenul de Sincronicitate. Ce-i drept, am pus multă iubire în scrierea acestei cărți și Universul mi-a răspuns întocmai. Cosmosul Mare îl iubește pe cel Mic, așa că a așezat lucrurile în așa fel încât lansarea cărții să fie chiar pe 24 Februarie, într-o zi a iubirii mioritice, de Dragobete la Librăria ”M. Eminescu” între 10.00-14.00.

Cărțile pot fi achiziționate de la casieria librăriei iar locurile sunt limitate.

În program își vor exprima opinia câțiva speakeri și prieteni ai autorului și vom discuta despre importanta existenței în ”aici și acum”.

Întrucât cartea cuprinde noțiuni din psihologie, spiritualitate, religie, filosofie și chiar fizică cuantică, lucrarea ”Înapoi în prezent” bătătorește niște tărâmuri noi, neexplorate încă, analizează postura de ”a fi” în varii contexte și unghiurii de percepție.

Sunteți așteptați și voi să fiți părtași într-o zi specială la o lansare specială, atipică, unde vom descoperi că iubirea nu poate exista decât aici și acum.

Articol publicat în categoria: înapoi în prezent
Vezi și alte articole care ating subiectul: , ,

Comentarii

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Mă găsești și pe:

error: Content is protected !!