DESENE DIN INTERIOR: Impresii de la retreatul urban de ”Alchimie emoțională”

0 comentarii

NOTĂ: În data de 5 Mai am susținut un urban retreat într-o locație mirifică din Otopeni, care s-a dovedit a fi o experiență revelatoare pentru participanți dar și pentru organizatori. Am îmbinat meditația de alchimie internă a fuziunii emoționale, cu yoga și pictură intuitivă. Co-organizatorul acestui event a fost Alexandra Dumitrescu, o ființă minunată, care îmbină armonios practica și predarea hatha yoga cu arta prin emisfera dreaptă.

V-ați gândit vreodată de ce între copii și adulți este o diferență atât de mare?

Tocmai pentru că un copil este caracterizat mai degrabă de verbul ”a fi” decât de ”a face”. Copilul este pur și simplu, adultul are mereu ceva de făcut.

COPIL ADULT
Flexibil Rigid
Se joacă Muncește
Este Face
Râde Este morocănos
O confuzie care apare chiar și atunci când ne dorim să pictăm. De fapt, adevărata natură a geniului, a artistului. nu constă în rațiune cât constă în simpla stare de spirit, de flux, de conectare la propria ființă.

Prin combinația inedită a practicilor Taoiste cu Yoga și Pictură intuitivă, ne-am conectat sâmbătă la geniul interior, la acea parte de copil creator care se bucură de existență și își transpune emoțiile în pânză.

Alexandra Dumitrescu (Prof. Yoga), inițiatoarea conceptului holistic Perspectives of Life, Art & Yoga, persoana lângă care am susținut retreatul de ”Alchimie emoțională”, ne-a încântat cu o sesiune de Hatha Yoga pentru deschiderea inimii (Anahata) care a ajuns la niveluri foarte profunde ale Sufletului nostru, am făcut apoi o incursiune în miraculoasa și fascinanta lume a emoțiilor și am învățat cea mai eficientă practică de alchimie internă de a le integra.

Să nu uităm că în fiecare dintre noi există un copil interior care așteaptă să fie trezit ca să meargă la joacă!

Multă iubire, Adrian!

 

Articol publicat în categoria: Mind, Spirit
Vezi și alte articole care ating subiectul: , ,

Comentarii

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

ABONEAZA-TE

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy.

Mă găsești și pe:

Call Now ButtonBook