Despre pașii în Alchimia Internă

0 comentarii

După cum spuneam, Alchimia reprezintă relația noastră cu însăși forța care a creat și care întreține Viața. Acea energie primordială a iubirii necondiționate (yuan qi). Odată ce pătrundem pe acest tărâm al marelui mister (wuji) deprindem abilitatea de a asculta în propria noastră ființă ritmurile naturii, și începem să nu îi mai opunem rezistență. Accesăm Fluxul (wu wei).

Deși nu există niște secvențe, un plan de a deveni alchimist, la un anumit nivel toți suntem alchimiști și prin urmare, pentru a învăța tainele alchimiei interne (neidan) este nevoie să învățăm niște formule care ne vor da un boost incredibil evoluției noastre personale:

PASUL 1. Vino la cursurile de Tai Chi, Qi Gong, Yoga pe care le predau săptămânal la Bodhi Studio și la Bucurania. Deasemenea, mă poți găsi cu niște cursuri și workshopuri foarte interesante și la Suntuncopac- Yoga Studio & more.

Îți recomand să participi la cursurile săptămânale pentru a-ți crește energia corpului și a organelor,  pentru a-ți dezvolta simțul individualității, pentru a învăța ce înseamnă să trăiești în propria ta aură, necondiționat și nealterat de societate, karmă, gene etc. Acolo vei învăța posturi de yoga taoistă (tao yin) în combinație cu hatha și kundalini yoga, qi gong, elemente de tai chi, meditație, heartfulness și mult, mult story-telling.

PASUL 2. Aprofundează studiul acasă citind cartea Înapoi în prezent Citește acolo și experiențe cu care eu m-am confruntat dealungul timpului și care mi-au schimbat percepția asupra existenței.

PASUL 3. Invață formulele de alchimie în această ordine:

– învață TAI CHI-UL ILUMINĂRII (Wuji Gong)
– prima și ultima tehnică, așa cum o numesc taoiștii: SURÂSUL INTERIOR!
– FUZIUNEA EMOȚIILOR, o formulă care trece dincolo de mindfulness și te ajută să te centrezi cu adevărat
– ORBITA PERLEI ROTITOARE A DRAGONULUI ROȘU: o meditație foarte puternică din munții Wudang care ne ajută să ne eliberăm de bagajele emoționale care ne limitează experiența de viață.

Multă iubire, oameni frumoși

Articol publicat în categoria: Body, Mind, Spirit
Vezi și alte articole care ating subiectul: , , ,

Comentarii

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

ABONEAZA-TE

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy.

Recomandări:

Mă găsești și pe: