Despre pasii in Alchimia Interna

0 comentarii

Dupa cum spuneam, Alchimia reprezinta relatia noastra cu insasi forta care a creat si care intretine Viata. Acea energie primordiala a iubirii neconditionate (yuan qi). Odata ce patrundem pe acest taram al marelui mister (wuji) deprindem abilitatea de a asculta in propria noastra fiinta ritmurile naturii si incepem sa nu ii mai opunem rezistenta. Accesam Fluxul (wu wei).

Desi nu exista niste secvente, un plan de a deveni alchimist, la un anumit nivel toti suntem alchimisti si prin urmare, pentru a invata tainele alchimiei interne (neidan) este nevoie sa invatam niste formule care ne vor da un boost incredibil evolutiei noastre personale:

 PASUL 1. Vino la cursurile de Tai Chi, Qi Gong, Yoga pe care le predau saptamanal la Bodhi Studio si la Bucurania. Deasemenea ma poti cu niste cursuri si workshopuri foarte interesante si la Suntuncopac- Yoga Studio & more.

Iti recomand sa participi la cursurile saptamanale pentru a-ti creste energia corpului si a organelor si pentru a dezvolta simtul individualitatii, sa inveti ce inseamna sa traiesti in propria ta aura, neconditionat si nealterat de societate, karma, gene etc. Acolo vei invata posturi de yoga taoista (tao yin) in combinatie cu hatha si kundalini yoga, qi gong, elemente de tai chi, meditatie heartfulness si mult, mult story-telling.

 PASUL 2. Aprofundeaza studiul acasa citind cartea Înapoi în prezent si citeste acolo si experiente cu care eu m-am confruntat dealungul timpului si care mi-au schimbat perceptia asupra existentei.

 PASUL 3. Invata formulele de alchimie in aceasta ordine:

– invata TAI CHI-UL ILUMINARII (Wuji Gong)
– prima si ultima tehnica, asa cum o numesc taoistii: SURASUL INTERIOR!
– FUZIUNEA EMOTIILOR, o formula care trece dincolo de mindfulness si te ajuta sa te centrezi cu adevarat
– ORBITA PERLEI ROTITOARE A DRAGONULUI ROSU: o meditatie foarte puternica din mtii Wudang care ne ajuta sa ne eliberam de bagajele emotionale care ne limiteaza experienta de viata.

Multa iubire, oameni frumosi

Articol publicat în categoria: Body, Mind, Spirit
Vezi și alte articole care ating subiectul: , , ,

Comentarii

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Recomandări:

Dacă îți place ce scriu…

STUDIO

Mă găsești și pe:

error: Content is protected !!