Despre

Adrian face parte din noua generație de alchimiști care transmit cunoașterea taoistă, crudă încă în țara noastră. Are un stil de predare non-directiv și definește activitatea lui de profesor mai degrabă în termeni de ”a fi” (a susține spațiul) decât ”a face” . Prin urmare, fiecare ședință este diferită întrucât energia grupului fluctuează de la o zi la alta, de la o persoană la alta. Cea mai mare lecție învățată de la instructorii lui a fost aceea de a fi un exemplu al iubirii, nu de a lăsa iubirea doar la nivel de concept. Este o lecție pe care încă o învață.

STUDII

Ce este alchimia? Alchimia se referă la dezvoltarea unei relații durabile cu însăși forța vieții. Aceasta este iubirea necondiționată care derivă din Marele Mister (Wuji) și care poartă denumirea de Yuan Qi (energia neutralității; compasiunii). Branșarea pe aceste frecvențe ne readuce ”pofta de viață”.

Ce este fluxul vieții? Planetele se învârt de la sine. Ele nu opun niciun fel de rezistență. Taoiștii cred că o persoană care ajunge să trăiască astfel încât să asculte ritmurile naturale în sine însuși, acela este un om care a accesat wu wei (starea de flux), momentul în care totul decurge ca uns pe roate.
Tao Yin Yoga/Tai Chi și Qi Gong? Sunt instrumente antice de lucru cu corpul. Cu ajutorul acestora creștem energia corpului și devenim autonomi energetic. Altfel spus, trăim viața cu tot corpul, cu toată inima. Fiecare celulă mustește deja de viață cu ajutorul yogăi taoiste, tai chi-ului și qi gong-ului devenim conștienți de asta.
Adrian este instructor în arte taoiste (tao yin yoga; alchimie internă; tai chi și qi gong) pe filiera lui Michael Winn și Andrew Fretwell, predă metode spirituale antice orientale adaptate la viziunea occidentală modernă, autorul articolului științific ”Mindfulness, Flux și Flourishing” (2015) și al ghidului pas cu pas pentru fericire autentică – ”Înapoi în prezent”(2017). Experiență activă în meditație mindfulness, kundalini yoga, tai chi și qi gong, master Reiki tradițional, master Palma Budistă Tibetană, inițiat în riturile iluminării incașe Munay Ki , hipnoză regresivă.

Întoarce-te “Înapoi în prezent”

Mă găsești și pe:

Healing. Stress reduction. Relaxation.

Sesiune individuale de terapie holistica si masaj Reiki

Cauți echilibrul minte, corp, spirit?

Găsește cursul potrivit