in Spirit

Ești incompatibil sau doar diferit de partenerul tău?

Probabil că te-ai confruntat cu situația în care partenerul a invocat la un momentdat argumentul lipsei de compatibilitate. Îți spun de pe acum că dacă cineva îți spune asta, atunci se îndepărtează indirect de tine. Cea mai potrivită atitudine pe care o poți avea este din spațiul puterii tale personale, însă deobicei se întâmplă exact inversul:
  • facem presiuni pentru a fi acceptați – și nu  suntem
  • copleșim cu afecțiune și atenție partenerul de lângă
  • facem tot ce spune el și multe lucruri cu care poate nu suntem de acord, doar pentru a-i face pe plac
  • ne îndepărtăm

În mod normal, noi oamenii învățam în această încarnare o singură lecție însă preferăm să trișăm de fiecare dată crezând că avem timp la dispoziție.

ÎNVĂȚĂM SĂ FIM SINCERI CU NOI ÎNȘINE.

Pentru că în general fugim de cine suntem cu adevărat și devenim niște ființe hibrid alcătuite dintr-o sumedenie de convingeri și experiențe care de multe ori nici măcar nu ne aparțin, am trecut prin ele ori le-am asimilat doar pentru a le face pe plac altora.

Dacă partenerul tău va veni la tine mâine și îți va spune ”Eu nu cred că suntem compatibili!” sau ”Sunt diferențe prea mari între noi!” din experiență îți spun că este bine să faci următorul lucru:

SĂ-ȚI IEI PUTEREA ÎNAPOI ȘI SĂ TE EXPRIMI DOAR DIN EA!

Astfel îi poți spune că dacă asta este părerea lui atunci o respecți și că îți dorești să luați măsuri. Dacă lucrați împreună la o schimbare și o înțelegere cât mai bună atunci să rămâneți împreună, însă dacă doar unul dintre voi va face asta atunci ar fi bine să știi că s-a cam terminat și încă te afli în negare.

Nu îți spun că este usor. Poate fi mai greu decât să ridici 100kg la piept cu haltera pentru că implică multă suferință și durere emoțională. Un antrenor de fitness îmi zicea că suferea foarte mult din cauza unei fete la un momentdat și pur și simplu nu avea putere să își facă antrenamentele uzuale.

Cu cine nu ești compatibil?

Eu nu cred că motivul este real din moment ce v-ați conectat și mai ales dacă aveți vreo 1 an sau 2 cel puțin împreună. Cred că nu există disponibilitate de a lucra la o relație din cauza societății care implică acest consumerism relațional.

Într-adevăr relațiile care durează foarte puțin sunt datorate lipsei de compatibilitate și nepotrivirilor dintre partneri, însă aceste relații nu ar fi trebuit să înceapă niciodată. Dacă vezi de la început că persoana de lângă tine este într-un anumit fel care nu îți place, atunci nu intra în relație pentru a o schimba. Clar, nu!

Iată cu cine nu ești compatibil….

  • cu toate persoanele față de care nu te simți atras
  • cu toate persoanele cu care nu poți petrece timp
  • acele persoane cu care nu poți comunica

Diferențele pot întări enorm o relație. Dacă decideți să lucrați împreună și să treceți mai departe în relația voastră înseamnă că sunteți pe drumul cel bun. O relație nu înseamnă numai ”bine” înseamnă și greutăți pe care este necesar să fiți dispuși să le treceți  împreună.

Dacă ești diferit nu înseamnă că nu ești compatibil, înseamnă că amândoi ar fi bine să acceptați asta. Atât!

Pune-ți întrebarea aceasta fie înainte de a intra într-o relație, fie că te afli deja într-una:

ESTE ACESTA OMUL LÂNGĂ CARE AȘ VREA SĂ ÎMI PETREC ÎNTREAGA VIAȚĂ?

Dacă răspunsul este DA 100% asumat atunci poți spune că ai lângă tine Sufletul Pereche. Acela pe care îl caută toată lumea.

De acolo va începe magia!

0 0 vote
Article Rating

Write a Comment

Comment

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments