Ești incompatibil sau doar diferit de partenerul tău?

0 comentarii
Probabil ca te-ai confruntat cu situatia in care partenerul a invocat la un momentdat argumentul lipsei de compatibilitate. Iti spun de pe acum ca daca cineva iti spune asta, atunci se indeparteaza indirect de tine. Cea mai potrivita atitudine pe care o poti avea este din spatiul puterii tale personale, insa deobicei se intampla exact inversul:

In mod normal, noi oamenii invatam in aceasta incarnare o singura lectie insa preferam sa trisam de fiecare data crezand ca avem timp la dispozitie.

INVATAM SA FIM SINCERI CU NOI INSINE.

Pentru ca in general fugim de cine suntem cu adevarat si devenim niste fiinte hibrid alcatuite dintr-o sumedenie de convingeri si experiente care de multe ori nici macar nu ne apartin, am trecut prin ele ori le-am asimilat doar pentru a le face pe plac altora. 

Daca partenerul tau va veni la tine maine si iti va spune ”Eu nu cred ca suntem compatibili!” sau ”Sunt diferente prea mari intre noi!” din experienta iti spun ca este bine sa faci urmatorul lucru:

SA-TI IEI PUTEREA INAPOI SI TE EXPRIMI DOAR DIN EA!

Astfel ii poti spune ca daca asta este parerea lui atunci o repsecti si ca iti doresti sa luati masuri. Daca lucrati impreuna la o schimbare si o intelegere cat mai buna atunci sa ramaneti impreuna, insa daca doar unul dintre voi va face asta atunci ar fi bine sa stii ca s-a cam terminat si inca te afli in negare.

Nu iti spun ca este usor. Poate fi mai greu decat sa ridici 100kg la piept cu haltera pentru ca imiplica multa suferinta si durere emotionala. Un antrenor de fitness imi zicea ca suferea foarte mult din cauza unei fete la un momentdat si pur si simplu nu avea putere sa isi faca antrenamentele uzuale.

Cu cine nu esti compatibil?

Eu nu cred ca motivul este real din moment ce v-ati conectat si mai ales daca aveti vreo 1 an sau 2 cel putin impreuna. Cred ca nu exista disponibilitate de a lucra la o relatie din cauza societatii care implica acest consumerism relational.

Intra-devar relatiile care dureaza foarte putin sunt datorate lipsei de compatibilitate si nepotrivirilor dintre partneri, insa aceste relatii nu ar fi trebuit sa inceapa niciodata. Daca vezi de la inceput ca persoana de langa tine este intr-un anumit fel care nu iti place, atunci nu intra in relatie pentru a o schimba. Clar, nu!

Iata cu cine nu esti compatibil….

Diferentele pot intari enorm o relatie. Daca decideti sa lucrati impreuna si sa treceti mai departe in relatia voastra inseamna ca sunteti pe drumul cel bun. O relatie nu inseamna numai ”bine” inseamna si greutati pe care este necesar sa fiti dispusi sa le treceti  impreuna.

Daca esti diferit nu inseamna ca nu esti compatibil, inseamna ca amandoi ar fi bine sa accepati asta. Atat!

Puneti intrebarea aceasta fie inainte de a intra intr-o relatie, fie ca te afli deja intr-una:

ESTE ACESTA OMUL LANGA CARE AS VREA SA IMI PETREC INTREAGA VIATA?

Daca raspunsul este DA 100% asumat atunci poti spune ca ai langa tine Sufletul Pereche. Acela pe care il cauta toata lumea.

De acolo va incepe magia!

Articol publicat în categoria: Spirit

Comentarii

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Recomandări:

Dacă îți place ce scriu…

STUDIO

Mă găsești și pe:

error: Content is protected !!