Exercițiu daoist pentru deschiderea inimii

  • by

Imaginează-ți chiar acum că inima ta este o floare. O floare roșie care emană miresme de compasiune, iubire, bucurie, acceptare și bunătate în întreg corpul, începând cu creștetul capului și terminând cu degetele de la picioare.

Inima este sediul Focului interior. Trezirea calităților pozitive ale inimii are un efect de revigorare la nivel celular.

  1. Asează-te în picioare sau pe scaun cu palmele împreunate la fel ca atunci când te rogi. Simte energia inimii. O energie mai caldă, mai fierbinte. 
  2. Ascultă ticăitul inimii tale și onorează ceasul vieții tale cu un surâs. Un surâs interior. Nu te strădui să zâmbești, doar descoperă acel zâmbet care a fost mereu în inima ta.
  3. Acum permite inimii tale să se deschidă asemeni unei flori roșii care umple cu miresme de compasiune, bucurie, iubire, acceptare, recunoștință, bunătate și iertare întreg corpul tău.
  4. Simte pulsațiile vibrațiile descendente inimă > tălpile picioarelor și cele ascendente inimă > creștetul capului.
  5. Pierde-te în vibrațiile emanate de inima ta. Lasă-te inundat de torenți de compasiune,

  Inima este organul reprezentativ al sistemului cardiovascular
și este situată în cutia toracică cu rol esențial în menținerea
vieții și circulația sângelui în corp, are aproximativ 15 cm și un diametru
de 11-12 cm. Inima ta poate cântări până la 275-300 g.

În Taoism se consideră că inima are șapte nivele de conștiință, șapte benzi de frecvență care sunt de fapt aspecte diferite ale compasiunii. Ele sunt manifestate asemeni unor benzi electromagnetice ale energiei compasiunii. Aceste calități sunt: (1) Iubire; (2) Apreciere; (3) Recunoștință; (4) Mulțumire; (5) Bunătate; (6) Blândețe.

_______________________________________________

Cum poți lucra cu mine?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments