in Energy

Experiente de vindecare profunda yin si yang in retreatul de la Ranca

Tocmai m-am intors dintr-un fascinant retreat dedicat special vindecarii energiilor masculin si feminin unde am experimentat impreuna cu un grup frumos si zambaret meditatii extrem de puternice pentru a integra mai bine aceste opuse complementare care aparent se afla intr-un razboi. 

Motivul? Cea mai frecventa problema a clientilor sau clientelor mele sunt — relatiile. Am avut in meditatie cateva revelatii cu privire la traseul pe care este nevoie sa il parcurgem pentru a avea parte de eliberare si vindecare la nivel celular.

Pe Transalpina, omul nazuieste spre Inalt, spre Cer, sageata cu inima lui Cosmosul, de aceea am ales sa facem retreatul la aproape 2000m altitudine. Am luat micul dejul la stana unui cioban autentic si am mancat mai eco si mai bio decat orice produs din market care poarta aceasta eticheta.

Experienta mea

M-am pomenit cu o febra 40° in seara de deschidere si nu stiam efectiv ce sa fac pentru a fi cat mai autentic. Ideea de baza in autenticitate este ca nu trebuie sa faci ceva anume ci sa iti asumi cum esti tu in momentul prezent fara a crea Euri artificiale. 

Stiam ca ”raceala” aceasta este doar o plata karmica aparuta in urma suferinte reprimate cauzata de o relatie apusa peste care inca nu trecusem. Si la mine a fost healing la fel cum a fost la toata lumea. Multumesc cu aceasta ocazie acelor oameni minunati alaturi de care am sustinut spatiul vindecarii, recuperarii partilor pierdute de suflet si integrarii.

A doua zi, dupa o intensa sesiune de 108 Surya Namaskar am mers la Pestera Muierilor unde am simtit ca experienta a fost mai in zona de ”umbra”. Pestera Muierilor inca nu este ”exploatata” in niciun sens spiritual iar energiile de acolo inca stagneaza in opinia unui om simtitor asa cum cred ca eu ca sunt. 

Toate s-au schimbat insa indata ce ne-am asezat pe Tronul lui Zamolxe din Pestera Polovragi care are un istoric strans legat de Manastirea cu acelasi nume. De ce? Multi asceti s-au refugiat in aceasta pestera si s-au rugat decenii intregi acolo, iar rugile lor inca pare ca se mai aud. 

Odata ce am intrat am intuit care va fi traseul vindecator pe care grupul de razboinici ai inimii cu care eram urma sa il parcurga. Probabil ca acest traseu il vor descrie amanuntit in cartea care urmeaza sa apara cat mai curand, probabil spre sfarsitul anului. Acest drum initiatic pe care il puteti parcurge in Pestera Polovragi l-am primit prin channeling si va puteti auto-initia si voi insiva odata ce mergeti acolo. Exista si niste mesaje, niste meditatii, afirmatii pe care este necesar sa le spuneti pentru a va upgrada sistemul minte – corp – spirit.

In noaptea care a urmat calatoriei in adancurile pesterii am avut o febra foarte mare si viziuni care mi-au descris usor, usor drumul spre vindecare atat mie cat si grupului. Dimineata cand am impartasit cu toti la ceai, am realizat ca avusesem vise similare. Iata un exemplu, ca Pestera Polovragi era o nava care zbura nestingherita prin Cosmos iar noi eram echipajul.

Mai inainte de toate, slavit sa fie Spiritul. Spiritul care ne ghideaza, care ne orienteaza dorintele, accesele, intentiile, gandurile si nevoile. El se afla pretutindeni inlauntrul nostru. Datorita lui facem Dharma intrucat directioneaza totul intr-un anumit sens. Materia poseda acasta inteligenta extraordinara prin care haoticul se transforma in ordine. Totul merge spre Bine, chiar daca te afli intr-o anumita relatie aparent toxica si ai impresia ca partenerul tau evolueaza sau tu stagnezi. 

In Tao nu exista stagnare, exista doar evolutie. Tao este precum un fluviu care poarta aluviuni si vietuitoare spre o Destinatie. Acea destinatie este Implinirea, Fericirea, Nirvana sau Neutralitatea. Mintea Vidului. 

Intr-un retreat de healing nu te astepta sa ai reveniri spontane pentru ci mai degraba constientizari si experiente. Deobicei integrarea vine in urma lui.

O participanta cu suflet mare, ne-a scris cateva randuri care ne-au miscat pe grupul nostru de Whatsapp pe care il impartasesc cu voi aici:

Sa fie multa iubire in sufletele noastre!

 

Leave a Reply

Write a Comment

Comment

avatar
  Subscribe  
Notify of