Fă-ți viața mai ușoară: ”Comportă-te ca și cum”

0 comentarii
Această realitate este o iluzie. Pe bună dreptate. Înțelepții o numeau ”maya”. Mintea noastră crează această iluzie.
 
Ca să ne putem ”elibera” din această iluzie este bine să identificăm care sunt CREDINȚELE care stau la baza suferinței noastre. Odată ce le-am reperat putem să ne dăm seama de traseele acționale care ne conduc spre această dramă existențială.
 
Pentru a ne acorda pe frecvența ÎMPLINIRII unor obiective (e.g. să dăm randament mai mare la serviciu; să vorbim mai bine în public; să avem niște relații mai sănătoase) este bine să integrăm conceptul de ”ACT AS IF” (trad. comportă-te ca și cum…)
 
Când ne comportăm ca și cum deja am fi împlinit ceea ce ne-am propus, suntem ancorați în realitatea cuantică, acolo unde momentul prezent este creatorul realității.
 
De fapt ”comportă-te ca și cum” ne poate scoate chiar și din belele, putem ieși neșifonați dintr-o altercație sau putem vinde mai ușor clienților. Este de fapt, motorul ”MANIFESTĂRII”.
 
3 pași pentru a integra ”Act as if”:
 
1. Să spunem că ne dorim să vorbim mai bine în public. Acum, imaginează-te pe tine în fața mulțimii, vorbind ca un virtuoz. Toată lumea de aclamă și te aplaudă. Te simți bine.
 
2. Poate că îți este greu să experimentezi această emoție ”live”, însă doar încearcă, o să vezi că o să fie infinit mai bine decât făcând ceea ce faci deobicei.
 
3. Reactivitate: mintea îți va spune că nu, nu poți vorbi atât de bine în public, ba mai mult, ești un orator deplorabil. Ei bine, cu timpul vei înțelege maxima ”fake it ’till you make it”.
 
 
Și ca să finalizez articolul într-o manieră mai funny, dacă nu vă place ce am scris, comportați-vă ca și cum vă place. Vedeți ce iese.
 
 
Articol publicat în categoria: Spirit

Comentarii

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

ABONEAZA-TE

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy.

Mă găsești și pe:

Call Now ButtonBook