in Body, Energy, Mind, Spirit

Fără Limite înseamnă Fără Scuze! Lemnul în Fuziunea Emoțiilor

Elementul Lemn din ființa ta îți șoptește că ești în plină creștere și expansiune. Îți spune cum și cât evoluezi personal. Te trimite dincolo de limitele tale. Dacă asculți adevărata natură a Lemnului din tine, atunci înseamnă că ești în acord cu expresia ”Fără Limite!”. Să luăm exemplul unui Copac. Atunci când crește nu vede neapărat o limită la care să se înalțe. Sequoiadendron giganteum este un arbore care ajunge până la un volum de 1,487 mc echivalent cu mai mult de jumătate din volumul unui bazin olimpic de înot… o înălțime de aproape 84 de metri și o vârstă matusalemică de cca 3220 de ani! Oare atunci când era o sămânță aparent lipsită de importanță se gândea la tot procesul evoluției lui? Cu siguranță, nu. Doar a lăsat viața să ”curgă” pentru binele lui cel mai… ÎNALT!!!

Fără Limite înseamnă să accezi la ”Zona Zero”

Este acea stare de conștiință a siguranței și împlinirii, a relaxării în cine ești tu de fapt aici și acum. Este contopirea dintre tine ca individ și Sursă. Imboldul care pleacă de acolo dă naștere unei acțiuni pure și autentice. Când asculți ”Lemnul” din tine începi să te extinzi, vezi realitatea dintr-o stare potențială și alegi din suma de posibilități care ți se deschide înainte. Mai mult decât atât, te înalți lent și sigur pe ramurile copacului vieții tale astfel încât să aspiri la tot ceea ce este mai frumos și roditor în Univers. Ești Viața care se manifestă și se expandează.

Fără Limite înseamnă să îți asumi Responsabilitatea

Atunci când îți asumi responsabilitatea pentru acțiunile și gândurile tale iei aminte cu înțelepciune la consecințele lor. Deși înainte ți se deschid atâtea ramificații care reprezintă o sumedenie de posibilități, creezi acel Univers probabil care îți oferă posibilitatea de a-ți duce la capăt menirea. Practic, să devii cât mai mult din ceea ce ești deja.

Fără Limite înseamnă Fără Scuze

Lemnul are impact la nivel organic asupra Ficatului iar ca dispoziție este în rezonanță cu furia și agresivitatea. Un copac nu se înfurie niciodată că nu are destulă apă sau soare, el continuă se crească încetul cu încetul fără a depune efort. Aceasta este natura. Noi suntem o parte din natură, dar nu acceptăm aceasta. Separația este o iluzie pe care o convenim cu toții. Este ca și cum am halucina colectiv o realitate care nu este a noastră, dar în care ne este cald și bine.

Scuzele = confortul

Responsabilitatea = autenticitatea

Suntem cele mai paradoxale ființe de pe această planetă. Ne dorim să evoluăm, dar ne complacem în stagnare. Elementul Lemn poate să sufere și să nu îți permită expresia ta unică.

Îmi place natura și ador să cresc la unison cu ea. Îmi place să o ascult și să învăț de la ea. Ea este maestrul meu. Iată o fotografie cu mine în Grădina Botanică într-o stare de contemplație și relaxare. Am crescut lângă bunicii mei într-un sat foarte frumos și am înțeles cât de important este să fii în acord cu ritmurile ei. Cred că suferința adevărată și lipsa de creștere a sufletului se datorează dorului de ambientul natural în care am trăit atâtea milenii.

Detoxifiere emoțională prin Fuziunea celor Cinci Elemente

Elementele din microcosmuosul nostru nu sunt separate, ele conlucrează spre binele nostru cel mai înalt. Există o practică de alchimie internă pe care ți-o recomand cu căldură. O predau mult mai rar pentru că este foarte intensă iar integrarea ei este una procesuală. Pe mine m-a ajutat enorm să armonizez elementele și emoțiile aferente lor.


Te invit pe data de 8 Februarie la Atlanthea la un super workshop care chiar schimbă ceva: Detoxifiere emoțională prin Fuziunea celor Cinci Elemente.

0 0 vote
Article Rating

Write a Comment

Comment

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments