Fuziune (21 de zile de WuJi Gong & Alchimie)

0 comentarii

In traditia taoista, organele sunt strans legate de cele cinci elemente, care reprezinta starile de agregare ale energiei. Organele, totodata, sunt asociate si unui spectru emotional specific, iar buna lor functionare are de-a face cu emotiile pe care experimentam. Elementele sunt reprezentate intr-o forma sferica, asa cum Universul prefera sa aseze structurile micro,  atomice, dar si pe cele macro, respectiv planetare. Poate ca nu stiati pana acum, dar exista metode practice prin care puteti sa stimulati aceste elemente, acestea influentand totodata printr-un efect domino, atat emotiile cat si intreaga stare de sanatate a organismului.

ORGAN Plamani Rinichi Ficat Inima Splina
ORGAN ASOCIAT Intestin gros Vezica urinara Vezica biliara Intestin subtire Pancreas, Stomac
CULOARE Alb Albastru Verde Rosu Galben
EMOTIE + Fericire/stare de bine Curaj/Placere Bunatate/Generozitate Calm/Rabdare Echilibru/Armonie
EMOTIE Tristete/Depresie Frica/Insatisfactie Furie/Agresivitate Neliniste/Nerabdare Griji/Ruminatie
LOCATIE zona stanga a abdomenului perineu zona dreapta a abdomenului centrul pieptului centrul abdomenului

Dupa o vreme mai indelungata de practica am experiementat la un nivel mai adanc, fuziunea elementelor. Anume, chiar in timpul somnului de noapte, unde in vise apar adesea simboluri ale cautarilor diurne. Am visat, deci, elementele amestecate neuniform in corp, ca si intr-o mazgalitura a unui copil care a tinut pentru prima oara cariocile sau pensula in maini si a aruncat culorile dezordonat pe acea plansa.

Interpretare: cam asa si in viata. Gandurile, actiunile inconstienta si graba de toate zilele, vartejul afectiv-emotional care culmineaza cu depresia, anxietatea, stress-ul determinat inevitabil de grijile pentru ziua de maine, pentru cat de neatent este partenerul de viata sau pentru ca nu ne-am facut treaba prea bine la job.

Mai tarziu, cand am capatat deprindere in practica fuziunii emotionale, am visat din nou, numai ca de aceasta data elementele erau asezate ordonat si armonic. Uluitor, poate pentru unii intre voi dar aceasta viziune onirica, coinicdea si cu o asezare a existentei mele.

Dobandisem mai multa CLARITATE, iar limpezimea mental-atitudinala, aduce cu sine si ECHILIBRUL, factorul care lipseste cu desavarsire omului modern, iar echilibrul, coreleaza la nivel elemental cu Pamantul, iar organic, cu Stomacul.

Daca doriti sa practicati cu mine aceste metode de descoperire si evolutie personala si spirituala, va ofer tot sprijinul meu atat la cursurile saptamane cat si in mod individual.

Ganduri bune, Adrian.

 

Articol publicat în categoria: Mind, Spirit
Vezi și alte articole care ating subiectul: ,

Comentarii

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Recomandări:

Dacă îți place ce scriu…

STUDIO

Mă găsești și pe: