inner journeys & deep healing

CĂLĂTORII INTERIOARE ȘI VINDECARE PROFUNDĂ

TE-AI GÂNDIT VREODATĂ CĂ tot ceea ce este în jurul tău este creat de tine? De la situații de viață la tipare de comportament, la alegeri sau persoanele de care suntem atrași? Ce-ar fi să lași Sinele tău să se reveleze și să îți arate cine ești tu de fapt dincolo de orice mecanism de apărare? Până în urmă cu zece ani nu m-aș fi gândit niciodată că am să aleg această cale holistică. Am studiat doi ani de farmacie și dădeam pastile chimice oamenilor. Medicina alopată are rolul ei și o încurajez, însă mai există și căi complementare care iau în considerare corpul, mintea și spiritul. Cu toate eforturile mele de a ajuta pe alții, corpul, mintea și sufletul meu sufereau, iar eu mă confruntam cu probleme de sănătate. Eram îmbătrânit prematur și asta mi se confirma și prin răcelile și disfuncțiile organice pe care le aveam. Clienții care pășeau în farmacie erau aceeași de la lună la lună și veneau mereu cu aceleași suferințe. Ceea ce îți ofer într-o sesiune individuală, este mai degrabă o pastilă alchimicăUn panaceu cunoscut deja de ființa ta, pe care doar o să și-l amintească. Te invit la o sesiune intensă de călătorii spre interior la care îți propun să participi DOAR dacă ai răspunsurile la două întrebări:

CE ÎȚI PROPUN …

🌺 Călătoria în interiorul fiintei presupune o stare plăcută de relaxare si o serie de meditatii terapeutice ghidate în care vei avea experiențe inedite și insighuri profunde cu privire la:

În timpul călătoriilor interioare, accesăm stări de conștiință extinsă. Creierul uman oscilează pe mai multe frecvențe

  1. UNDELE BETA – frecvența de 14-28 Hertzi (cicli pe secundă): ești treaz, citești, ești concentrat.  A rula predominant pe starea BETA cauzează: stări de stress; anxietate; depresie; atacuri de panică.
  2. UNDELE ALPHA – frecvența cuprinsă între 7-14 Hertzi (cicli pe secundă): ești relexat, ai ochii închiși, meditezi, ești calm. În ALPHA: se fac vindecări pe corpul fizic; se elimină fobii și frici; se reduce nivelul stresului; se elimină durerea.
  3. UNDELE THETA – frecvența cuprinsă între 4-7 Hertzi (cicli pe secundă): somn REM și meditație profundă trăiri spirituale/revelații/epifanii; conexiuni cu Universul; călătorii astrale; regresii în alte vieți; manifestări ale intenției; vindecări; programare mentală; vindecări la distanță;
  4. UNDELE DELTA – frecvența cuprinsă între 0-4 Hertzi (cicli pe secundă), atunci când dormim foarte profund.
  5. UNDELE GAMMA – frecvențe cuprinse între 40 si 5.000 Hertzi (cicli pe secundă): vindecări instantanee. O să navigăm împreună pe meandrele Sufletului pentru o mai bună relație cu noi înșine. Adevarata vindecare se face la nivelul Sufletului, unde extragem esența și acționăm asupra cauzelor profunde ale comportamentelor sau situațiilor noastre de viață. 

UNELTE CU CARE LUCREZ

CE POȚI REZOLVA ȘI UNDE POȚI AJUNGE LUCRÂND CU MINE?

EFECTELE CĂLĂTORIEI INTERIOARE


Programeaza o sesiune prin email la office@adrianbajenaru.ro

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 7532123819 Feed will not update.

 

Mă găsești și pe:

Healing. Stress reduction. Relaxation.

Sesiune individuale de terapie holistica si masaj Reiki

Cauți echilibrul minte, corp, spirit?

Găsește cursul potrivit

error: Content is protected !!