Lasă Iubirea Cosmică să treacă prin tine

0 comentarii

Încă de când am pornit pe calea lui Tao Universul meu stenic atunci, mi s-a cutremurat. Am înțeles că nu mai pot fi același, că nu mai pot fi separat de lume, ci că o pot conține ca pe o parte intrinsecă a ființei mele. Lumea este în mine. Cât de bine! Toate calitățile și toate defectele lor sunt parte din mine! Wow! Sună bine nu-i așa? Un Cosmos… și nu orice fel de Cosmos, unul INTERIOR!

Și cum ai putea să nu iubești Lumea?

Cum ai putea să te disociezi de ea?

Deși fizic te-ai născut în ea, tu o conții cu totul în Spirit!

Lasă Iubirea Cosmică să treacă prin tine! Lasă supa cosmică a vieții să dea naștere manifestării pe care TU ți-o dorești! Dă voie să se nască în tine Copilul tău Alchimic, Foetusul Primordial, Esența Apei(Feminin) și Focului (Masculin) din interiorul tău. Da voie Veții să dezvăluie natura ta reală!

Pentru a face asta (și prin urmare orice – chiar și să gătești bine) trebuie să IUBEȘTI!

Dă-ți voie să te iubești pe tine însuți dincolo de aparențele și voalurile imperfecțiunii!

TU ești SPECIAL! Ești cea mai frumoasă manifestare a Vieții! Dă-i voie să se exprime prin tine! Tu ești FRUMOS! Devino conștient de frumusețea ta!

Mă iubesc pe mine, deci te iubesc pe tine!

Privește în exterior și continuă să visezi! Caută înăuntru și trezește-te! Este doar un pas, un pas pe care ai simțit mereu că trebuie și că poți să îl faci!

Este adevărat! Trăim într-o lume nebună, nebună! fii tu schimbarea, nu? Lasă iubirea cosmică să curgă prin tine și îți va umple toate ulcioarele vieții! Lasă iubirea cosmică să-ți spună povestea nemuririi în tine!

Frecvențele iubirii adevărate poartă numele de Yuan Qi în limba chineză, este acea energie a vidului primordial, a compasiunii și neutralității, a iubirii non-discriminative.

Așadar, decide acum să lași iubirea cosmică să curgă prin ființa ta! Las-o să-ți șoptească în suflet, povestea nemuririi, las-o să-ți gătească supă cu ambrozie și vei gusta negreșit din fructul nesfârșit al Fericirii autentice.

Omule, tu ești SHIVA! Fii conștientă de tine femeie, ești SHAKTI!

Lasă iubirea să fie cea mai mare superputere a ta și Floarea Vieții să înflorească în inima ta!

Mă găsești

Verifică pagina cursurilor: www.adrianbajenaru.ro/cursuri și haide să trecem la treabă!

Multă iubire, A.

Articol publicat în categoria: Spirit

Comentarii

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

ABONEAZA-TE

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy.

Mă găsești și pe:

Call Now ButtonBook