O inițiere Feminină

0 comentarii

Am trecut prin niște salturi enorme de conștiință. Parcă până alaltăieri corpurile, mintea și emoțiile noastre stăteau la granița cedării.

Una dintre experiențele mele profunde a fost chiar în noaptea dintre 7 spre 8 Martie când Pământul era inundat de energie feminină.

Ziua Internațională a Femeii mi-a adus și un upgrade spiritual legat de energia yin, restrictivă. În urma unei meditații puternice făcute pe triunghiul de ascensiune Isis – Fecioara Maria – Maria Magdalena, o serie de trei energii arhetipale feminine care conectează la toate femeile de pe această planetă, care au fost, sunt și vor fi, am primit trei daruri-virtuți care mi s-au sădit în inimă:

  1. RĂBDARE: o virtute de bază pentru omul modern care ne îndeamnă să așteptăm, să nu forțăm lucurile, să lăsăm timp. Toate au timp al lor, este bine să îl așteptăm. Așa cum lăsăm aluatul pentru pâine la dospit, ne luăm răstimp să integrăm o lecție de viață, așa realizăm cu totul se așează într-o ordine naturală, non-rezistentă. Este minunat să avem obiective, țeluri de viață, însă să trăim experiența mai degrabă decât să încercăm să o conducem după placul nostru. Este valabil și în relațiile cu cei dragi;
  2. ACCEPTARE: a accepta înseamnă a înțelege empatic, în inimă, adevărul celeilalte persoane, indiferent de cât de bizar sau neconform cu realitatea este. Dacă Universul nu este de acord cu credințele acestuia, îi va arăta într-un fel sau altul și îl va îndrepta spre binele lui cel mai înalt;
  3. BLÂNDEȚE: masculinul de azi este forțat de Noua Energie să integreze calitatea blândeții. Viața ne îndeamnă la a fi gentili, la compasiune și bunătate. Când ne dorim să exprimăm un punct de vedere, putem să ne punem în acord cu virtutea blândeții, iar căldura emanată va spori gradul de manifestare.

Așadar…

  1. Aveți răbdare cu lucrurile de care sunteți atașați și doriți să se împlinească, aveți răbdare cu oamenii din jurul vostru, nu sunt copia voastră fidelă și nu vor face ce doriți voi atunci când vă doriți;
  2. Acceptați realitatea subiectivă a celuilalt și astfel vă ajustați la realitatea obiectivă;
  3. Fiți mai blânzi cu voi în tot acest proces, iar candoarea se va reflecta negreșit în afara voastră.

Un alt upgrade post-echinocțiu, este a ne da voie să ”nu știm”. A ne aștepta la neașteptat. A ne preda în fața Marelui Mister al Vieții. Nimic nu este cu adevărat cunoscut, însă în sens biblic avem deja trei referințe importante:

  1. Bate și ți se va deschide
  2. Cere și ți se va da
  3. Caută și vei găsi

Răspunsurile sunt la noi, suntem datori să le căutăm și le dăm sens în viața noastră.

Gânduri bune, Adrian.

 

Articol publicat în categoria: Spirit

Comentarii

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Despre Fuziunea Emotionala

Mă găsești și pe: