Orbita Perlei Rotitoare

[mks_pullquote align=”right” width=”400″ size=”24″ bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#ffffff”]Practicarea ei regulată împreună cu forma WuJi Gong vă ajută să porniți într-o călătorie către starea de libertate interioară cunoscută sub numele de individuație.[/mks_pullquote]

CE ESTE?

 O metodă energetică ținută secretă până recent de către călugării din munții Wudang din China, adusă în Occident de către M. Winn și trasmisă mie de către Andrew Frewell.

DE CE?

 Corpul energetic uman posedă două canale principale de comunicare cu Sufletul (Du Mai și Ren Mai), acestea sunt ”Canalul Focului” și cel al ”Apei, Masculin și Feminin, primul traversează coloana vertebrală, prin spate, iar cel e-al doilea trece prin față.
〉 Orbita Perlei Rotitoare mixează Sângele (Jing) și Energia (Qi) aducând efecte multidimensionale.

EFECTE PRACTICĂRII PERLEI ORBITEI

〉  beneficii importante pentru sănătatea minții și corpului
〉  adjuvant în vindecarea afecțiunilor cronice

〉  dizolvarea tiparelor psihice dezadaptative care ne limitează experiența de viață (acestea consituie ”rezistența”)

Sursă foto: Wikipedia

 Perla orbitei, după ce a fost activată, are calitatea de a se roti în mod automat, grație puterii și inteligenței Cosmosului Interior, astfel, nu este necesar să folosim mintea conștientă pentru a o dirija dealungul Orbitei, astfel, obținem ”mai Multă Eficiență, cu mai Puțin Efort”. În meditație sunt invitați protectori arhetipali ai Planetei, care ne racordează pe frecvența de bază a Pământului.

 

 Constituie o ”încălzire” pentru Alchimia Internă Taoistă iar Perla este simbolul ”vasului sufletesc” în care adăugăm ingredientele metafizice și preparăm transformările alchimice.
〉 Mișcarea circulară a Perlei simulează pe cea Soarelui, Pământului, Galaxiei și chiar a particulelor atomice ceea ce crează un efect sincron cu întreaga Natură și Realitate Înconjurătoare.
〉  Produce o armonizare a Ființei la nivel Sangvin și Energetic (Jing + Qi).

Experiențe personale…

In urma a doua initieri succesive in aceasta meditatie speciala de alchimie (initiere si reinitiere) cu Andrew Fretwell, am trait niste experiente fascinante, care m-au condus spre o intelegere mai profunda a propriei mele perceptii despre realitate in general. Una dintre “upgrade-urile” pe care le-am dobandit in urma Perlei, o puteti citi in articolul “Atingerea ei inseamna intoarcerea acasa“. Aceasta ~sfera~, in timp ce se invarte atat in interiorul corpului (Jing) cat si in afara corpului fizic (Qi), le mixeaza, dar si “sfredeleste” formele gand, convingerile limitative, tiparele de comportament conditionate aproape operant.  Una din relvelatiile pe care le-am avut in timpul meditatiei mistice (Pan Gu), a fost una de integrare a femininului, din nou, care poate fi citita in articolul: “Eu, androginul.”

Ma bucur ca am posibilitatea sa impart aceasta cunoastere cu voi!

 

Recomandări:

Dacă îți place ce scriu…

STUDIO

Mă găsești și pe:

Healing. Stress reduction. Relaxation.

Sesiune individuale de terapie holistica si masaj Reiki

Cauți echilibrul minte, corp, spirit?

Găsește cursul potrivit