Palma Budista Tibetană

 

Palma Budista Tibetană reprezintă o serie de tehnici folosite în tratmente și evoluție spirituală. Aceste metode folosite de călugarii din Tibet, nordul Indiei și China. Energia Kundalini va fi simțită mult mai bine in urma inițierii iar canelele energetice Ida Nadi, Pingala Nadi și Sushumna Nadi vor fi curățate, fapt ce va duce la o percepție mai bună a energiei. Sistemul foloseste meditația, vizualizarea și intuiția pentru tehnicile practicate.

Sunt doua nivele.

 Se primește suport de curs și diplomă de participare care să ateste aptitudinile și cunoștințele dobândite de către stundent.

Din punctul de vedere al zeilor, această lume este mai puţin decât o joacă de copil, este o sămânţă în pământ, pură potenţialitate. Întreaga noastră lume a conştiinţei este doar o sămânţă pentru viitor. Dar atunci când reuşiţi trezirea lui Kundalini, astfel încât ea începe să iasă din pura ei potenţialitate, în mod necesar voi puneţi bazele unei lumi care este o lume a eternităţii, total diferită de lumea noastră.   – Carl Gustav Jung (Psihologia Kundalini Yoga).

 

Recomandări:

Mă găsești și pe:

Healing. Stress reduction. Relaxation.

Sesiune individuale de terapie holistica si masaj Reiki

Cauți echilibrul minte, corp, spirit?

Găsește cursul potrivit