Remediul interior pentru stres, oboseală și întărirea oaselor

0 comentarii

Oasele noastre au o conștiință proprie cu care unii dintre noi încă nu au intrat în contact. Oasele  noastre se comportă precum o ființă vie pe care poate că încă nu am învățat să o ascultăm.

Este un glas adormit al stramosilor nostri pe care ori i-am uitat, ori i-am neglijat, ori le-am refuzat prezenta in viata noastra. Datorita unei ”loterii” evolutioniste cum zic unii sau ”miracol” divin cum spunaltii, structura cristalina a oaselor noastre ne ajuta sa ne sustinem viata in corpul fizic. Este cel mai dur sistem al corpului uman. 

Cat despre mine, niciodata nu am avut probleme cu oasele, nu am cunoscut niciodata o fractura sau vreo fisura. Cu toate acestea, constiinta oaselor mele a dormitat multa vreme pana cand sa invat sa o ascult.

Este o voce interioară cea a sistemului nostru osos. Oasele sunt în legătură directă cu elementul APĂ, când apa noastră interioară curge lin, oasele noastre sunt puternice, suntem mai puțin stresați și trăim mai mult în propriul nostru corp.

Respirația taoistă a oaselor face parte din artele taoiste interne de alchimie care sunt de fapt o știință a vieții. 

Știați că…

Atunci cand practicam respiratia taoista a oaselor accesam dimensiuni ancestrale ale fiintei noastre si mergem adanc in arborele nostru genealogic si vindecam suferintele si blocajele ramase de la stramosii nostri. Stramosii nostri traiesc prin noi si ne mai si dor cateodata. 

In coaching sau in consiliere se poate lucra in sensul dezvoltarii personale si vindecarii unor traume care par sa fie aparute in urma unor experiente dureroase cu parintii sau cu alti oameni din viata noastra, insa de multe ori poate fi vorba de anumite memorii inchistate adanc la nivel celular si care pot fi eliberate doar mergand la sursa. Sursa poate fi chiar un antecesor de-al nostru depresiv, balbait, singuratic si care sa coninue existenta prin fiinta noastra.

Astfel, respiratia oaselor devine asemenea unei pastile spirituale unei rugaciuni care ajunge direct la ”rana” si o panseaza bland. La cursurile de alchimie, yoga si tai chi de Sambata dimineata practicam la un nivel din ce in ce mai avansat terapia transgenerationala cu ajutorul mai multor tehnici taoiste si nu numai.

Experienta mea mi-a demonstrat ca atunci cand avem de-a face cu o persoana avem de-a face de fapt cu UNICITATEA ei, iar un profesor este dator sa adaptaeze prin FLEXIBILITATE metodele predate la energia personala sau grupala. Din acest motiv fiecare curs va fi unic, flexibil, predat intr-o maniera libera, lejera. 

Te asteptam si pe tine la cursuri alaturi de o familie de suflete care te va insoti in calatoria ta spirituala! Te asteptam pe fractalul nostru si in tabara din Tara Luanei din data de 23-25 Noiembrie unde vom practica nu numai respiratia taoista oaselor, ci si: cele cinci tibetane, zece tehnici esentiale de pranayama, alchimia sinelui inalt.

Articol publicat în categoria: Energy

Comentarii

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Recomandări:

Dacă îți place ce scriu…

STUDIO

Mă găsești și pe: