in Energy

Remediul interior pentru stres, oboseală și întărirea oaselor

Oasele noastre au o conștiință proprie cu care unii dintre noi încă nu au intrat în contact. Oasele  noastre se comportă precum o ființă vie pe care poate că încă nu am învățat să o ascultăm.

Este un glas adormit al strămoșilor noștri pe care ori i-am uitat, ori i-am neglijat, ori le-am refuzat prezența în viața noastră. Datorită unei ”loterii” evoluționiste cum zic unii sau ”miracol” divin cum spun alții, structura cristalină a oaselor noastre ne ajută să ne susținem viața în corpul fizic. Este cel mai dur sistem al corpului uman.

Cât despre mine, niciodată nu am avut probleme cu oasele, nu am cunoscut niciodată o fractură sau vreo fisură. Cu toate acestea, conștiința oaselor mele a dormitat multă vreme până când să învăț să o ascult.

Este o voce interioară cea a sistemului nostru osos. Oasele sunt în legătură directă cu elementul APĂ, când apa noastră interioară curge lin, oasele noastre sunt puternice, suntem mai puțin stresați și trăim mai mult în propriul nostru corp.

Respirația taoistă a oaselor face parte din artele taoiste interne de alchimie care sunt de fapt o știință a vieții.

Știați că…

  • oasele posedă propria lor conștiință iar atunci când unii dintre noi la cursul de ”bone breathing” intră pentru prima dată în contact, și adorm?
  • ”somnul” care apare în urma practicii nu este chiar un somn cât o imersiune în profunzimile sufletului și de aceea venim revigorați și reîncărcați cu energie de acolo
  • vindecă rapid insomnia și tulburările legate de stres
  • îmbunătățește starea de sănătate a rinichilor și echilibrează balanța hidrică (i.e. a apei) din corp
  • crește producția globulelor roșii și albe
  • amplifică la un nivel foarte înalt energia sexuală
  • mărește densitatea osoasă și calmează durerile musculare
  • ajută enorm în procesul de împământare
  • vindecăm memoriile dureroase transgeneraționale

Atunci când practicăm respirația taoista a oaselor accesăm dimensiuni ancestrale ale ființei noastre și mergem adânc în arborele nostru genealogic și vindecăm suferințele și blocajele rămase de la strămoșii nostri. Strămoșii nostri trăiesc prin noi și ne mai și dor câteodată.

în coaching sau în consiliere se poate lucra în sensul dezvoltării personale și vindecării unor traume care par să fie apărute în urma unor experiențe dureroase cu părinții sau cu alți oameni din viața noastră, însa de multe ori poate fi vorba de anumite memorii închistate adânc la nivel celular și care pot fi eliberate doar mergând la sursă. Sursa poate fi chiar un antecesor de-al nostru depresiv, bâlbâit, singuratic și care să continue existența prin ființa noastră.

Astfel, respirația oaselor devine asemenea unei pastile spirituale unei rugăciuni care ajunge direct la ”rană” și o pansează blând. La cursurile de alchimie, yoga și tai chi de Sâmbata dimineața practicăm la un nivel din ce în ce mai avansat terapia transgenerațională cu ajutorul mai multor tehnici taoiste și nu numai.

Experiența mea mi-a demonstrat că atunci când avem de-a face cu o persoană avem de-a face de fapt cu UNICITATEA ei, iar un profesor este dator să adaptaeze prin FLEXIBILITATE metodele predate la energia personală sau grupală. Din acest motiv fiecare curs va fi unic, flexibil, predat într-o manieră liberă, lejeră.

Te așteptăm și pe tine la cursuri alături de o familie de suflete care te va însoți în călătoria ta spirituală! Te așteptăm pe fractalul nostru și in tabara din Tara Luanei din data de 23-25 Noiembrie unde vom practica nu numai respirația taoista a oaselor, ci și: cele cinci tibetane, zece tehnici esențiale de pranayama, alchimia sinelui înalt.

0 0 vote
Article Rating

Write a Comment

Comment

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments