Școala de Bioterapie™

Te invit la cursul nostru care se află deja la a treia ediție, un curs integrativ în care învățăm metode eficiente de a lucra cu energiile, cu corpul uman. Ne putem folosi de palmele și de propria noastră minte pentru a ne îmbunătăți starea de sănătate, pentru a avea succes în viață și pentru a-i trata pe cei dragi.

  1. BIOTERAPIA folosește forța vieții (qi) pentru a aduce echilibru la nivelul trupului, a minții și a sufletului.
  2. VINDECAREA PSI utilizează forța minții pentru a produce modificări la nivel celular și a îmbunătăți starea de sănătate.

Am studiat zeci de sisteme de vindecare și am ales să păstrez doar chintesența fiecărui sistem. În urma a opt ani de practică terapeutică, mi-am dezvoltat propria cale și mi-am propus să o predau. Oamenii vor simți efectiv energia cu care lucrezi și va impacta fizic-senzorial.

Lucrăm cu mai multe tipuri de energie: (1) Energia Reiki; (2) Energia corpului (Qi Gong); (3) Energie Tahionica dar și efectiv cu Forța minții care direcționează energia. Lucrăm cu nivelurile profunde ale subconștientului, această Lampă a lui Alladin care ne poate ajuta să eliberăm rezistențele și să manifestăm intențiile.

MODUL 1. TEHNICI TERAPEUTICE DE BAZĂ

MODUL 2. DIAGNOZA ENERGETICĂ ȘI TEHNICI AVANSATE

MODUL 3. ÎNCĂRCAREA CU ENERGIE 

BONUS! ÎNTÂLNIRE PENTRU REPETIȚIA TUTUROR TEHNICILOR + EVALUARE

IMPORTANT! Inițierile în gradele II (Okuden) și III (Shinpiden) în Reiki Usui se oferă separat, la cerere și în urma unei evaluări

DE CE?

CU CINE?

PROGRAM:

MODUL1 x 12h: Tehnici terapeutice/energetice/psi:
Weekend 14 – 15 Septembrie, 2019

MODUL 2 x 12h: Diagnoza + Tehnici bioterapeutice avansate:
Weekend 28 Septembrie – 29 Septembrie, 2019

MODUL 3 x 12h: Exerciții energetice pentru echilibrare și încărcare:
Weekend 12 – 13 Octombrie, 2019

REPETIȚIE ȘI EVALUARE x 12h (valabil doar pentru cei care au parcurs toate cele 3 module) Repetarea și parcurgerea tehnicilor învățate + examen de evaluare a cunoștințelor (teorie + practică)

Weekend 19-20 Octombrie, 2019

Investiția dumneavoastră:

ÎNSCRIERILE SE FAC PRIN TELEFON LA: 0736 11 55 86. Va exista un scurt interviu unde vom clarifica intenția, motivația și alte aspecte ale participării tale la acest curs.

Participarea se confirmă în urma achitarii a 50% din valoarea integrală a cursului, respectiv 300 EUR (curs valutar 4,76 Lei)

Locuri limitate!

LOCAȚIA va fi anunțată în urma confirmării participării.

Se acordă:

Healing. Stress reduction. Relaxation.

Sesiune individuale de terapie holistica si masaj Reiki

Cauți echilibrul minte, corp, spirit?

Găsește cursul potrivit

error: Content is protected !!