Școala Română de Alchimie Internă și Wuji Gong®

ROMANIAN SCHOOL OF INNER ALCHEMY AND WUJI GONG®

Founder Andrew Fretwell

Bine ați venit, iubitorii de Alchimie interioară și WuJi Gong. Școala Română de Alchimie Interioară este membră a Societății Mondiale a Taoștilor Liberi, sau “SOFT”.

Ce este un taoist liber?

• Independența valorilor Taoiste libere. Independența spirituală, politică, economică și personală înseamnă asumarea responsabilității pentru destinul nostru. Când ne cultivăm calea unică, fluxul Qi în cinci faze curge în armonie, Yin-Yang Qi este echilibrat. Portalul deschide ca Omul să se întoarcă la natura noastră originală (xing) și să manifeste interdependență iubitoare.

• Taoșii liberi ne dezvoltă puterea interioară unică (de), darul nostru de la sursă. Este exprimată în integritate personală înaltă, care caută să ne îndeplinească misiunea sufletească și Destinul cel mai înalt al lumii (ming).

• Taoșii liberi folosesc știința energetică centrată pe inimă a alchimiei interioare pentru a cultiva suflarea originală a vieții (Yuan Qi). Acesta deține, sentimentul nostru original de iubire și unitate pură. Această energie non-duală sau neutră hrănește dezvoltarea noastră autentică. Este voința noastră liberă creatoare și Wu Wei, jocul spontan al Yin-Yang-Yuan Qi în momentul prezent.

• Taoiștiiii liberi au cultivat iubirea de sine multidimensională. Ne îmbrățișăm pe Sinele nostru Cosmic și ne simțim împuterniciti prin combinarea corpului energetic personal cu matricea Qi a spațiului, timpului și ființelor.

• Taoștii liberi nu ne dau puterea și nici nu le luăm de la ceilalți. Nu avem nevoie sau folosim titluri precum Master, Grand Master sau Guru care implică în limba engleză o structură piramidală de autoritate. Titlurile corespunzătoare sunt sifu, profesor, bătrân, îndrumător, îndrumător, instructor, iubit prieten, frate / soră înțeleaptă. Școala Română de Alchimie Interioară este aliniată la valorile și principiile SOFT menționate mai sus.

Vă rugăm să rețineți: Oricine din orice vârstă poate împărți WuJi Gong cu oricine se simte atât de inspirat să facă acest lucru. Această formă de Qi Gong schimbătoare de viață este concepută pentru a fi împărtășită cu cât mai multe suflete umane în acest moment în evoluția colectivă a umanității.

With Love, Andrew Fretwell.

PROGRAMUL DE CERTIFICARE Toate programele de certificare BAZĂ constau în trei pași simpli:

  1. Luați Cursuri WuJi Gong sau Alchimie Interioară
  2. Practica zilnică personală angajată timp de cel puțin 2 luni.
  3. Reluați aceeași clasă ca și Ghidul Alchimiei Interne în formare și faceți o evaluare practică și orală cu Andrew Fretwell sau cu un Ghid senior de la Școala Română.

Toate programele de certificare la nivel INTERMEDIAR și NEMURITOR constau în:

  1. 80 ore de instruire live (2 retrageri de cinci zile sau 5 weekend-uri) sau
  2. ore echivalente cu Andrew Fretwell sau ghid senior cu Școala Română
  3. Luați o evaluare practică și orală cu Andrew Fretwell sau cu un ghid senior de la Școala Română

 

ABONEAZA-TE

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy.

Mă găsești și pe:

Healing. Stress reduction. Relaxation.

Sesiune individuale de terapie holistica si masaj Reiki

Cauți echilibrul minte, corp, spirit?

Găsește cursul potrivit

Call Now ButtonBook