Secretele bărbatului superior

 • by

L-ați văzut vreodată pe James Bond, cum mergea, pe ce tonalitate se exprima, atitudinile lui pline de încredere și de siguranță? Poate că ți-ai dorit și tu mereu să fii la fel ca el sau poate ai avut alti ”idoli” cărora te-ai închinat.

Îți ofer astăzi nouă căi prin care poți să accesezi calea bărbatului superior, așa cum îl numea Deida.

9 ATITUDINI ALE BĂRBATULUI SUPERIOR

1  Lider prin exemplu  exercită întotdeauna puterea exemplului personal, renunță la schimbarea altora, schimbă-te pe tine însuți, fii acel exemplu pe care alții și-ar dori să îl urmeze
2  Protejează pe cei iubiți  fie că este vorba de prieteni, familie, iubită, soție, copii, oferă-le sprijinul tău
3  Abilitatea și dorința de a-și exprima emoțiile  eternul feminin adoră atunci când bărbații spun ceea ce simt și nu se tem să se arate vulnerabili în fața lor
4  Își asumă riscuri  ia viața în piept, se luptă cu problemele, ajunge la măiestrie prin efort, acționează mai mult decât vorbește
5  Are simțul umorului   cunoaște că totul face parte dintr-un joc cosmic și își dă voie să îl joace
6  Misiunea lui este mai importantă decât orice  Are un scop, iar acest scop este dincolo de orice alt aspect al vieții sale, este mai prețios decât însăși viața lui
7  Poartă o aură de mister  este enigmatic, nu spune totul din prima. Este versatil și știe să se facă plăcut aducând mereu elementul surpiză în joc
8  Trăiește în Flux  nu ia viața prea în serios și acceptă natura schimbătoare, impermanentă a lucrurilor, a realității, nu se atașează de emoțiile sau gândurile sale iar atunci când are probleme, sau când este luat peste picior, folosește hazul pentru a dizolva emoțiile negative.
9  Este continent  Practică alchimia sexuală și fuziunea extatică prin tehnicile de tantra și tao

CONSOLIDEAZĂ-ȚI ARHETIPURILE

(1) REGELE: stabilitate, centrare, rațiune – elementul Pământ

Indiferent de problemele care apar în viața ta, fii un rege pe tronul lui. Tratează-le cat mai detașat și într-un mod cât mai obiectiv și rațional. Relativizează! Gândește-te că nimic nu te poate doborî, tu ești cel care își strunește destinul și viața.

Ca bărbat, ai nevoie de stabilitate, ai nevoie ca o femeie sa se bazeze pe tine. Shiva este conștiința, Shakti ”își face loc” acolo unde există siguranță din partea lui Shiva. De fapt, ai nevoie să lucrezi la stabilitate chiar dacă nu o posezi, o femeie vrea întotdeauna să te vadă că ”te miști”, că nu stagnezi, ca pe viitor (dacă nu în momentul de față) să își poată crește copiii lângă tine. Femeile sunt conectate profund la energia pământului, energia telurică curge mult mai ușor printr-o femeie pentru ca ea are organele sexuale orientate în jos și preia această energie în mod natural.

Regele corespunde elementului Pământ. Pământul reprezintă siguranța, încrederea, stabilitatea, puterea, dominarea spațiului material.

Cuvinte de putere:

 • centrează-te
 • fii responsabil
 • fii integru și stăpân pe tine
 • crează ordine
 • protejează-i pe cei dragi

(2) RĂZBOINICUL: acțiune, ieșirea din zona de confort – elementul Foc

Un războinic adevărat este un războinic al inimii. El nu se lasă pradă gândurilor negative sau confortului. El cunoaște calea efortului corect. Își urmărește obiectivele și înlătură obstacolele. Știe că a pierde o luptă nu înseamnă a pierde întreg războiul.

Acum o vreme fixasem un workshop în Galati împreună cu instructorul și prietenul meu Andrew Fretwell. Mai rămăsese o săptămână până la eveniment. Totul era pregătit pentru marele eveniment ”Ego Hapinness vs. Soul Awakening” unde urma să am și eu propriul meu speech. Toate bune și frumoase până în momentul în care persoana de contact, din anumite motive, ne anunță că nu mai este dispusă să ne ajute. Spune-i karma, spune-i cum dorești dar eram chiar pe picior de plecare iar participanții încă nu aveau claritate cu privire la înscriere. S-au oferit ulterior doi co-organizatori care să ne ajute, doar că după o vreme, văzând că înscrierile nu apar, Andy îmi spune că nu este energie pentru seminar, prin urmare ar trebui anulat. Am învațat astfel să ascult în interiorul ființei mele ritmurile naturii, să observ când energia se contractă, iar viața nu își dorește un lucru, sau când se dilată și evenimentul acela se întâmplă fără efort. Am hotărât să susținem seminarul la o altă dată, adaptându-ne la natura impermanentă a lucrurilor.

Cuvinte de putere:

 • află ce vrei
 • luptă în pace
 • adaptează-te
 • fii flexibil
 • bazează-te pe ceea ce știi și poți mai bine
 • îmbunătățește-te
 • disciplinează-te (chinezii spun: vorbitul nu gătește orezul)

(3) MAGICIANUL: comunicare, persuasiune, alchimie, măiestrie – elementul Aer

Pentru că orice Marilyn are nevoie de un Merlin, atunci va trebui să îți dezvolți imaginația și să începi să lucrezi cu elementele, să îți dezvolți rațiunea și perseverența pentru a-ți împlini obiectivele. Femeile adoră asta. Adoraă să te vadă că lucrezi cu tine, faci introspecție.

Magicianul aduce întotdeauna elementul-supriză, este misterios și enigmatic. Are pasiuni. Femeia se va simți entuziasmată să îl cunoască, să îl descopere. Un bărbat în esența lui este precum un rubicon: trebuie ”parcurs”, nu se dezvăluie cu totul niciodată. Mereu este ceva misterios la el, ceva ce trebuie aflat. Aici este cheia relațiilor tale de durată, dar și a menținerii pasiunii cu femeia pe care o iubești.

Cuvinte de putere:

 • magie
 • suprinde
 • fii flexibil
 • comunică inteligent

(4) AMANTUL: emoțiile, sentimentele, partea din tine care iubește și se lasa iubită – elementul Apă

Amantul sau Iubitul este partea din tine care este în acord cu ceea ce simte, cu emoțiile și sentimentele. Această parte din tine reprezintă energia ta feminină, a sensibilității și frumusetii. Dă-ți voie să fii vulnerabil, nicio femeie nu se simte atrasă cu adevarat de un bărbat care nu își dă voie să simta. Emoțiile, sentimentele te fac om cu adevărat.

Este simplu… fii sincer! Fii onest cu privire la ceea ce simți în interior, în inima ta. Nu încerca să înțelegi cu mintea ceea ce nu poate fi înteles. Ai încredere în tine, în inima ta. Nu raționaliza prea tare.

 • simte bucuria cafelei de dimineață
 • fii mai mult în experiență, nu în minte
 • iubește și lasă-te iubit
 • simte emoțiile tristeții
 • fii trist când ești trist, furios când ești furios

(5) MAESTRUL/SHIVA: folosește orice arhetip după nevoie (elementul ENERGIE/AKASHA)

Shiva este arhetipul masculin prezent în fiecare dintre noi. Shakti este energia feminină.

Se spune că Shiva fără Shakti este ”Shava”, adică ”mort”, fără de viață”.

Shakti fără Shiva este ”Khalila”, fără sens, fără direcție, debusolată.

Femeia vine cu energia, bărbatul cu sensul. Energia masculină dă direcție energiei feminine, o direcționează. În tine există un SHIVA, ascultă-l, lasă-l să se exprime prin tine. Mânuiește ca un maestru arta relației cu femeia de lângă tine intrând în acord cu arhetipul masculin universal (Shiva) care accesează orice arhetip la nevoie (Magician, Războinic, Rege, Amant).

Cuvinte de putere:

 • fii tu însuți!

Devino un maestru al relațiilor și intra în acord cu energia ta masculină. Participă la workshopul SECRETELE BARBATULUI SUPERIOR.

 

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments