Secretele barbatului superior

0 comentarii

L-ați văzut vreodată pe James Bond, cum mergea, pe ce tonalitate se exprima, atitudinile lui pline de încredere și de siguranță? Poate că ți-ai dorit și tu mereu să fii la fel ca el sau poate ai avut alti ”idoli” cărora te-ai închinat.

Îți ofer astăzi nouă căi prin care poți să accesezi calea bărbatului superior, așa cum îl numea Deida.

9 ATITUDINI ALE BĂRBATULUI SUPERIOR

1  Lider prin exemplu  exercită întotdeauna puterea exemplului personal, renunță la schimbarea altora, schimbă-te pe tine însuți, fii acel exemplu pe care alții și-ar dori să îl urmeze
2  Protejează-i pe cei iubiți  fie că este vorba de prieteni, familie, iubită, soție, copii, oferă-le sprijinul tău
3  Abilitatea și dorința de a-și exprima emoțiile  eternul feminin adoră atunci când bărbații spun ceea ce simt și nu se tem să se arate vulnerabili în fața lor
4  Își asumă riscuri  ia viața în piept, se luptă cu problemele, ajunge la măiestrie prin efort, acționează mai mult decât vorbește
5  Are simțul umorului   cunoaște că totul face parte dintr-un joc cosmic și își dă voie să îl joace
6  Misiunea lui este mai importantă decât orice  Are un scop, iar acest scop este dincolo de orice alt aspect al vieții sale, este mai prețios decât însăși viața lui
7  Poartă o aură de mister  este enigmatic, nu spune totul din prima. Este versatil și știe să se facă plăcut aducând mereu elementul surpiză în joc
8  Trăiește în Flux  nu ia viața prea în serios și acceptăm natura schimbătoare, impermanentă a lucrurilor, a realității, nu se atașează de emoțiile sau gândurile sale iar atunci când are probleme sau când este luat peste picior folosește hazul pentru a dizolva emoțiile negative.
9  Este continent  Practică alchimia sexuală și fuziunea extatică prin tehnicile de tantra și tao

CONSOLIDEAZA-TI ARHETIPURILE

(1) REGELE: stabilitate, centrare, ratiune – elementul Pamant

Indiferent de problemele care apar in viata ta, fii un rege pe tronul lui. Trateaza-le cat mai detasat si intr-un mod cat mai obiectiv si rational. Relativizează! Gandeste-te ca nimic nu te poate dobori, tu esti cel care isi struneste destinul si viata.

Ca barbat, ai nevoie de stabilitate, ai nevoie ca o femeie sa se bazeze pe tine. Shiva este constiinta, Shakti ”isi face loc” acolo unde exista siguranta din partea lui Shiva. De fapt, ai nevoie sa lucrezi la stabilitate chiar daca nu o posezi, o femeie vrea intotdeauna sa te vada ca ”te misti”, ca nu stagnezi, ca pe viitor (daca nu in momentul de fata) isi poate creste copiii langa tine. Femeile sunt conectate profund la energia pamantului, energia telurica cure mult mai usor printr-o femeie pentru ca ea are organele sexuale orientate in jos si preia aceasta energie in mod natural.

Regele corespunde elementului Pamant. Pamantul reprezintă siguranta, increderea, stabilitatea, puterea, dominarea spatiului material.

Cuvinte de putere:

(2) RAZBOINICUL: actiune, iesirea din zona de confort – elementul Foc

Un razboinic adevarat este un razboinic al inimii. El nu se lasa prada gandurilor negative sau confortului. El cunoaste calea efortului corect. Isi urmareste obiectivele si inlatura obstacolele. Stie ca a pierde o lupta nu inseamna a pierde intreg razboiul.

Acum o vreme fixasem un workshop in Galati impreuna cu instructorul si prietenul meu Andrew Fretwell. Mai ramasese o saptamana pana la eveniment. Totul era pregatit pentru marele eveniment ”Ego Hapinness vs. Soul Awakening” unde urma sa am si eu propriul meu speech. Toate bune si frumoase pana in momentul in care persoana de contact din anumite motive ne anunta ca nu mai este dispusa sa ne ajute. Spune-i karma, spune-i cum doresti dar eram chiar pe picior de plecare iar participantii inca nu aveau claritate cu privire la inscriere. S0au oferit ulterior doi co-organizatori care sa ne ajute doar ca dupa o vreme, vazand ca inscrierile nu apar, Andy imi spune că nu este energie pentru seminar, prin urmare ar trebui anulat. Am invatat astfel sa ascult in interiorul fiintei mele ritmurile naturii, sa observ cand energia se contracta, iar viata nu isi doreste un lucru sau cand se dilata si evenimentul acela se intampla fara efort. Am hotarat sa sustinem seminarul intr-o alta data adaptatandu-ne la natura impermanenta a lucrurilor.

Cuvinte de putere:

(3) MAGICIANUL: comunicare, persuasiune, alchimie, maiestrie – elementul Aer

Pentru ca orice Marilyn are nevoie de un Merlin, atunci ca trebui sa iti dezvolti imaginatia si sa incepi sa lucrezi cu elementele, sa iti dezvolti ratiunea si perseverenta pentru a-ti implini obiectivele. Femeile adora asta. Adora sa te vada ca lucrezi cu tine, faci introspectie.

Magicianul aduce intotdeauna elementul-supriza, este misterios si enigmatic. Are pasuni. Femeia se va simti entuziasmata s ail cunoasca, sa il descopere. Un barbat in esenta lui este precum un rubicon. trebuie ”parcurs”. nu se dezvaluie cu totul niciodata. Mereu este ceva misterios la el, ceva ce trebuie aflat. Aici este cheia relatiilor tale de durata dar si a mentinerii pasiunii cu femeia pe care o iubesti.

Cuvinte de putere:

(4) AMANTUL: emotiile, sentimentele, partea din tine care iubeste si se lasa iubita – elementul Apa

Amantul sau Iubitul este partea din tine care este in acord cu ceea ce simte, cu emotiile si sentimentele. Aceasta parte din tine reprezinta energia ta feminina a sensibilitatii si frumusetii. Da-ti voie sa fii vulnerabil, nicio femeie nu se simte atrasa cu adevarat de un barbat care nu isi da voie sa simta. Emotiile, sentimentele te fac om cu adevarat.

Este simplu… fii sincer! Fii onest cu privire la ceea ce simti in interior, in inima ta. Nu incerca sa duci intelegi cu mintea ceea ce nu poate fii inteles. Ai incredere in tine, in inima ta. Nu rationaliza prea tare.

(5) MAESTRUL/SHIVA: foloseste orice arhetip dupa nevoie (elementul ENERGIE/AKASHA)

Shiva este arhetipul masculin prezent in fiecare dintre noi. Shakti este energia feminina.

Se spune ca Shiva fara Shakti este ”Shava”, adica ”mort”, fara de viata”.

Shakti fara Shiva este ”Khalila”, fara sens, fara directie, debusolata.

Femeia vine cu energia, barbatul cu sensul. Energia masculina da directie energiei feminine, o directioneaza. In tine exista un SHIVA, asculta-l, lasa-l sa se exprime prin tine. Manuieste ca un maestru arta relatiei cu femeia de langa tine intrand in acord cu arhetipul masculin universal (Shiva) care acceseaza orice arhetip la nevoie (Magician, Razboinic, Rege, Amant).

Cuvinte de putere:

Devino un maestru al relatiilor si intra in acord cu energia ta masculina. Participa la workshopul SECRETELE BARBATULUI SUPERIOR.

 

 

Articol publicat în categoria: Energy

Comentarii

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Recomandări:

Dacă îți place ce scriu…

STUDIO

Mă găsești și pe:

error: Content is protected !!