Sesiuni Private

Pentru Vindecare Profunda, Transformare si Deblocare Emotionala Online sau F2F

Sesiunile private ne ajuta sa rezolvam blocajele emotionale pe care adesea le somatizam in corp sub forma unor afectiuni

Orice Boala apare la Umbra (Yin) si se Vindeca la Soare (Yang)

TE-AI GÂNDIT VREODATĂ 

ca tot ceea ce este în jurul tău este creat de tine? De la situații de viață la tipare de comportament, la alegeri sau persoanele de care suntem atrași?

 Ce-ar fi să lași Sinele tău să se reveleze și să îți arate cine ești tu de fapt dincolo de orice mecanism de apărare? Până în urmă cu zece ani nu m-aș fi gândit niciodată că am să aleg această cale holistică. Am studiat doi ani de farmacie și dădeam pastile chimice oamenilor. Medicina alopată are rolul ei și o încurajez, însă mai există și căi complementare care iau în considerare corpul, mintea și spiritul. Cu toate eforturile mele de a ajuta pe alții, corpul, mintea și sufletul meu sufereau, iar eu mă confruntam cu probleme de sănătate. Eram îmbătrânit prematur și asta mi se confirma și prin răcelile și disfuncțiile organice pe care le aveam. Clienții care pășeau în farmacie erau aceeași de la lună la lună și veneau mereu cu aceleași suferințe. Ceea ce îți ofer într-o sesiune individuală, este mai degrabă o pastilă alchimicăUn panaceu cunoscut deja de ființa ta, pe care doar o să și-l amintească.

Lucreaza profund

efecte

Lucreaza cu Cauzele

Conetceaza-te direct cu Sursa care care a dat nastere problemei sau afectiunii tale si nu cu Efectul.

Transforma Emotiile

Alchimieaza acele emotii care te metin in cercul vicios si nu iti permit sa traiesti dezinvolt si liber.

Experienta

Am sustinut mii de oameni in sesiuni private, trainiguri si terapii holistice. Thnicile mele imbina coachingul, cu psihologia, energia, alchimia, traditia yoga si meditatia, inclusiv regresiile si starile de transa terapeutica.

Realitatea are o problema. Adapteaza-te

Ne nastem “tabula rasa” dar sunt multe influente cu care ne confruntam pe parcurs: epigenetice, astrologice, de mediu, educatie, socio-culturale etc. Te voi sustine sa gasesti spatiul “neconditionat” si liber .

Vindecarea atacurilor de panica in cateva minute…

Sesiuni Online (Zoom) sau F2F

Follow Us
Program

Mon-Fri: 8 AM – 17 PM

Phone

(0736) 115-586

Address

Bucuresti, Pta. Romana

error: Content is protected !!