Sesiuni private

CĂLĂTORII INTERIOARE ȘI VINDECARE PROFUNDĂ

TE-AI GÂNDIT VREODATĂ CĂ tot ceea ce este în jurul tău este creat de tine? De la situații de viață la tipare de comportament, la alegeri sau persoanele de care suntem atrași?

Ce-ar fi să lași Sinele tău să se reveleze și să îți arate cine ești tu de fapt dincolo de orice mecanism de apărare? Până în urmă cu zece ani nu m-aș fi gândit niciodată că am să aleg această cale holistică. Am studiat doi ani de farmacie și dădeam pastile chimice oamenilor. Medicina alopată are rolul ei și o încurajez, însă mai există și căi complementare care iau în considerare corpul, mintea și spiritul. Cu toate eforturile mele de a ajuta pe alții, corpul, mintea și sufletul meu sufereau, iar eu mă confruntam cu probleme de sănătate. Eram îmbătrânit prematur și asta mi se confirma și prin răcelile și disfuncțiile organice pe care le aveam.

Clienții care pășeau în farmacie erau aceeași de la lună la lună și veneau mereu cu aceleași suferințe. Ceea ce îți ofer într-o sesiune individuală, este mai degrabă o pastilă alchimicăUn panaceu cunoscut deja de ființa ta, pe care doar o să și-l amintească. Te invit la o sesiune intensă de călătorii spre interior la care îți propun să participi DOAR dacă ai răspunsurile la două întrebări:

CE ÎȚI PROPUN …

🌺 Călătoria în interiorul fiintei presupune o stare plăcută de relaxare si o serie de meditatii terapeutice ghidate în care vei avea experiențe inedite și insighuri profunde cu privire la:

În timpul călătoriilor interioare, accesăm stări de conștiință extinsă. Creierul uman oscilează pe mai multe frecvențe

  1. UNDELE BETA – frecvența de 14-28 Hertzi (cicli pe secundă): ești treaz, citești, ești concentrat.  A rula predominant pe starea BETA cauzează: stări de stress; anxietate; depresie; atacuri de panică.
  2. UNDELE ALPHA – frecvența cuprinsă între 7-14 Hertzi (cicli pe secundă): ești relexat, ai ochii închiși, meditezi, ești calm. În ALPHA: se fac vindecări pe corpul fizic; se elimină fobii și frici; se reduce nivelul stresului; se elimină durerea.
  3. UNDELE THETA – frecvența cuprinsă între 4-7 Hertzi (cicli pe secundă): somn REM și meditație profundă trăiri spirituale/revelații/epifanii; conexiuni cu Universul; călătorii astrale; regresii în alte vieți; manifestări ale intenției; vindecări; programare mentală; vindecări la distanță;
  4. UNDELE DELTA – frecvența cuprinsă între 0-4 Hertzi (cicli pe secundă), atunci când dormim foarte profund.
  5. UNDELE GAMMA – frecvențe cuprinse între 40 si 5.000 Hertzi (cicli pe secundă): vindecări instantanee. O să navigăm împreună pe meandrele Sufletului pentru o mai bună relație cu noi înșine. Adevarata vindecare se face la nivelul Sufletului, unde extragem esența și acționăm asupra cauzelor profunde ale comportamentelor sau situațiilor noastre de viață. 

UNELTE CU CARE LUCREZ

🔥 Bioterapie: atingerea terapeutică ce induce o stare de liniște și de calm
🔥 Alchimie internă: Surâs interior, respiratia oaselor, orbita microcosmica etc. 
🔥 Alte tehnici: relaxare neuro-musculară, sugestii, dizolvarea emoțiilor dăunătoare
🔥Diagnoză energetică: măsurarea valorilor chakrelor, câmpurilor, vibrației.

EFECTELE CĂLĂTORIEI INTERIOARE

🎨 diminuarea rapidă a stresului și oboselii
🎨 conectarea cu sinele 
🎨 energie și stare de bine
🎨 schimbarea tiparelor comportamentale care îți limitează experiența
🎨 crearea unei realități stenice care te susține
🎨 plantarea unor semințe din care să răsară calități, virtuti, relații conștiente și pozitive etc.


PERSONAL TRAINING – YOGA. TAI CHI. QI GONG. ALCHIMIE INTERNĂ

Am fost un om îngândurat și ignorant deși aveam dintotdeauna impresia subtilă că lipsește ”ceva”. Am avut o viață neglijentă și am trăit pe jumătate până la 24 de ani. Am știut mereu că este  o piesă de puzzle care va apărea totuși cândva și o să îmi împlinească Viața. Aveam 86 de kilograme, priveam lumea prin perdeaua grijilor și a problemelor, mereu prin tipare repetitive pe care nu numai că nu le conștientizam, ci nici măcar nu bănuiam că sunt acolo. Mai mult decât atât, corpul meu dădea semne vizibile de slăbiciune. Aveam o hernie de disc în zona vertebrelor L4-L5 care îmi dădea de furcă iar medicul curant mă ”amenința” cu operația care urma să vină în aproape șase luni. Mulțumesc Vieții că în perioada aceea a avut loc și cea mai mare trezire spirituală a mea, pentru că în acea perioadă Sinele meu s-a trezit. 

În taoism zona lombară, în special vertebrele L4-L5 sunt asociate unui punct extrem de important: ming men, care în traducere liberă înseamnă ”poarta vieții”. Este punctul dintre rinichi unde energia este neutră (i.e. yuan qi), nici yin, nici yang. 

Primal posture: Bărbați din tribul Ubon din Borneo (dr.) posedă o curbură perfectă a coloanei ”J”. Femeie din Burkina Faso (st.) își susține bebelușul astfel încât coloana vertebrală să fie dreaptă. Centru: imagine care înfățișează coloana cu forma ”S” (Fig. I) și cu forma ”J” (Fig. II). Într-un atlas de anatomie (1987). Traite d’Anatomie Humaine. Courtesy of Esther Gokhale and Ian Mackenzie/Nomads of the Dawn

De fapt, corpul somatizează orice: de la gând la dietă și comportament. Corpul nu minte niciodată. Membrii care trăiesc în societățile apropiate de natură nu au astfel de probleme și probabil că nici nu le pot înțelege.

Statuia din Grecia antică (precum multe alte statui vechi) care înfățișează coloana vertebrală cu forma de ”J”. Courtesy of Esther Gokhale/Gerard Mackworth-Young

Sunt sigur că umanitatea la un momentdat datorită avansului tehnologic și industrializării a hotărât să meargă înainte cu un altfel de stil de viață și să lase în urmă lucrul cu energia și științe spirituale precum alchimia, gimnastica energetică sau harta subtilă a corpului uman. A avea o hernie de disc în zona lombară înseamnă a te rupe de fapt de forța vieții și a trăi în dezacord cu natura. Toate gândurile, emoțiile și experiențele noastre se află în interiorul corpului. A lucra cu corpul înseamnă a-ți asuma responsabilitatea față de cine ești tu cu adevărat și față de existența actuală.

MUȘCHIUL PSOAS – VERIGA DINTRE CORP ȘI SUFLET

Mușchiul Psoas, supranumit ”mușchiul sufletului” leagă picioarele de coloana vertebrală

Conectează la energia telurică a Pământului și din cauza unei stări susținute de alertă (”luptă sau fugi”) devine tensionat și se scurtează, astfel pot apărea dureri de spate, sciatică, scolioză, susține anxietatea. Atunci când mușchiul psoas este relaxat și întins suntem ancorați în momentul prezent și avem o stare de bine. Există o relație strânsă între starea psihică și acest mușchi. Posturile pe care le predau acționează în principal asupra psoasului și îl activează. 

Psoasul se întinde de la picioare până la nivelul coloanei vertebrale și este singurul mușchi

Traseu: Talpa piciorului>gleznă>interior genunchi>zona sacrală>lombară>vezica>spre rinichi>se conectează cu energia trunchiului

care conectează membrele ingerioare de șira spinării. În spiritualitate joacă unul dintre cele mai importante roluri. Prin yoga, tai chi și qi gong poate fi îndepartată tensiunea și se pot îndepărta automat sentimente precum frica sau anxietatea.

Dacă relaxezi corpul, relaxezi și mintea. Este un principiu care guvernează practicile pe care le predau. Predau yoga, tai chi, qi gong în termeni de energie. Totul în Univers este energie și informatie. Energia poate fi algoritmată cu informații. Astfel, corpul fiind o stare densă a energiei conține memorii la nivel celular, memorii asociate cu experiențele noastre de viață, fie ele traumatizante, fie ele benefice.

MERIDIANUL RINICHILOR

Este singurul meridian care se conectează direct cu Pământul, este mai special pentru că depozitează energia Yuan Qi (en. neutră). Rinichii reprezintă un ansamblu de sisteme (i.e. glande suprarenale; vezica urinară; organele genitale), relaționează cu elementul Apă. Dacă în Vest rinichii posedă doar funcția de filtrare, curățare a sângelui de deșeuri, în știintele orientale aceștia adăpostesc energia neutralității, reglează funcțiile reproductive, contribuie la crearea măduvei și materiei cerebrale, oferă stralucire, senzualitate, voință, charismă și farmec personal.

În tehnicile pe care le predau acționez în special asupra meridianului rinichilor iar efectele aferente sunt numeroase. Tehnici precum ”deep earth pulsing”, ”wuji gong” etc. sunt concepute să stimuleze energia neutralității și activează meridianul rinichilor. Dereglările acestui meridian cauzează: dureri renale și de șale, discomfort la nivelul gleznelor și meniscurilor, hemoroizi și dureri de coccis.

DE CE SĂ VII LA O ȘEDINȚĂ PRIVATĂ DE TRAINING?

 

ABONEAZA-TE

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy.

Recomandări:

Mă găsești și pe:

Healing. Stress reduction. Relaxation.

Sesiune individuale de terapie holistica si masaj Reiki

Cauți echilibrul minte, corp, spirit?

Găsește cursul potrivit