Sesiuni private

CĂLĂTORII INTERIOARE ȘI VINDECARE PROFUNDĂ

TE-AI GANDIT VREODATA CA tot ceea ce este in jurul tau este creat de tine? De la situatii de viata la tipare de comportament, la alegeri sau persoanele de care suntem atrasi?

Ce-ar fi sa lasi Sinele tau sa se reveleze si sa iti arate cine esti tu de fapt dincolo de orice mecanism de aparare? Până în urmă cu zece ani nu m-aș fi gândit niciodată că am să aleg această cale holistică. Am studiat doi ani de farmacie și dădeam pastile chimice oamenilor. Medicina alopată are rolul ei și o încurajez, însă mai există și căi complementare care iau în considerare corpul, mintea și spiritul. Cu toate efoturile mele de a ajuta pe altii, corpul, mintea si sufletul meu sufereau, iar eu ma confruntam cu probleme de sanatate. Eram imbatranit prematur si asta mi se confirma si prin racelile si disfunctiile organice pe care le aveam. Clientii care paseau in farmacie erau aceeasi de la luna la luna si veneau mereu cu aceleasi suferinte. Ceea ce îți ofer într-o sesiune individuală, este mai degrabă o pastilă alchimicăUn panaceu cunoscut deja de ființa ta pe care doar o să și-l amintească. Te invit la o sesiune intensă de călătorii spre interior la care îți propun să participi DOAR dacă ai răspunsurile la două întrebări:

CE ÎȚI PROPUN …

🌺 Călătoria în interiorul fiintei presupune o stare plăcută de relaxare si o serie de meditatii terapeutice ghidate în care vei avea experiențe inedite și insighuri profunde cu privire la:

În timpul călătoriilor interioare, accesăm stări de conștiință extinsă. Creierul uman oscilează pe mai multe frecvente

  1. UNDELE BETA – frecventa de 14-28 Hertzi (cicli pe secunda): esti treaz, citesti, esti concentrat.  A rula predominant pe starea BETA cauzeaza: stari de stress; anxietate; depresie; atacuri de panica.
  2. UNDELE ALPHA – frecventa cuprinsa intre 7-14 Hertzi (cicli pe secunda): esti relexat, ai ochii inchisi, meditezi, esti calm. In ALPHA: se fac vindecari pe corpul fizic; se elimina fobii si frici; se reduce nivelul stresului; se elimina durerea.
  3. UNDELE THETA – frecventa cuprinsa intre 4-7 Hertzi (cicli pe secunda): somn REM si meditatie profunda trairi spirituale/revelatii/epifanii; conexiuni cu Universul; calatorii astrale; regresii in alte vieti; manifestari ale intentiei; vindecari; programare mentala; vindecari la distanta;
  4. UNDELE DELTA – frecventa cuprinsa intre 0-4 Hertzi (cicli pe secunda), atunci cand dormim foarte profund.
  5. UNDELE GAMMA – frecvente cuprinse intre 40 si 5.000 Hertzi (cicli pe secunda): vindecari instantaneeO sa navigam impreuna pe meandrele Sufletului pentru o mai buna relatie cu noi insine. Adevarata vindecare se face la nivelul Sufletului, unde extragem esenta si actionam asupra cauzelor profunde ale comportamentelor sau situatiilor noastre de viata. 

UNELTE CU CARE LUCREZ

🔥 Bioterapie: atingerea terapeutică ce induce o stare de liniște si de calm
🔥 Alchimie internă: Surâs interior, respiratia oaselor, orbita microcosmica etc. 
🔥 Alte tehnici: relaxare neuro-musculara, sugestii, dizolvarea emotiilor daunatoare
🔥Diagnoză energetică: măsurarea valorilor chakrelor, câmpurilor, vibrației.

EFECTELE CALATORIEI INTERIOARE

🎨 diminuarea rapida a stresului si oboselii
🎨 conectarea cu sinele 
🎨 energie si stare de bine
🎨 schimbarea tiparelor comportamentale care iti limiteaza experienta
🎨 crearea unei realitati stenice care te sustine
🎨 plantarea unor seminte din care sa rasara calitati, virtuti, relatii constiente si pozitive etc.


PERSONAL TRAINING – YOGA. TAI CHI. QI GONG. ALCHIMIE INTERNĂ

Am fost un om îngândurat și ignorant deși aveam dintotdeauna impresia subtilă că lipsește ”ceva”. Am avut o viață neglijentă și am trăit pe jumătate până la 24 de ani. Am știut mereu că este piesă de puzzle care va apărea totuși cândva și o să îmi împlinească Viața. Aveam 86 de kilograme, priveam lumea prin perdeaua grijilor și a problemelor, mereu prin în tipare repetitive pe care nu numai că nu le conștientizam, ci nici măcar nu bănuiam că sunt acolo. Mai mult decât atât corpul meu dădea semne vizibile de slăbiciune. Aveam o hernie de disc în zona vertebrelor L4-L5 care îmi dădea de furcă iar medicul curant mă ”amenința” cu operația care urma să vină în aproape șase luni. Mulțumesc Vieții că în perioada aceea a avut loc și cea mai mare trezire spirituală a mea, pentru că în acea perioadă Sinele meu s-a trezit. 

În taoism zona lombară, în special vertebrele L4-L5 sunt asociate unui punct extrem de important: ming men, care în traducere liberă înseamnă ”poarta vieții”. Este punctul dintre rinichi unde energia este neutră (i.e. yuan qi), nici yin, nici yang. 

Primal posture: Bărbați din tribul Ubon din Borneo (dr.) posedă o curbură perfectă a coloanei ”J”. Femeie din Burkina Faso (st.) își susține bebelușul astfel încât coloana vertebrală să fie dreaptă. Centru: imagine care înfățișează coloana cu forma ”S” (Fig. I) și cu forma ”J” (Fig. II). Într-un atlas de anatomie (1987). Traite d’Anatomie Humaine. Courtesy of Esther Gokhale and Ian Mackenzie/Nomads of the Dawn

De fapt, corpul somatizează orice: de la gând la dietă și comportament. Corpul nu minte niciodată. Membrii care trăiesc în societățile apropiate de natură nu au astfel de probleme și probabil că nici nu le pot înțelege.

Statuia din Grecia antică (precum multe alte statui vechi) care înfățișează coloana vertebrală cu forma de ”J”. Courtesy of Esther Gokhale/Gerard Mackworth-Young

Sunt sigur că umanitatea la un momentdat datorită avansului tehnologic și industrializării a hotărât să meargă înainte cu un altfel de stil de viață și să lase în urmă lucrul cu energia și științe spirituale precum alchimia, gimnastica energetică sau harta subtilă a corpului uman. A avea o hernie de disc în zona lombară înseamnă a te rupe de fapt de forța vieții și a trăi în dezacord cu natura. Toate gândurile, emoțiile și experiențele noastre se află în interiorul corpului. A lucra cu corpul înseamnă a-ți asuma responsabilitatea față de cine ești tu cu adevărat și față de existența actuală.

MUȘCHIUL PSOAS – VERIGA DINTRE CORP SI SUFLET

Muschiul Psoas, supranumit ”muschiul sufletului” leaga picioarele de coloana vertebrala

Conecteaza la energia telurica a Pamantului si din cauza unei stari sustinute de aleta (”lupta sau fugi”) devine tensionat si se scurteaza, astfel pot aparea dureri de spate, sciatica, scolioza, sustine anxietatea. Atunci cand muschiul psoas este relaxat si intins suntem ancorati in momentul prezent si avem o stare de bine. Exista o relatie stransa intre starea psihica si acest muschi. Posturile pe care le predau actioneaza in principal asupra psoasului si il activeaza. 

Psoasul se intinde de la picioare pana la nivelul coloanei vertebrale si este singurul muschi

Traseu: Talpa piciorului>glezna>interior genunchi>zona sacrala>lombara>vezica>spre rinichi>se conecteaza cu energia trunchiului

care conecteaza membrele ingerioare de sira spinarii. In spiritualitate joaca unul dintre cele mai importante roluri. Prin yoga, tai chi si qi gong poate fi indepartata tensiunea si se pot indeparta automat sentimente precum frica sau anxietatea.

Dacă relaxezi corpul, relaxezi și mintea. Este un principiu care guvernează practicile pe care le predau. Predau yoga, tai chi, qi gong în termeni de energie. Totul în Univers este energie și informatie. Energia poate fi algoritmata cu informatii. Astfel, corpul fiind o stare densa a energiei contine memorii la nivel celular, memorii asociate cu experientele noastre de viata, fie ele traumatizante, fie ele benefice.

MERIDIANUL RINICHILOR

Este singurul meridian care se conecteaza direct cu Pamantul, este mai special pentru ca depoziteaza energia Yuan Qi (en. neutra). Rinichii reprezinta un ansamblu de sisteme (i.e. glande suprarenale; vezica urinara; organele genitale), relationeaza cu elementu Apa. Daca in Vest rinichii poseda doar functia de filtrare, curatare a sangelui de deseuri, in stiintele orientale acestea adapostesc energia neutralitatii, regleaza functiile reproductive, contribuie la crearea maduvei si materiei cerebrale, ofera stralucirem senzualitate, vointa, charisma si farmec personal.

In tehnicile pe care le predau actionez in special asupra meridianului rinichilor iar efectele aferente sunt numeroase. Tehnici precum ”deep earth pulsing”, ”wuji gong” etc. sunt concepute sa stimuleze energia neutralitatii si activeaza meridianul rinichilor. Dereglarile acestui meridian cauzeaza: dureri renale si de sale, discomfort la nivelul gleznelor si meniscurilor, hemoroizi si dureri de coccis.

DE CE SĂ VII LA O ȘEDINȚĂ PRIVATĂ DE TRAINING?

 

 

Healing. Stress reduction. Relaxation.

Sesiune individuale de terapie holistica si masaj Reiki

Cauți echilibrul minte, corp, spirit?

Găsește cursul potrivit

error: Content is protected !!