Soulful Retreat in Bali with Alexandra and Adrian

UN RETREAT DE SUFLET

🍃 Trezeste-ti fiinta interioara, creativitatea, exuberanta, intinde aripile si intra in starea de flow si de bucurie pura a descoperirii de sine într-o călătorie de 14 zile in care iti vei hrăni zeul/zeița interior/interioară și in care vei accesa fericirea cea mai deplina a sufletului tau, în unul dintre cele mai exotice și sacre locuri din lume – Bali, cunoscută și sub numele de Insula zeilor, adesea numită mecca a practicii yoga, a artei și a spiritualitatii.
 
🍃 Andra si Adrian te invita sa fi parte a unui program complet si complex ce iti va oferi o experienta unica si transformatoare si care te va aduce in rezonanta deplina cu sinele tau cel mai inalt.
 
🍃 Va fi o călătorie de transformare și de trezire spirituală, luand in acelasi timp contact cu frumoasa cultura balineza și cu numeroasele sale ritualuri și practici speciale.
 
🍃 Pătrunderea în acest spatiu sacru, impreuna cu practicile, calatoriile si experientele la care vei lua parte in fiecare zi iti vor permite să te liniștesti și să te reconectezi la propria ta natură adevărată și, în acest fel, să te înțelegi mai clar și mai sincer.
 
🍃 Va fi o modalitate de a te reconecta la Sinele tau adevărat, divin – cel ce este Iubire, Radianță, Prezență și Har. Daruieste-ti acest timp de iubire de sine și auto-îngrijire ce iti va permite o reproiectare a intregii tale vieti.
 
🍃 In aces retreat unic, vei fi introdus in practica Alchimiei, a Tai Chi-ului, Qi gong-ului, Hatha Yoga si a Picturii Intuitive, practici minunate ce faciliteaza vindecarea, transformarea si manifestarea pe mai multe nivele.
 
🍃 Această călătorie va include, de asemenea, metode simple și puternice de transformare care vor aduce claritate în jurul oricăror provocări personale sau profesionale pe care le poti întâlni în viața. Vei fi sprijinit pentru a patrunde adânc în interiorul fiintei tale, onorându-ti adevărurile, astfel încât să te poti vindeca și să fi împuternicit să iti traiesti viața într-un mod care este aliniat cu visele tale. Vom da nastere impreuna unui nou realm al harului și al frumuseții care te va transforma pe tine și lumea din jurul tau. Vom patrunde cele mai esențiale elemente ale experienței de vindecare umană, cu discuții bogate, in care vom lega stiintificul “cum” cu omenescul “de ce”.
 

PRACTICI

☯ TREZIREA SI ASCENSIUNEA FOCULUI SACRU KUNDALINI prin tehnici specifice: Cele cinci tibetane; Uddhiana Bandha, Zece respiratii tibetane
☯ PRACTICI ALCHIMICE Alchimia se referă la dezvoltarea unei relații durabile cu însăși forța vieții. Aceasta este iubirea necondiționată care derivă din Marele Mister (Wuji) și care poartă denumirea de Yuan Qi (energia neutralității; compasiunii). Branșarea pe aceste frecvențe ne readuce ”pofta de viață”.
☯ TAO YIN YOGA/TAI CHI si QI GONG. Sunt instrumente antice de lucru cu corpul. Cu ajutorul acestora creștem energia corpului și devenim autonomi energetic. Altfel spus, trăim viața cu tot corpul, cu toată inima. Fiecare celulă mustește deja de viață cu ajutorul yogăi taoiste, tai chi-ului și qi gong-ului devenim conștienți de asta.
☯ HATHA YOGA. Vom practica asane ce dezvolta concentrarea, prezenta și conștientizarea sinelui, a corpului și minții noastre.
☯ JOCURI DE ROL: intalnirea cu cele patru arhetipuri de baza: Rege/Mama; Razboinic/Amazoana; Amant/Curtezana; Magician/Mistica
☯ TAPPING PRIMORDIAL ȘI PENTRU STIMULAREA ORGANELOR INTERNE/LIFTING FACIAL ENRRGETIC PT. INFRUMUSETARE: activarea unor puncte de acupunctura de baza cu efect tonic si energizant, stimularea organelor interne. Aceste exercitii pot fi facute dimineata pentru a incepe ziua intr-o dispozitie foarte buna si pentru a ne mentine corpul intr-o stare optima de sanatate
☯ YOGA TAOISTA: cunoscuta si ca ”Tao Yin”, un set blând de posturi recomandat înainte de practica Tai Chi-ului care armonizeaza Qi-ul, deschide meridianele, relaxeaza diafragma si muschii abdominali, antreneaza creierul secundar si imbunatateste starea de sanatate
☯ PARTNER YOGA: yoga cu un partener pentru stimularea starii de bine, dobandirea increderii in celalalt si conectare la niveluri profunde de dincolo de perdelele mintii
☯ CINCI RITUALURI TIBETANE: un set de cinci posturi care impreuna formeaza una dintre cele mai puternice practici pe care le-am experimentat vreodata. Metodele lucreaza toate chakrele si dezvolta enorm energia corpului si vor fi predate prin initiere impreuna cu cel de-al saselea ritual pentru transmutarea energiei sexuale
☯ ZECE RESPIRATII TIBETANE: zece tehnici de pranayama culese din artele ezoterice tibetane care reprezinta un sistem complet de respiratie
☯ TAI CHI-UL ILUMINARII: practica formei scurte, de baza. Probabil cea mai puternica forma de tai chi existenta. Un adevarat panaceu universal
☯ ORBITA PERLEI ROTITOARE A DRAGONULUI ROSU: o meditatie de alchimie provenita legendarii munti Wudang pentru dizolvarea memoriilor dureroase de la nivel celular si totodata o minunata metoda de ascensiune spirituala, o pastila de suflet
☯FUZIUNEA EMOTIILOR: formula de alchimie interna pentru integrarea emotiilor si centrarea in sinele nostru cel mai inalt, un minunat instrument pentru dezolvare personala si imbunatatirea relatiilor cu cei dragi
☯ PICTURA INTUITIVA este un angajament față de munca profundă a sufletului. Un angajament pentru a transforma inconștientul în conștient. Pentru a deveni mai treaz și mai viu. Mai complet. Mai real. Mai autentic. Mai tu însuți. Pentru a dezvolta o alianță neclintită cu propria înțelepciune interioară și cu forța interioară de vindecare. Pictura intuitivă ne învață că există o înțelepciune minunată care ne permite să fim conduși și ghidați de ceea ce apare “pe pagina pe care o avem în față”. Să renunțăm la nevoia de certitudine și garanții și să ne deschidem deplin necunoscutului. Să avem încredere în lucruri precum ritmul nostru personal și sincronizarea divină. Ne învață că mersul înainte și cedarea în fața a ceea ce în mod normal încercăm să evitam și să controlăm ne va permite să ne simțim și mai plini de viață.
☯ DEZVOLTARE PERSONALA SI TRANSPERSONALA: activitati de grup, meditatii vindecatoare ghidate din starea Alfa si Theta, exercitii de introspectie si contemplatii, de dezvaluire a sinelui real; emotii distructive vs. emotii vindecatoare.
 
Toate aceste practici vor fi experimentate pe rand, in special dimineata si seara si in zilele in care nu vom calatori. Picturii intuitive ii vom dedica o zi speciala.
 
Totodata, această retragere va va oferi oportunități de a experimenta si explora temple, ceremonii tradiționale și dans, artizani locali și evenimente culturale balineze.
 

Ghizii tai in aceasta calatorie:

🌺 Andra Dumitrescu – instructor certificat Hatha Yoha, artist, creativity coach, fondator Atlanthea Holistic Center.
Detalii: https://www.facebook.com/perspectivesoflifeartyoga/
www.perspectivesolife.com
 
🌺 Adrian Bajenaru – Tao Yin | Tai Chi & Qi Gong Teacher
https://www.facebook.com/taorful
www.adrianbajenaru.ro
 

🌺 Perioada:

20.06- 03.07
(20.06-30.06 Ubud, 30.06-2.07 Gili, 02.07-03.07-Seminyak).
 
🌺 10 locuri disponibile.

 

🌺 Cost: 
* early bird 1270 euro/pers (cu plata pana pe data de 15 februarie 2019)
* 1390 euro/pers (cu plata pana la 1 mai 2019).

Avans (ce reprezinta inscrierea sigura):
*early bird 500 euro pana pe data de 15 ianuarie si diferenta de 750 euro pana pe 15 februarie.
*sau 500 euro avans pana pe data de 1 aprilie si diferenta de 890 euro pana pe data de 1 mai. 

 
🌺 Incluse in acest cost sunt:
* 13 nopti /14 zile cazare (shared accommodation)+ mic dejun (in 3 locatii diferite: Ubud, Gili, Seminyak).
* 14 mese: 7 cu mancare locala, servita la locul de cazare, 7 cu mancare internationala, servita la restaurant. Mancarea este 1 fel principal, nu include bautura si desert.
* toate transferurile: aeroport Bali-cazare-aeroport; microbuz+ fast boat Ubud-Gili-Seminyak
* toate practicile si activitatile mentionate mai sus
* o sesiune de meditatie si yoga la Yoga Barn (unul dintre cele mai bune yoga shalas din lume)
* 1 clasa de yoga la alegere la Yoga Barn (min 6 pers in aceeasi clasa)
* excursie la faimoasele campuri de orez si templul de izvoare tamaduitoare Tirta Empul.
* excursie snorkeling si statuete underwater in Gili.
 
🌺 Pentru rezervarea locului, este necesar sa achitati un avans de 50% (avansul nu este rambursabil).
 
🌺 Costul nu include: bilet de avion (apx. 750 €,) si o a treia masa.
 
🌺 Rezerva locul prin mesaj privat către office@adrianbajenaru.ro, sau anndra.dumitrescu@yahoo.com