☉Tarot Oracle Cards & Intuitive Readings (Online) ☉

O sesiune de readings te ajuta sa ai mai multa claritate in viata de zi cu zi si sa iti rezolvi mai usor framantarile legate de relatia cu tine insuti/insati; relatia cu partenerul si cei apropriati tie; probleme in afaceri sau decizii importante etc.

Sesiunea presupune: 

  1. citiri in carti de tarot si carduri oracol
  2. diagnoza punctului de asamblare
  3. citirea aurei energetice

=== CITIRI IN TAROT ===

Tarotul este unul dintre cele mai puternice instrumente de dezvoltare personala si evolutie spirituala  pe care le cunosc si ofera indicii foarte utile pentru cresterea, dezvoltarea si armonizarea atat a fiintei tale cat si a relatiilor din jurul tau. 

Tarotul iti raspunde la intrebari existentiale:

=== CHEILE VIETII ===

Cheile Vietii vin sa te invete cum sa intri in contact cu mesajele trimise direct de la Viata, de la Sufletul tau. Ele au puterea de a genera insighturi foarte profunde in interiorul tau. Ele raspund cu Vocea Sufletului la intrebarile pe care Personalitatea le exprima. Sufletul are mereu un raspuns pentru noi chiar daca nu ne este la indemana.

Cu fiecare CHEIE descui un lacat al Ego-ului si descatusezi puterea ta interioara si resursele care te ajuta sa cresti armonios. Cheile Vietii dau frau liber glasului ascuns care a fost oprimat si reprimat dealungul timpului.

=== DIAGNOZA PUNCTULUI DE ASAMBLARE ==

Este epicentrul constiintei tale. Am observat prin experienta mea tereapeutica ca persoanele carora le repozitionez punctul de asamblare la locul de baza isi revin spectaculos de repede. Diagnosticarea punctului de asamblare te ajuta sa vezi exact in ce stadiu de constiinta te afli.

Atunci cand vartejul energetic numit punctul de asamblare se afla in locatia potrivita, atunci starea de sanatate mentala si fizica este optima.

CAUZE ALE INSTABILITATII.

  1. Accident; pierderi; boală; febră; tragedie; stres cronic; depresie
  2. Copilărie nefericită, grea; viol; abuz sexual; amenințare violentă; răpire; subjugare
  3. Masochism; mutilare; otrăvire; tentative de suicid; abuz de stupefiante sau alcool; internări în cazuri de boli mentale
  4. Jaf; furt; fraudă; furt de identitate
  5. Genocid; război; terorism; omucidere; tortură; stres-posttraumatic după război; detenție
  6. Intimidare fizică sau psihologică; interogare; spălare pe creier
  7. Trădare; intimidare financiară sau juridică; șantaj; divorț dificil; faliment; șomaj; confiscarea casei și bunurilor; are sau acuzare.

=== DIAGNOZA AUREI ENERGETICE ===

Aura energetica este invelisul subtil care pastreaza informatii pretioase despre sanatatea si evolutia noastra spirituala. Prin diagnoza aurei energetice poti afla:

=== DE CE AI NEVOIE? ===

» conexiune online
» acces la laptop sau mobil — cont skype sau whatsapp


Programari: office@adrianbajenaru.ro

Mă găsești și pe:

Healing. Stress reduction. Relaxation.

Sesiune individuale de terapie holistica si masaj Reiki

Cauți echilibrul minte, corp, spirit?

Găsește cursul potrivit

error: Content is protected !!