the alchemyst’s path

¹ Alchimistul transformă oamenii cu aura lui. Energia lui vibrantă face ca ceilalți să se simtă, pur și simplu, bine, doar aflându-se în preajma lui. Simpla lui prezență transmută energiile joase din ceilalți. El este stăpânul elementelor și le dirijează după intenție. Este posesorul unei abilități extraordinare de a primi mesaje în corp, sub forma intuițiilor conectate la fluiditatea și natura impermanentă a lucrurilor. Știe că totul se schimbă, că nimic nu este statornic, de aceea este flexibil și adaptabil la ciclurile naturii și relațiile contextuale cu oamenii din jurul lui.

Putem spune că omul este precum un fluviu cu aluviuni prin care trec curenți cu sensuri contradictorii. O parte din noi dorește certitudinea că totul va fi bine mâine și de aceea alege să rămână într-o relație sau un job care îi oferă acest confort, dar o alta simte că libertatea se află într-un loc diferit. Inteligența cosmică este ea însăși precum un fluviu uriaș, care ne poartă pe toți în el, chiar dacă unii dintre noi, precum somonii, se străduiesc să înoate împotriva curenților firești. Cel care cunoaște legitățile hermetice ale Universului nu se opune curentului, nu îi rezistă și nici nu protestează, el este cel care unește paradoxurile și eliberează forța plină de compasiune a neutralității acolo unde ceilalți văd doar extremele, aceasta este de fapt chintesența pietrei filosofale, ca urmele pașilor noștri să transforme în aur ceea ce lăsăm în urmă.

Să începem călătoria…

 1. Participă la clasele săptămânale >>> (v. rubrica Program)
 2. Studiază yoga în funcție de tipologia ta energetică >>> Flourishing Yoga, Golden Seed Yoga sau Reborn Yoga (primești chestionar de evaluare la prima ta clasă privată)
 3. Racordează-te la frecvența Schumann a Pământului care a crescut enorm >>> tehnici Deep Earth Pulsing
 4. Deschide-ți canalele de comunicare cu Sufletul >>> Orbita Microcosmică
 5. Refă-ți sistemul energetic >>> Marele Cerc Tai Chi, Respirația oceanică și Yin Yoga pe meridiane 
 6. Călătorește în Marele Necunoscut și Iubește Necondiționat cu metoda care mi-a vindecat viața >>> Tai Chi-ul Iluminării
 7. Trăiește sănătos cu o imunitate energetică imbatabilă, prelungește-ți viața și aspiră cantități masive de energie >>> Tai Chi Yang Style 13 
 8. Învață prima și ultima meditație >>> Surâsul Interior 
 9. Revino în Centru >>> Fuziunea Emoțiilor
 10. Dizolvă condițiile minții și vindecă ADN-ul ființei tale >>> Orbita Perlei Rotitoare a Dragonului Roșu
 11. Intră în contact cu conștiința oaselor și vindecă stresul, oboseala și insomnia cu >>> Respirația taoistă a oaselor
 12. Citește cartea “Înapoi în prezent”, fascinantele carduri oracol “Cheile Vieții” >>> https://bit.ly/2Il2maf

¹ fragment din cartea “Înapoi în prezent”

Mă găsești și pe:

Healing. Stress reduction. Relaxation.

Sesiune individuale de terapie holistica si masaj Reiki

Cauți echilibrul minte, corp, spirit?

Găsește cursul potrivit

error: Content is protected !!