Eu, Alchimistul

   Acelora care cauta sa integreze spiritualul in dimensiunea materiala, care gasesc unitatea in diversitate si isi coboara mintea in inima, pentru acele suflete libere care isi onoreaza trupul ca templu al spiritului si dau substanta realitatii exterioare prin forta si avantul visarii lor pure si unice. 

Intr-o lume in care nu ai primit un manual de instructiuni pentru corpul, mintea, emotiile si spiritul tau, misiunea mea este aceea de a-ti oferi o harta, o busola inapoi spre tine, spre prezent, pentru ca tu sa dezvolti o relatie durabila de iubire cu insasi viata, plina de bucurie, libertate, neutralitate, fara atasament, unde frica, furia, tristetea si judecata  devin simpli insotitori in drumul tau spre devenire.

Namaste,

 Nu sunt doar un profesor de yoga. Sunt un observator constient al realitatii. Impreuna vom aborda fiinta umana ca un intreg, in relatie cu sine, cu ceilalti si cu Cosmosul. Viata unui yoghin incepe in afara saltelutei. Abordarea mea in yoga te sustine nu doar pe salteluta, ci si in afara ei, sa aduci yoga in cotidian, sa gasesti relaxarea nu doar postura (asana) ci si in orice postura in care te afli cu moment cu moment in relatie, la job si tu cu tine insati/insuti.

      Nu sunt un profesor clasic de Tai Chi. Sunt un dansator care traieste si experimenteaza plenar viata. Tai Chi-ul este dansul energiilor, al elementelor si formelor fara de forma. Dansul cosmic al energiilor pe muzica sferelor. Prin Wuji Gong sau Tai Chi 13 Forme Yang vei afla cum sa pasesti pe urmele intinse de Sufletul tau inca de demult inaintea Personalitatii tale. Permite-mi sa te invat pasii.

     … Eu sunt un Alchimist si te sustin sa gasesti lumina acolo unde umbrele preluat controlul, sa transmuti plumbul in aur si sa transformi relatiile cu ceilalti doar prin prezenta si aura ta, sa transcenzi dualitatea cotidiana, sa cobori in profunzimea Sufletului explorand dimensiunile subtile ale fiintei tale spre binele tau cel mai inalt.

Darurile Mele 

Invata Yoga Traditionala

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Terapie

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Retreat-uri

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Take Your First Class for Free

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat.

Follow Us
Opening Hours

Mon-Fri: 8 AM – 5 PM
Sat-Sun: 8 AM – 2 PM

Phone

(255) 352-6258

Address

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 94220

error: Content is protected !!